2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@estergon-kalesi zaten kontrolörlük aynı binada ve 20-21 inde yapılacak ne yapalım biz sayıştaya sınavına mı gitmeyelim birileri vakıf sınavına girecek diye şimdi
-
Şu aşamada ertelenmeme durumunda olucak sıralamayla( Hazine müfettiş, guy , vmy) en erken nisanın ortası gibi duruyor. Diğer bakanlıkları , sayıştay , ösym sınavlarını anlarımda vakıfbank'ın guy'a göre değil de guy'un vakıfbanka göre ayarlanması akıl alıcak gibi değil. Çakısmasında tabiki ama vakıfbank sınavı gerekirse nisana ertelensin 15 martta yapsınlar şu "eli kulağında" sınavı.
-
Nerdeyse 3 yıl olacak Haziran ayında. ÖSYM sınav takvimini açıklamış vakalar ciddi derecede düştü ve kitlesel aşılama son sürat devam ediyor. Ayrıca MEB yüzyüze eğitimi 15 Şubat olarak belirledi. Yeter lanet olası kurum GİB yeter altı üstü saman kağıdından 4 şıklı sınav yapacaksın onu da beceremiyorsun. Basiretli yönetici de yok bu ülke sittin sene ilerleyemez. Guy sınavının oluru Şubat ayıdır illa ki hafta sonu olmasına gerek yok hafta içi de olur yeter ki yapın. Mart Nisa’n derken bu iş Haziran hatta KPSS sonrasına da sarkar. 1-2 hafta içinde yasaklar da kalkacak gelen haberler bu yönde. Rüzgarı arkasına almayı beceremeyen GİB yöneticilerinin ellerine 3-5 koyun verin güdemezler böyle.
-
Silinmiştir
-
![alt metni](görsel url)
-
@hayırlısıı Benim aklımda güzel bir etkinlik var o da şu: Guy sınavına katılacak kesin listede olanların hepsi Şubat ayı içerisinde olmazsa sınavı girmeyeceğiz diye imzalı bir liste hazırlayıp noter onaylı hem GİB hem CİMER hem de Cumhurbaşkanlığı makamına göndermek. Bir nevi sine-i millete döneceğiz yani pasif tepkimizi hukuksal çerçevede ve organize olarak göstermek gerekir. Bu şerefsiz kurum başka türlü anlamaz. Sınava katılacak kesin listedeki 1000 kişi sınava katılmama kararını iletmemiz lazım.
-
@city-of-justice hocam zaten adamlar bizi almamak için bahane arıyorlar. Bir nevi çanak tutmak olmaz mı. Bu defa tamamen iptal edip sıfırdan ilana çıkmasınlar
-
Silinmiştir
-
@azalan-terimler kökten cözum , sinavı iptal ettirecekler. Iyice sacmalandi artik
-
@city-of-justice hocam düdükleyen filan ayıp olmuyor mu. Bayan arkadaşlar var. Sakin olun biraz. Zaten yeterince düdüklü vakası var. Küpe zarar vermeye gerek yok.
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısıı Bu şerefsiz kurum
Sıkma kendini bu kadar
-
Allah bu başlıkta tartışmaya düşen herkese sabır versin.
-
@city-of-justice
neyin tepkisi bu kadar anlayamadım dostum? ortada çeşitli sebeplerle ertelenmiş bir sınav var. ösym takvimini bekleyeceğiz dendi ve ösym takvimini açıklayalı kaç gün oldu? az sabır. bu ne şiddet bu ne celal?
şerefsiz olarak itham ettiğiniz bir kurumun sınavına girip bu kurumda görev yapmak mı istiyorsunuz yani şimdi? hiçbir şey değilse bile söylediklerinizde tutarlı olup böyle kurumla işim olmaz demeniz lazım.
idari yargı başlığında birkaç iletinize denk geldim de. neyse.
ortada bu kadar abartılacak bir durum yok. takvimi yeni açıkladı ösym. kurumda çalışmalar devam ediyordur. gib hmb bünyesinde ve hmb nin başka sınavları da var. bu konuda vdk ile de hmb nin idari kadrosu ile de eşgüdümlü gidilmesi lazım. sadece gib in inisiyatifinde değil. o nedenle tepkinin dozunu makul seviyeye getirmenizi tavsiye ederim.
haksızlığa karşı her zaman tepki gösterilmeli. haksızlığı yapan ve uğrayan da kim olursa olsun. fakat her şeyin bir yolu yordamı ve zamanı vardır. yanlış şekilde ve yanlış zamanda yaparsanız doğrunun kıymeti kalmaz belki elinizdekileri de kaybedersiniz. -
İyi ki gib in keyfini beklememisim yıllarımı heba etti beklerken . Eğer varsa evinde oturup sadece guy sinavinin olmasını bekleyen ! Bu kafadan derhal uzaklaşsın. Yıllarınız heba oluyor . Ertelendiginde de demiştim bu sinavin yapılması en az Mayıs olacak şekilde planınızı yapın . Yaşayarak göreceğiz . Gençleri heba eden su sisteme yazıklar olsun .
-
@bybredd siz ne yaptınız hocam beklemeyip ? Mezun olalı 2.5 -3 yıl olacak hala sıfır iş tecrübesi ile sabit bekliyorum .
-
Hepimizin psikolojisi o kadar bozuldu ki umarım en kısa sürede güzel haberler alırız en azından bi sınav tarihi alırız hepimize sabırlar diliyorum
-
Ertelenme sebebiyle tarihleri yeniden belirlenecek olan sınavların, hazır tarihleri yeniden belirleniyorken, başka sınavlarla çakışma gibi olası durumlara dikkat çekilmesi ve bu konuda hassas davranılmasının istenmesi gayet makul bir tavır.
Öte yandan bu hassasiyet sadece bir kişiyi değil, bu sınavlara girecek olan yüzlerce belki binlerce kişiyi ilgilendiriyor.Hazır tarihler yeniden belirleniyorken, çakışma konusunda yaşanabilecek firelerin minimuma hatta belki de sıfıra indirebilmesi yönündeki talepler şahsi değil ortak bir faydayı gözetmektedir. Bazı sınavlar bazı kişileri ilgilendirmiyor diye bu konuda optimal tarihlerin belirlenmesi hususundaki makul hassasiyet saldırganlıkla karşılanmamalıdır.
Misal, beni çok sınav ilgilendirmiyor, şu an için ilgilendiren yalnızca 4 sınav gibi görünüyor. Çakışmaları da olası görünmüyor. Ne banka sınavlarına girebiliyorum yaşım dolayısıyla, ne de sayıştay ya da hakimlik vb. sınavlara girdim. Sadece kpss. Ve görünürde kosgeb mülakatım, matematiksel olarak gelmesi kesin olan vergi müfettişliği kurum sınavım, guy ve bir de duy görünüyor. Bölümüm dolayısıyla da ticaret bakanlığı sınavları da beni ilgilendirmiyor.
Ancak bu durum belki 10'dan fazla sınavla içli dışlı olacak adayların hazır tarihler yeniden belirleniyorken çakışma konusunda fire verilmemesi için talep ettikleri hassasiyeti anlamsız hale getirmiyor. Gayet haklı buluyorum ve bu konuda mağduriyet yaşanmaması için benim sınavım biraz daha geç olacaksa olsun. Aksi tamamen bencillik olacaktır.
-
Sınavlar ertelenince içten içe sınavlar çakışsın diye dua eden bir güruh var. Ertelenme olmadan da öyleydi gerçi. Guy, mevcut sınavlardan sonraya kalırsa kurum sınavı, mülakata kalanlar ve yedeğe kalanlar için iyi bir fırsat doğuracaktır. İnşallah çakışma yaşanmaz. Şu işsizlikte her alım çok değerli.
-
GUY ile VMY bir hafta arayla olacaktı. Yine aynı şekilde olacaksa 1-2 gündür burada konuştuğumuz tarihler GUY için olmayacak gibi görünüyor. Ya ikisinin arasını açacaklar ya makul bir tarih ayarlayacaklar. Ayrıca VMY cumartesi-pazar olacağından o haftasonunda hiç sınav olmaması gerekiyor çakışma olmaması için. Bunları da göz önünde bulunduralım değerlendirme yaparken.
VMY için bir ihtimale de Allah korusun diyorum.
-
@su28a hocam ben muhasebe alaninda bir is buldum hıc tecrubem yok yetiştirilmek üzere ariyorlardi. Ve iyi bir firma . Şans oldu biraz . Mali musavırlık sınavına girdim kazandım . Boyle devam ediyorum suanlik. Oneririm ..