2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@leontief75 hocam bazı üniversite tezli veya tezsiz yüksek lisans başladı. Onu deneyin
-
Şimdi arkadaşların ertelemeden dolayı askerlik tecil süresi bitiyor. Bu arkadaşların mağduriyeti nasıl çözülecek. Sürecin uzaması yeni sorunlar ortaya çıkarır.
-
@hayırlısı035 onu bize değil kuruma sorun. Burdaki insanların fikir beyan etmesiyle yürümüyor süreç. Herkes istediğini düşünebilir. Kimse de yargılanamaz ya da sürecin sorumlusu tutulamaz. Önce bunu bi anlayın. Sözüm sadece size değil, siz ve sizin gibi suçlayıcı cümleler kuranlara...
-
Arkadaşlar hani gib ösym takımıni bekliyoruz diyodu sürekli bize verilen cevap buydu eeee ne oldu niye bi açıklama yapılmıyor kandirirdik mi
-
Sürecin uzamaması için yaptığımız her etkinliğine duyar kasanlar ve suçlayan vardı. Ayrıca kuruma ulaşabildiğimiz iletişim araçlarla sürecin uzunluğu twitter, cimer, mail vb şikayet edilmeye çalışıldı. Burada sürecin uzanması için elinde geleni yapan var hatırlatırım.(cimer, telefon aramaları gibi) Ayrıca kışkırtıcı yazılarla bunu tekikleyeni görmezlikten geliyorsun. Tabi karşı tarafın suçlayıcı cümleleri sizin de hoşunuza gidiyor. Eğer bana sataşmasaydı hala sadece etkinlik paylaşımı yapardım ve tartışmaya katılmazdım.
@mahlas, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 onu bize değil kuruma sorun. Burdaki insanların fikir beyan etmesiyle yürümüyor süreç. Herkes istediğini düşünebilir. Kimse de yargılanamaz ya da sürecin sorumlusu tutulamaz. Önce bunu bi anlayın. Sözüm sadece size değil, siz ve sizin gibi suçlayıcı cümleler kuranlara...
-
@frank o iyilik misali arkadaşlar sınav ocakta şubatta olur diyorlardı şimdi de daha normalleşme başlamadı ki diyecekler ya hiç haber izlemiyorlar ya da dışarı hiç çıkmıyorlar toplu taşımaya binmiyorlar hastaneye gitmiyorlar. Sınav ertelenince en az 4 5 ay sınav olmayacağını biliyorduk bizim itirazımız bunun içindi çünkü ertelenince çok bekliyoruz sınavı 3 yıl bekledik hala da devam ediyoruz şimdi bırak sınavı ortada tarih yok daha
-
Bi yaptirim yok. Adam keyfine göre tarih belirleyecek. Bu sinav nisanda olsun falan diyenleri de ciddiye alıp cevap yazmamanızı öneririm. Süreci hızlandırmak adına ne yapılmalı onlarî düşünmeli. Sinav cakismasi falan takilmayin buralara. Aslinda guzel bisey de kimse farkinda degil. Faydayi maks yapiyor. Hep diyoruz ya bencil olmayalim diye. Alin size fedakarlik. Bir sinava sen gir obürüne ben gireyim. Ayrica ben de en az 3-4 sinava girecegim. Hedefimiz en kisa zamanda bi en fazla kisi sayisinca atanmak. Lutfen bencillesmeyin. Herkesin işe ihtiyaci oldugu şu dönemde kuduz köpek gibi hepsine ben gircem hepsini ben kazancam olmasın. Tabiki hakkidir ama hak ayri mevzu fedakarlik hosgörü ayri mevzu
-
Hadi 2018 i geçtim 2019 aralık gibi büyük guy etkinlikleri yaptigimizi hatirliyorum. Sonrasinda 2020 şubatta bakanın eli kulagında demesi 2020 martta bakanın sınavları ekime alması....
O zamanlarda yazmıştık çizmiştik bu haksızlıklar size gün yüzü göstermez diye nitekimde öyle de oldu gün yüzü göremeden adeta gayba kavuştular.
Devam edelim 2020 ekimde kpss sonuclarindan dolayi 2020 aralığa ordan 2021 nisana ertelenmesi muhtemel bir duruma geldik.
İşin maalesef acı tarafı başka bir ülkede göcmen olarak karsılasmayacagimiz adaletsizlikler bizim ülkemizde kendi vatandaslarimiza reva görülüyor.Mezun olur olmaz özel sektörde kariyerini şekillendiren arkadaşlarımda oldu. Her biri neredeyse bir devlet memuru kadar maaş alır seviyesine de geldi. Biz mi ? Bizse 5/4 ümüz eleneceği bir sınava umut bağlamış ya nasip diyoruz. -
O kadar güzel özetledin ki hocam okurken o yıllar gözümün önünden geçti . Her şey olsun bitsin çünkü çoğu kişi elenecek diğerleri kendine bi yol çizsin bekleye bekleye yıllarımız heba oldu
-
Ben de aradım şimdi
-
@sedatinho Hah işte böyle sınav çakışması güzel diyin, içiniz dışınız bir olsun.
-
@maltus95 benim tecil tarihim 28/06/2021 sorun yaşarmıyım acaba yoksa tecil tarihimden sonra bakaya kalıp mı başvursam yüksek lisanasa
-
-
@leontief75 hayır hocam bakaya kalıp başvurursan yüksek lisan yapamazsın yani 1 gün bile bakaya kalmadan hallet 1 gün bile bakaya kalırsamn hemen yerin belli oluyor ve senin bedelli yapma hakkin bile olmuyor ben yaşadım sen yaşama
-
Arkadaşlar MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY bey SGK den yrd kadrosu hakkında bilgi almak için iibfler adına soru önergesi verdi. Aynısının HMB ve GİB (vmy, guy) içinde hm bakanına soru önergesi vermesi için LÜTFEN HEPİMİZ MV BAKİ ERSOYA TWEET MESAJ ATMALI. Adam iibfli oldugu için bizi anlıyor ve sürekli destek vermek istiyor daha önce de bütçe görüşmeleri sırasında da bakana soru sordu ve eminim ki biz tweet atarsak bunu da sorar. Bildiğiniz üzere SORU önergesine bakan bey 15 gün içinde cevap vermek zorunda. Malum biz kurumdan bir türlü cevap veya bilgi alamıyoruz. En azından belirsizlikten kurtuluruz. Sınav merkezini aramaktan ve sesimiz duyurma anlamında daha etkili olur. LÜTFEN HERKES BIR TWEET ATSA GÜZEL BİR TEPKİ ALIRIZ. BAKİ ERSOY TWİTTERA AKTİF BİR ŞEKİLDE KULLANIYOR.
-
@hayırlısıı ben attım. Sizde atın kardeşler.
-
@hayırlısıı bu da sayın mv BAKİ ERSOY' un twiti :
Bir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olarak SGK denetmen yardımcılığı ilanlarının ne zaman açıklanacağını ilgili Bakanımıza sordum. Kadro bekleyen arkadaşlarımın taleplerinin takipçisiyim. https://t.co/A9oQHRRiw7 -
@leontief75 bahar döneminde başvurmanız daha doğru olur, çünkü 28.06 yani Haziran ayında üniversiteler güz kaydı yaptırmayabilir. Sizinde teciliniz biterse bu sefer başvuru yapamazsınız ama muhtemelen Haziran tecil bitiminiz Kasım celbine sarka bilir. Belki o zaman olur bende Haziran’da tecilim bitiyor diye panik yaptım ama Kasım’a sevk gözüktü YL a başladım.
-
Eski milli güreşçi kamu bankasında yönetim kurulunda olsun sen sabah monografi at,öğleden sonra erdal unsal bak ekonomi kitabi yazacak hale gel,ertelenen sınavı bekle ne hale geldik ? Vay anasını
-
Bi kaynaktan edindiğim bilgiye göre kurum,yeterlilik sınavından bir hafta önce veya bir hafta sonra bu sınavı yapacakmış.Iki sınavda aradan çıkartılmış olacakmış. Bilginize