2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@beyaz-fil hemen size gore ayarlasinlar
-
@yelloww ne bana göre ayarlamasından bahsediyorsun kardeşim ? Yüzlerce böyle insan var.
-
@beyaz-fil
talepte bulunun tabi hocam. 2 gün art arda olursa zorlanan çok kişi olur. ben girmeyeceğim vakıfbanka zaten ticaret müfettişlik ile çakıştığı için başvuru yapmamıştım.
ama şunu da belirteyim hocam geçmişte çok baba herkesin girmek isteyeceği meslek sınavlarının defalarca çakıştığını gördüm. umarım dikkate alınır ama siz yine de planınızı en kötü duruma göre hazırlayın. -
@duha Ben buradaki tavra çok sinir oldum. Şunlara bak ya kendilerini yırtmışlar sınav ertelenince, şimdi de 'kurumun insiyatifinde' yazıp kaçıyorlar. Gerekirse CİMER'e yazarım, tüm telegram gruplarını ayağa kaldırırım da bu sınavların çakışmasını kabullenmem.
-
@beyaz-fil evet imza da toplayalım arkadaşın iki gün art arda sınavı olmasın :)))
-
@beyaz-fil bence cakısırsa ben bunu kabullenmem banane arkadas deyip iki sınava da girme!!
-
İnşallah sınav ramazandan sonraya kalır da yukarıdakiler gibi kötü niyetli insanlar sıkıntıdan kendini yer bitirir.
Bu sınavlara sadece ben mi gireceğim kardeşim aloooo ?? Yüzlerce kişinin hakkından bahsediyoruz burada
-
Bende aradım şimdi sınav kuruluna ösym nin sınav takvimini belirlediğini iletmişler kurulun haberi varmış ama tabikide başka bir bilgiye sahip değillermiş
-
@beyaz-fil kardes herkesteb beddua yersin akilli ol
-
@yelloww hemen tabi ayarlasinlar hatta sinavlar arkadaslari yorar dinlenmeleri icin mayisi bekleyelim
-
@beyaz-fil yahu kardeş sıkıntılı mısın bir de sen çıktın kimse illaki 13 ünde sınav olsun demiyor herkese uygun en kısa zamanda yaparlar umarım ve tabiki de gib bizim taleplerimize göre hareket etmiyor bunu ertelendiğinde ertelenmesin sınav en kısa zamanda olsum dediğimizde gördük sanırım tecrübe edildi ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi zamanında en baba sınavların aynı güne koyulduğu bile oldu burda kimse kimsenin mağdur olmasını temenni ederek senin gibi bir yakarışta bulunmadı
-
@beyaz-fil sen neden bahsediyorsun arkadaşım en son vergi müfettişliğinde senin gibi çok bilmiş arkadaşlar sınav ertelensin sınavlar çakışıyor dendi sınav iptal oldu giremedik sınava böyle zihniyetler yüzünden . Benim de sınavım çakıştı ticaret sınavına gireceğim ben mesela Vakıfbank’a giremedim çakıştıgı için koskoca kurumlar sizin keyfinize göre mi sınav yapacak biz diyelim o zaman sınav çakısıyor ayrı sınav yapın bize diye ayrıca Ramazan’dan sonraya kalması senin için de iyi olmaz sen önce kalbini temiz tut su yazdığından insan bi utanır oldu olacak hiç biriniz kazanamayın ben kazanayım de tam olsun bi memur olmaya çalışıyorsun kullandığın kelimelere bak umarım herkes kalbinin ekmeğini yer
-
@beyaz-fil öyle bir ihtimal yok. Mart sonunda veya Nisan başında yaparlar. O kadar uzamaz.
-
Sürpriz yapıp daha erken bile cağırabilirler. Calısmaya baslamak gerek artık
-
Gelir İdaresi Başkanlığını aradım. Büyük sınavlarla denk getirmeyeye çalışıyoruz dediler.Ben de Vakıfbank'ın bu sabah sınavları ertelediğini, bu sınav için çok fazla il merkezi açıldığını ve binlerce başvuru olduğunu söyledim. O haftasonuna denk gelir mi acaba diye sordum. Bu durumda bize göre takvimlerini ayarlamaları gerekir dedi. Ben de onların takvimi belirlediklerini, Mart 14'de yapacaklarını söyledim. Onlar da çakıştırmamak için çalışmaların olacağını söyledi. Ben de bu durumda sadece benim değil, yüzlerce insanın olduğunu, hepimizin temennisinin bu olduğunu söyledim. Bunu resmi olarak nasıl iletebilirim, dilekçe mi vermem lazım, CİMER üzerinden mi yapmam lazım diye sordum. Karşı taraf da zaten bu talebi aldığını, komisyonun da bu sınavdan habersiz olmayacağını söyledi. Teşekkür ettim ve kapattım.
Bundan sonra bizim yapacağımız Ankara'da yaşayan arkadaşların dilekçe vermeleri, uzak şehirde olanların ise arayıp bu isteğimizi dile getirmeleridir.
-
@beyaz-fil Ne kadar dengesizce bir yorum. Laf yemek hoşunuza mı gidiyor anlamış değilim.
-
@estergon-kalesi ben lafımı ortaya attım. kim 'vakıfbank sınavı ile guy sınavı aynı hafta sonu olsun,rakip elensin' diye düşünüyorsa üzerine alınsın
-
@beyaz-fil rakip elensin diyenler varsa üstüne alınsın ben ikisine de girmiyorum artık nasıl olsa
-
@beyaz-fil sende azönce kötü temennilerinle rakip elemeye çalıştın dua yoluyla yanılıyor muyum yoksa
-
burdakiler gerçekten komedi ya ya da tartışmayı çok seviyorlar :d biri sınav tarihi şu gün olsun dediğinde sınav o gün olmayacak merak etmeyin :d