2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
31 Ocak son. O güne kadar ilan tarihi netleşecektir umuyorum.
-
@duha dogru soyluyorsun kardesim. Benim burda elestirim guya basvuranlara değil zaten. Vakifbankla guy cakisirsa sasirmayin yazarak sistemi elestirdigimi belli etmeye calistim sistemin acizligine dem vurdum. Yoksa tabi herkes dogal olarak hakkini kullandi onda bi problem yok.
-
@beyaz-fil ne anlatiyorsunuz hocam ? Yazdiklarimin neresinde sinav tarihlerinin cakismasini istedigimi anladiniz merak ettim ? Kendi kafanizda kurup yorum yapmayin lutfen.
-
Ben umudumu kaybetmeye başladım iyice nasıl bir hal aldı herşey en kotu kyk memur alimi bile 83 le kapatmış insanlar demek bu kadar işsiz.bu sınav kaçla kapatır Allah bilir nasıl diye sorguluyorum hergun, nasıl hayatımız bu hale geldi 3 yildir gelmeyen sınav halen bekliyoruz bizim sabrımız kalmadı ne yapalım intihar mi edelim issiz kalmak beklemek evde, ana babanın eline bakmak ne demek bunları bilen var mi acaba? bizim yerimize kendini koyan empati yapan var mi?nolur biseyler yapın arayın olmazsa onume bakıcam ben o kadar usandım bir sınav tarihi belirlemek nu kadar mi zor.umudunu kaybetmek bi yana ders calisamiyorsun lutfen arayın ben yine ariycam bugün sizden de bekliyorum
-
@earth11 hocam güçlü bir irade intihar düşünmez.Guclu olmamız lazım maalesef.Ahmedi ,mehmedi düşünmezler hocam.Daha empati kuran bir siyasal anlayış olmadı bu ülkede ,olmazda onu belirteyim.Biraz sabırlı olmak gerekiyor.Covid 19 biz icad etmedik.Herkes bekliyor.Bizim dışımızda cereyan eden olaylar.Bize düşen sabırla ders çalışmak.Umudunuzu kaybetmeyin.Guzellikler tahammül edemediğiniz noktadan sonra başlar.
-
@abondance_55 aslında öyle demek istemedim intihar konusunda) Allah kimseyi o duruma dudurmesin.çok bunaldigimi anlatmak istedim ki bu donemde depresyona giren bir suru insan var her gün ders çalışmak zorunda olmak ve ne olacağını bilmeden çalışmak.ben niye beklendiğini de anlamıyorum yahu dizilerde insanlar dib dibe yılbaşı partileri vs, ayrıca sokaktaki insana maske takmadı diye ceza kesilir fakat gücü olanlara bisey yok.otelleri açtılar yılbaşında avm açık konuştuk bunlari. sadece guy yok?o zaman sıkı önlemler alinsin sınava giderken haydi hepsini geçtim ya bir sınav tarihi verin ona gore çalışalım biz bekledikçe bunlar tarih vermedikçe daha da çok sinir oluyoruz.alternatif sınavlarda yok. hata etmişim bankadan ayrılmakla 3 kurus maaşa çalışıyorum diye simdi onu bulamaz olduk.bu ülkenin halini hic iyi görmüyorum Allah herkese sabir versin
-
@earth11 size baştan sona katılıyorum hocam ,insanlar da belirsizlikten dolayı gerçekten stress had safhada.Ama yakın zamanda tarih açıklanacak ben öyle umuyorum.Demek istediğim aslında şuydu.Kimse kimsenin umrunda değil..Bize düşen sabırla beklemektir.
-
@earth11 umudun bittigi yerde yeni baslangiclar olurmus. Ben de cok yoruldum ama isyan da ederek bi yerlere gelinmiyo hocam.sabir isi. Senelerce maliye ye girmeye calisan biri olarak diyorum .zamaninda cok isyan ediyordum olmadi bir turlu isim.sonra napalim sabir ve gayret dicez .elbet olcak yazili sinav.kolay gelsin.
-
Az önce aradım sınav merkezini yine her zamanki gibi kesin bi tarih yok dedi bilemezlermiş ne zaman olacağını ama tutupta size iki hafta öncesinden sınav var demezler dedi.bizi günlük 150 kişi arıyor dedi biz zaten iletiyoruz üstadlara dedi.eğer ocak sonunda bilgi gelmezse şubat sonunda sınav olmaz martta kaldı martta da hangi hafta bossa o hafta yapılır temennim şubat sonu olması bu gidişle zor gibi yine herkes aramasını yapsin ben biraz sert konuştum daha ne zamana kadar bekliycez en azından bii sınav tarihi verin ona gore çalışalım neye çalıştığımızı bilelim dedim anlıyorum diyor başka bisey yok.benim gibi yuksek sesle aramalarda biraz tepki gösterilirse belki biktigimizi anlarlar. tepkinizi sert gösterin arkadaşlar aradığınızda yoksa daha çok bekleriz
-
Arkadaşlar bnde aradım şimdi telefondaki kişi bezmiş biz ilettik gereken yerlere sizi cok iyi anlıyoruz bizde o yollardan geçtik bir sürü arama geliyor hergün biz hepsini de iletiyoruz dedi bizimde yapabilceğimiz birşey yok bizde sizin gibi bilmiyoruz dedi adam bezmiş artık aramalardan
-
@earth11 telefonda konustugun kişiyle set konusarak sınav tarihi belirlemelerini saglayabilecegini sanman gercekten ilginç. Sürekli aramanıza gerek yok artık zaten haberi var karar verecek kişilerin
-
@poncik hocam o yukarıya gitmiyor haberleri yok ama sosyal medyadan haberler gidiyor
-
Bende aradım sabah. Arayan çok kişi oluyormuş . Adam bütün soracağım soruları biliyor gibiydi ,sürekli aynı sorulara cevap vermekten artık ben sormadan açıkladı talepleri sınav kuruluna iletiyorlarmış, onlarında haberi varmış . Takvim açıklanır dedi ama zamanını onlarda bilmiyormuş . İnşallah bir an önce aciklanir takvim . Aramalarımız işe yarıyor .
-
@cemre33 niye ise yaramasın ertelenmeden önce de yarın açıklanır dendi akşamına açıkladılar baskı her zaman ise yarar:)inşallah bu ay sonunda tarih verirler verilirse eğer şubat sonu olur
-
Yakın zamanda kurul toplanıp tarih belirlenecekmiş. Öyle dedi bakanlıkta çalışan bir arkadaş.
-
@adanali01 valla bn bilmem konuştuğum kişi öyle dedi biz iletiyoruz ztn sürekli arıyorlar soruyorlar dedi haberleri var yetkili kişilerin dedi lakin şu dediğinde haklısın forumlarda konuşulanlardan haberleri var ayrıca arkadaşlar arayıp soruyoruz ama lütfen üslubumuza dikkat edelim saygısız konuşanlar olmuş sanırım bizler ileride bu kurum için çalışacağız lütfen bizlere yakışır şekilde konuşalım aradığımızda burda birbirimize giriyoruz yeri geliyor tamam ama kurumda çalışanlarla konuştuğumuzda daha temkinli olalım mümkünse
-
@poncik kesinlikle hakareti bende doğru bulmuyorum sadece biraz sesini yükseltmekten bahsediyorum o da biktigimizi anlasınlar diye
-
@poncik saygısız konuşanlar olmuş nerden bilgisini aldınız ve bu saygısız kelimesinin içinde neler var mesela.ben konuşmama başlarken merhaba diye gayet sıcak bi ses tonuyla başladım konuşmanın devamında sadece ne zaman belirlenecek bu sınav tarihi ne zamandir bekliyoruz lütfen iletin biseyler yapılsın dedim çalışanda zaten iletiyoruz dedi ben kesinlikle saygısız davrandigimi düşünmüyorum ki bazen biraz ses yükseltmeye de hakkımız var.ben karakter olarak hic bi zaman susup oturan bi insan olamadım hakli olduğum yerde sonuna kadar savunurum burda da kesinlikle hakli olduğumuzu düşünüyorum ösym sınav tarihi belirlemişken üzerinden bir hafta geçti bu noktada ses yükseltmeye hakkimiz olduğunu düşünüyorum fakat bu kesinlikle hakaret değil yanlış anlamasın ekmek yiyeceğim kuruma neden hakaret edeyim?ki seninde beni baz alıpta bu kelimeyi kurduğunu düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın kurp takılmasın diye açıklamak istedim
-
Arkadaşlar Şubat ayı da yasaklarla geçeceği söyleniyor, sınav Şubat'ta olmayacağı kesin, bugün açıklama yapsa tarih için süre en az 1 ay ,yani daha fazla da olabilir. Şubat'ta ilanı verip 24 ekime ertelendi. İyi ihtimal Mart.
-
@harmanhh 20 Mart gayet makul gözüküyor.