2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar kendi kendinize sınav tarihi ayarlamaya mı çalışıyorsunuz kurum bize mi soruyor ne zaman yapalım diye uygun bir zamana ayarlarlar herkese iyi çalışmalar
-
@düdüklütencere2 hangi il için sınava gireceksiniz ?
-
@cemre33
kocaeli. kendi memleketim ilana çıkmayan 3 ilden biriydi. öyle olunca ben de kadrosu ilçe bazında kumar olmayan 10merkez 20gebze en azından diye kocaeli yazmıştım. -
15 şubatta okullar açılıyor binlerce kişi okullarda olucak Ankara 5000 kişiyi mi ağırlayamayacak
-
@homecinomiss şaka gibi sanki bir kabusün içindeyiz
-
#SONDAKİKA
MEB: "8 ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan destekleme ve yetiştirme kurslarında yüz yüze eğitim 22 Ocak'ta(YARIN) başlatılacak"
ARKADAŞLAR BU AKŞAM(HER PERŞEMBE) GUY İÇİN TWİTTER'DA BÜYÜK ETKİNLİK VAR. HEPİNİZ EKSİKSİZ DAVETLİSİNİZ. KATILIM AZ OLDUĞU İÇİN MÜMKÜN MERTEBE ULAŞABİLDİĞİNİZ HERKESE YAZIN. SESİMİZİ DAHA GÜR DUYURMAK UMUDUYLA.. -
arkadaslar soru mu cozuosunuz konu mu calisiyorsunuz acaba
-
@rabia89 ben kendi adima su an farklı soru bankaları edindim onları cozuyorum zaten soru cozerken eksik olduğum yerleri de tespit ediyorum ( ama bunu defalarca konu tekrarı yapmış biri olarak söylüyorum .eğer konu eksiğim fazla olsaydı kesinlikle konu-soru yapardim)
-
Bi arkadasimiz nisan ayi gibi duyumlar almisti sanirim o arkadas linck ediliyodu bi ara ama sanirim dedigi gibi olcak guy maliyenin her sinavi nisan ayi gibi yaparlar sanki.subati gecelim de.mart ayinin sonuna guy yeterliligi koymalari aslinda bi ipucu bize sanki sinavin baslangic tarihini vermis gibiler.burda millet kendilerine gore tarih verirken.bence maliye tarihleri net ki guy yeterliligi yapistirdilar burdan bi akil yurutulebilir bence
-
Her nedense sınav tarihinin Ocak sonuna kadar bi netlik kazanacağı yönünde inancım tam
-
@maliyeciece bence subatin sonu gibi aciklarlar mart sonu ya da nisan başi da sinavi yaparlar hocam duyumlar o yonde
-
@maliyeciece ocak sonu değil hemen netlessin şubat sonu sınav olmalı nisani kabullenmeye başladınız artik olmasın.sınav merkezini ariycam sizde arayın biraz baskı yapmak lazim.
-
herkes niye bir tarih belirliyor anlamış değilim bizim amacımız mümkün olan en erken tarihte sınavın yapılmasını sağlamak bunun için de kurumu aramalıyız
-
@aytenka aradım şimdi ayni cevap ösym belirlemiş kurumda belirler ama ne zaman olur bilmiyorum dedi ve gayet rahattı yakin zamanda olmaz arkadaşlar bu ben arkadaslarimda beklemekten bıktı bu kaçıncı ertelenmesi dedim anlıyorum sizi dedi o kadar.arayın sizde başka yapacak bisey yok zaten bu sınavı şubat sonu yaptirmamiz lazim nisan nedir 2022 kps ye gireriz bu gidişle
-
@earth11 zaten farklı bir cevap beklemiyorum ben şahsen mutlaka herkese aynı cevabı verecekler ama biz ısrarcı olmalıyız ki mağduriyetimizi anlasınlar
-
@aytenka calisanin sesi hic aramalardan bikmis gibi gelmiyordu ya aramak lazim herkes arasın haftada da bir arayın hadi ya bir suru kişi var surda guy a girecek niye bu kadar sessiz herkes nisanı bekliyor anlamiyorum. 03123873345 sınav merkezinin numarası bu arayın lutfen
-
@earth11 ben de sabah aradım gayet kibar ve anlayışlı biriydi. Çok aranmış gibi bir izlenim vermedi bana da.
-
@hayırlısıı kimsenin aradığını zannetmiyorum baksana sınav nisanda olurmuş.yok artik yani biz martı kabul etmiyorduk ben yoruldum artik zamanımız geciyor bir an önce belli olması lazim bu kadar neden uzuyor ösym şubatta yaparken guy niye nisanda? Nisanda olacağı da muallak gerçi bizle dalga geçiyorlar resmen ya bu sınav ekimde olacaktı sabir tasi değiliz ki biz
-
#SONDAKİKA Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: "15 Şubat’tan itibaren sizleri okullarda görmek, okullarda karşılamak istiyoruz. Baharı okullarımız da hep birlikte karşılayalım."
-
@hayırlısıı Günlerdir belli hocam zaten bu. Kurum şu an büyük sınavlarla denk gelmeyecek bir program yapmaya çalışıyor.