Ben şimdi aradım yakın zamanda açıklanır denildi.
maltus95 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sınavı erteleme talebi kabul görürse ilk bahara kadar yolu var. Erteleme bize fayda sağlamaz, ama il çeşitliliği olmalıdır.
-
Şu zamana kadar bizi dinlemeyen, görmeyen 30 ay süründüren, eli kulağında deyip 1 yıl daha bekleten kurum “gençlerimizin sınavları çakışıyor aman boş tarih arayalım mağdur olmasınlar” mı diyecek? Hiç sanmam bu nedenle içinizi ferah tutun.
-
Ertelenirse sınavı unutalım bence kurum içi bekleyenlerinde ekmeğine yağları bir güzel boca edelim..
-
@hayırlısı035 ‘’Menfaatin çakıştığı yerde dostluk biter’’ derler. Doğruymuş ..
-
@beyaz-fil Yukarıda etiketlediğiniz şahısların hiçbirini tanımıyor ve özelden muhabbetim de olmadı. Fakat niyetlerinin ıslarla sınavlar aynı güne denk gelsin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kimsenin bundan bir kârı olmaz hatta zararı olur. “Yorum yapmaktan aciz bir takım güruh” tarzı söylemlerinizi de doğrusu pek hoş bulmuyorum. Tabiki de sınavlar ayrı günde olsun olmalı ama, bir tarih belirlenmeli değil mi?
-
Bulgura gidelim derken evdeki pirinçten olmayalım da malum 30 ay sonra güç bela bir yeterlilik sınavı olacak. Bence bu treni kaçırmayalım il sayısını arttırmaya calışalım.
-
“Tedbir bizde takdir Allah’tan”inanın kuruma güvensen 1 ay 1.5 ay ertelensin diyeceğimde, görünen köy kılavuz istemez.
-
@hayırlısıı Bende aradım banada aynı cümleyi kullandı. Düzenli ararsak dikkate alınırız diye düşünüyorum.
-
Bugün bende aradım ve her gün düzenli arayacağım. Zor oyunu bozar.
maltus95 tarafından gönderilen son iletiler
-
@düdüklütencere2 Hepimiz aynı geminin yolcularıyız. Yaş mağdurlarının dik duruşunu takdir ediyorum. GİB’in hatasının ceremesini bizim değil mağduriyeti gerçekleştirenlerin çekmesi için elimden geleni yapacağım. Gerekirse tüm GİB’i dava edeceğim.
-
Madem çok bilgesin senin çözüm önerin nedir. Tüm sınavlar tamamlasın herkes yerleşsin yerleşemeyen insanlar bezsin hatta açıktan ölsün intihar etsin bumudur yani? Seni dinliyorum Düdüklü tencere azıcık aklımla senin kısa aklına danışıyorum
-
İnsanları kaosa sürüklemeye çalışanları umursamayın. Zamanında Aralık’ta sınav yapılmasın ailemizle yaşıyoruz, pandemi pik yaptı, bu zamanda Ankara’ya gidip gelinir mi? Ya bulaşırsa ertelenmeli, ertelesin bak ösym de sınavları erteledi kurumun insifiyatifinde her şey yazıp yazıp sonrada ertelensin vakalar düşsün takvimin belli olması için ne gerkiyorsa yapacağım “and olsun” diyen arkadaşlar. Şimdi yeninizi tutma zamanı.
-
Umarım 2020 İlgöç sınavında olduğu gibi liste güncellenir. Mağduriyet kalkar
-
@leontief75 bahar döneminde başvurmanız daha doğru olur, çünkü 28.06 yani Haziran ayında üniversiteler güz kaydı yaptırmayabilir. Sizinde teciliniz biterse bu sefer başvuru yapamazsınız ama muhtemelen Haziran tecil bitiminiz Kasım celbine sarka bilir. Belki o zaman olur bende Haziran’da tecilim bitiyor diye panik yaptım ama Kasım’a sevk gözüktü YL a başladım.
-
@leontief75 Bahar dönemi tezsiz yüksek lisans kayıt tarihlerine bakınız, salgın nedeniyle üniversiteye gitmeden kayıt yapabilsiniz,otomatik tecil alırsınız.
-
@beyaz-fil Yukarıda etiketlediğiniz şahısların hiçbirini tanımıyor ve özelden muhabbetim de olmadı. Fakat niyetlerinin ıslarla sınavlar aynı güne denk gelsin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kimsenin bundan bir kârı olmaz hatta zararı olur. “Yorum yapmaktan aciz bir takım güruh” tarzı söylemlerinizi de doğrusu pek hoş bulmuyorum. Tabiki de sınavlar ayrı günde olsun olmalı ama, bir tarih belirlenmeli değil mi?
-
Şu zamana kadar bizi dinlemeyen, görmeyen 30 ay süründüren, eli kulağında deyip 1 yıl daha bekleten kurum “gençlerimizin sınavları çakışıyor aman boş tarih arayalım mağdur olmasınlar” mı diyecek? Hiç sanmam bu nedenle içinizi ferah tutun.
-
@125478 sen 2020 Kaymakamlık başlığında ki @ahmetdeniz ’sin Hani şu 4 soru iptal oldu, 70 alan mülakatta, ben her yerdeyim diyen ( sonrada tamamı palavra çıkan)