2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@earth11 2019 vakıfbank sınavı sayıştayın klasik sınavı ile aynı gündü. 2018 ertelenen sayıştay sınavı PTT uzmanlık sınavı ile aynı gündü. Gib bu konuda ne yapar bilemiyorum.
-
@kartalyürekli kim soyledi
-
@ćekonomist kurumlar bazen dikkate almıyor. Bakalım ne olacak
-
@mahlas yapabilirler kpss bile yapıldı 2017 de ramazanın ilk günüydü 60 bin kişi girdi alanda
-
@ćekonomist kurum demiş sinavlari cakistirmmaya çalışıyoruz diye ama bende bilemiyorum nolur nisana kalmamali
-
Hocam ben anlamıyorum. Kimle konuşsam vergi dairesinde çok ihtiyaç var. Alıma gelince tık yok. Süreç belirsiz. Neyi bekliyorlar. İnşallah dediğiniz gibi nisana kalmaz. Mülaka kalacağımız ya da atanacağımız kesin değil ama 2018 gibi mülakat süreci uzarsa artık 2023 te iş başı yaparız.
-
Silinmiştir
-
@kartalyürekli hocam nereden duydunuz??
-
@beyaz-fil Yukarıda etiketlediğiniz şahısların hiçbirini tanımıyor ve özelden muhabbetim de olmadı. Fakat niyetlerinin ıslarla sınavlar aynı güne denk gelsin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kimsenin bundan bir kârı olmaz hatta zararı olur. “Yorum yapmaktan aciz bir takım güruh” tarzı söylemlerinizi de doğrusu pek hoş bulmuyorum. Tabiki de sınavlar ayrı günde olsun olmalı ama, bir tarih belirlenmeli değil mi?
-
@maltus95 Evet bir tarih belirlenmeli, sınavların olmadığı bir tarih. Ama biraz eskilere giderseniz, gerekirse sınavlar çakışsın ama erkenden olsun diyenleri görebilirsiniz. Benim lafım onlara. Sınav Nisandan önce gelmemeli, çok mağduriyet yaşanacak çünkü.
-
@beyaz-fil neden nisan mesela anlatsana biraz
-
@kolonya Mart ayında her haftasonu sınav çünkü.
-
@kartalyürekli Pazar günü yapmazlar ama tarih aralığı doğru .
-
@beyaz-fil ehh hasta mısın nesin? İnsan gibi yazınca anlamıyorsunuz ben ne yapayım ben mi tarih belirliyorum? Sana mı soracağım ne begenip begenmeyecegimi. Ne yaparsan yap cehenneme kadar yolun var. Yeter ya.
-
@beyaz-fil Beğenimden dolayı yargılanmışım gördüğüm kadarıyla. Tek bir sınav beklentisinde olduğumuzdan bahsetmişsin , emin ol çoğunun puanı senden yüksek ya da beklediği sınav sayısı senden fazladır( bir ölçüt olmamasına rağmen yazayım), sınavlar çakışsın iyi olur düşüncesinde olmadım olamam da zaten, o tarz ucuz düşüncelerin getirisinden çok götürüsü olur zaten. Sınav takviminin bir an önce belli olması tek temennimdi, halen de o düşünce ve istekteyim zaten , sınavların çakışmasından değil.
Ayrıca sürecin uzaması için beddua eden de sendin yanlış hatırlamıyorsam, ondan sonra tepki veren arkadaşlar tepki vermiştir. Neyse “bir daha da yazmam” moduna gir çık yapmadan, açıklama bile yapmayacaktım fakat üzerime attığın fesatlık damgasına da sessiz kalamazdım o yüzden yazayım dedim. -
@beyaz-fil niye cakıssın diye dua edelim? Git psikiyetristle görüş destek al kafadan bir seyler uyduruyorsun. Senin gibi kötü degiliz biz. Kendinle karıstırma. Etrafa saldırmayı kes. Suna kibar ve anlayışlı cevap yazmayın bence. Bu tipler anlamaz
-
Bu ilan ne zaman gelecek arkadaşlar ? Bir duyum yok mu
-
@güneşşş cakisirsada yapacak bi şey yok ,aynen öyle
-
@beyaz-fil neyi destekleyecegimi ya da neyi begenecegimi ya da ne yazacagimi sana mi soracagim ? kac sinava girecegim seni ne ilgilendirir🤪 psikologa gorun ama dikkat et randevun sinavlarinla cakismasin him bide okudugunu anlama uzerine calismalar yap anlamamissin kimse sinavlar cakissin demedi (eminim bu yazdiklarimi da anlamadin ama n)
-
Aynı holigan taraflarlar gibisiniz hiç uğruna kavga dövüş.Artık bizlerin demesiyle birşeylerin değişmediğini şu zaman olur bu zaman olur muhabbetini bırakıp gerçekten önemli bilgiler olduğunda yazar mısınız lütfen foruma.Bilgi almak için giriyorum foruma akşamları gördüğüm tek şey kavga dövüş.Sizler bir de memur olacaksınız.Yapmayın yazık ediyorsunuz kendinize