2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@beyaz-fil bide daha da yazmam demissin ; evet vallahi herkesin hayrina ne olur yazma , can sIkIyoSun .Sayin Türkiye derecesi yapmis , her sinava girmeye hak kazanmis arkadas
-
@yusufyigitt07 tamam olur
-
Hazır tarihler yeniden belirleniyorken, çakışma olmaması hassasiyeti konusuna, çakışma durumunu minimuma hatta sıfıra indirilebilmesi hususu için bazı tarihlere dikkat çekenlerin tavrı gayet makul ve anlaşılabilir. Bu şahsi bir gerekçe değil yüzlerce belki binlerce adayı ilgilendirecek bir durum. Diğer sınavlar bizi ilgilendirmiyor diye bu hassasiyete karşı bir tavır sergilemek hoş olmayacaktır. Önceki yıllarda yaşanan çakışma durumlarını da buna örnek göstermek pek anlam ifade etmemektedir, çünkü; halihazırda tarihler yeniden belirlenmektedir ve tarihler belirlenirken daha düzenli bir takvim oluşturabilmek mevcut durumda daha ihtimalidir. Umarım sınavların çakışma durumunda yaşanan zaiyatlar minimum düzeyde olacak şekilde ayarlanır.
Bunları kimseyi hedef göstererek söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın; tartışma konusu bu iken ortaya söylüyorum.
-
Kurumun sınav çakışmalarına dikkat edecek kadar hassas olduğunu düşünmüyorum o yüzden sınavı bayram sonrasına kalması fikri saçma geliyor
-
Vakıfbank sınavına girmemiş varsayarak konuştun. Görselde görüldüğü gibi bu sınavı katılıyorum.
Birçok kişi sınavın sen ramazan sonra olsun dediğin için eleştirdi. Hatırlarsın diye ilgili iletiyi aşağıya koyuyorum.
https://forum.tercihiniyap.net/post/614927
''Beyaz Fil 6 gün önce
İnşallah sınav ramazandan sonraya kalır da yukarıdakiler gibi kötü niyetli insanlar sıkıntıdan kendini yer bitirir.''Yukarıdaki iletin senin kötü niyetin gösteriyor. Ayrıca beğendiğim yorumlarda zamanında vergi müfettiş sınavı örnek göstererek tarihlerin sürekli ertelenmesi sıkıntı olacağı gösteriyor ve zaten öyle oldu. Beğendiğim yorumlarda sınav çakışsın kazançlı olalım değil guy sınavı yeni sınav tarihine göre durmadan ertelenmesin diye tepki oluyor. Ama sen okumadan ve anlamadan acizsin ki farklı anlıyorsun.
13 gün önce neredeydin o zaman sen de mi yorum yazmaktan aciztin?
2018 de sürece başladım guy sınavı olsun diye çabalarken birileri 'sınav kpss sonra olsun 2019 yaralansın' dediler.
Sonra 2019 sınav olsun diye çabalanırken belirsiz tarihli ilan geldi. Birileri gene ortaya çıkarak 'taş devrinde kalmış puanlara diyerek 2020 kpss sonra olması istediler.'
Şimdi ise bazıları sürekli sınavı ertelenmesi istiyor. Burada sınav olsun hak eden girsin diyorum. Süreci uzatarak hak eden belli olmuyor. Süreci uzatarak zaman çalmaktan başka bir şeye yaramıyor. Sizler bunu anlamaktan sıkıntı çekiyorsun.
'Taş devrinde kalmış puanlar' diyen kişilerin bugün artık listeye bile giremedi. Milleti bekleterek aday elenmediği görün.
Yaptığın mı kabadayılık yorumlanmış umurumda bile değil. Bazıları kedi gibi durup hakkımı kaptırmaktansa korumak için elimden geleni yaparım. Ayrıca senin yaptığın ney?
Bizim 2020 yılı kötü geçti senin süper mi geçti sende aynı süreçtensin. Sende kendini birşeyler için yırtınıyorsun. O zaman sen de kötü niyetlisin. Bir gün çeşitli sebeplerle elenebilirsin. O zaman ne düşüneceksin?
Birçok kişi hakkı yere mülakat elediğini unutma...@beyaz-fil, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Söylememiz gereken şey çok basit; bu süreçte kimsenin mağdur olmaması lazım. Biraz abartacağım fakat burada sınav saati 10.00'dan 11.00'a alınsa '1 saat mağdur olduk.' diye isyan edecek arkadaşlar var.
Atılan mesajların içeriğinde buram buram 'Sınavlar çakışsın banane, ben o sınavlara girmiyorum ki.' kokuyor. Yürekleri yetmeyen kardeşlerim, dolambaçlı yollarla iyiniyet göstermeye çalışıyor. Mesela forumda büyük ihtimalle GUY'dan başka sınava girmeyip, diğer sınavlarla çakışmasını isteyen arkadaşlar şunlar:
muallakta_kalan
yelloww
uvyx
frankYorum yapmaktan aciz, bu arkadaşların gönderilerini beğenenler de şunlar:
güneşşş
guyguy26
cnkmo
hayırlısı035
Estergon Kalesi
Guy72
Cemre33Bu listeye iyi bakın arkadaşlar. Cumartesi bir sınav - pazar bir sınav olmasın, insanlar farklı şehirlerde girecek dedim diye linç eden insanlar bunlar. Sınavlar çakışmasın diye kendimi yırtarken kendi köşesinde çakışsın diye dua edenler bunlar. Kimse kusura bakmasın, çok bekleyen değil çok hakeden girmeli o kurumlara.
Daha da yazmam foruma. Twitter'da etkinlik grupları kuran, hak hukuk meselesinde kabadayı olan insanlar burada neler neler yapıyor. Sınav tarihi açıklandığında bu arkadaşları etiketleyip yorumlarını alacağım. Ama Allah biliyor ya, bu kötü niyetlilerin 2020 yılında hiçbir şeyleri yolunda gitmedi (guy sınavının tarihi, kendilerini yırtmaları vs.) yine de gitmeyecek. Selametle kalın.
-
@yusufyigitt07 uzun süre yazmıyordum ama benimle ilgili ileti olunca yazdım.
-
Kavganin tartismayi stres ve beklentilere yoruyorum herkes tabi faydasi olan duruma gore hareket eder arkadaslar tarih bana gore ayarlandi.su gercek ki gonul tabi erken olsun ama mart ayi olasilik nisan kesinlik .diyelim.subat ayi hic beklemeyelim.gorunen durum o.yoksa. herkes emeklerinin pesinde.biz burda birbirimizi yesekde o tarih bize gore ayarlanmicak.kurum o tarihi bana gore belirledi aciklama tarihi bile belli.
-
@mrvguy hocam belli olmayan bir tarih için neden böyle alaycı alaycı konuşuyorsun, derdin nedir
-
@Beyaz-Fil hocam pardon da guydan baska sinava girmeyecegimi de nereden cikardiniz? Tum puan turlerim 90 kusur bircoguna da girecegim. Cakisirsa da daha onceki yillarda yasandigi gibi cakisabilir. Ilk defa siz magdur olmuyorsunuz yani.
-
@hayırlısı035 bunu kim okuyacak ya cok merak ediyorum ajdbsjdbw kardesim bu ulkede dusunen bir siz mi varsiniz ya bakanlik siz sinav cakissin dediginizde cakistiracaklarini mi dusunuyorsunuz qjsbwj
-
@metin2500 İşte okumadığın için yanlış anlıyorsun. Benim en başından beri sürecin uzanmaması istiyorum. Ben ve benim beğendiklerim sınav çakışması istemedi. Yazdıkları ise her yeni sınav tarihi ile guy sürecin uzanmaması istiyor. Ama siz ısrarla başka yöne çeviriyorsunuz.
-
@hayırlısıı estafurulhh hocam.asla boyle bi durumda alay etmem .sadece cok stres beklenti insanlari birbirine dusuruyo emin olun surecin basindan beri.bunun mucadelesini verenlerdenim ama gercekleri gorerek bi yorum yaptim.
-
Sen niye kendini bir şeyleri degistireceğine inandiriyorsun ki. Cakissin diyince cakisacak mi
-
@metin2500 Israrla hala yanlışa devam ediyorsun. Ben ve beğendiklerim sınav çakışsın demedik. Anlamada veya okumadan sıkıntı var? Ayrıca siz ne uğraşıyorsunuz madem birşey değişmeyecekse?
NOT: Ben şuana kadar sınav çakışsın diye tweet veya telefon etkinliği yapmadık. Sadece guy süreci uzanmaması istiyoruz. Sınava girmek istiyoruz. Hala anlamıyorsanız benim sorunum değil. -
@metin2500 Yalandan iyi niyet gösteriyorlar. Ben çakışsın istemiyorum ama guy da hemen olsun gibi saçma şeyler söylerler. Bu sınavın hakkı Nisan ayı. Allah'ın izniyle daha önce ilan filan gelmeyecek.
-
@beyaz-fil yazmiyim yazmiyim dedim de dayanamadım bu sınavın hakkı nisan ayı mı sana bir şey söyliyim bu sınavın hakkı 2019 güz dönemiydi ama gördüğün gibi 2021 bahar dönemine denk geldi sınavı mülakatı açıklanması işe başlaması belkide en erken ekim kasım kimse burda sınav çakıssın demiyor guy bir an önce gerekirse martın ilk haftası şubat sonu olsun diyor ama sen hala takmışsın bir nisanda nisan Allah aşkına şu sınav nisanda olsunda bir susun gözünüzü seveyim biz sınav bir an önce yapılsın dedikçe ki bu konuda bir tarih belirtmiyor kimse birileri çıkıp hala yok şu tarih yok bu tarih ya burda bir ay beklicek sabredicek halimiz kalmadı yeter da
-
Kendi yalanları görmeyenler ona buna sataşır. Bu sınav ilk önce ekimde planlandı. Sonra aralıka ertelendi. Şimdi ise ortada tarih yok. Şimdi birileri kalmış sınavın hakkı nisan diyor. Ben de daha fazlası söyleyim bazıları için 2021 sonraya kalması hakkıdır. Tabi sizin gibilerin tuzu kuru olunca ve bu süreçte yeni olunca uzanmasının önemi yok.
İlk önce sınava girmediğimi iddaa ettin. Sonra sınavları çakışsın çalıştığımızı iftira yaptın. Ve hala yalan söylemekten bıkmadın.
Allah'ın izniyle sınavdan başarısız olda sürecin uzanmasının kötü olduğunu anla.
Ama senin gibiler, engellemek daha iyi 14 gün önce susanlar. Şimdi yazmayı akıl ediyorlar.@beyaz-fil, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@metin2500 Yalandan iyi niyet gösteriyorlar. Ben çakışsın istemiyorum ama guy da hemen olsun gibi saçma şeyler söylerler. Bu sınavın hakkı Nisan ayı. Allah'ın izniyle daha önce ilan filan gelmeyecek.
-
2018 KPSS puanım yanmış 2020 sınavına tekrar girmek zorunda kaldık . 3 yıldır beklediğimiz ilan daha da fazla ertelenmesini istemiyorum yarın sınav var deseler hiç düşünmem girerim sınava daha yeni sürecin içinde olanlar her şey normal ilerleyecek zamanında olacak gibi düşüncelerden sıyrılın artık bu kafada devam ederseniz yıllarca beklersiniz her şey bian önce olsun bitsin . Buradaki arkadaşların hiç biri sınav çakıssın diye bi düşüncede olmaz. Ben de Vakıfbank sınavına giremiyorum çünkü ticaret sınavım var bazen çakısma olur artık anlayın kimse sizi düşünmez umrunda değilsiniz kurumların sınav tarihi verir o tarihte sınava gireriz yapmamız gereken sınav tarihinin netleşmesi bunun için uğraşmamız lazım
-
Arkadaşlar sınavlar ertelene ertelene askerlik tecil tarihlerimiz geldi zaten bunun için yapabileceğim bir şey var mı pandemiden dolayı özel bir uygulama var mı bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@leontief75 Bahar dönemi tezsiz yüksek lisans kayıt tarihlerine bakınız, salgın nedeniyle üniversiteye gitmeden kayıt yapabilsiniz,otomatik tecil alırsınız.