2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sherlock inşallah doğrudur hocam
-
@estergon-kalesi @Beyaz-Fil
20-21 martta kontrolörlük varmış. o zaman yeterlilikten 1 hafta önce olması duyumu bu sınavla birlikte yapılacağı anlamına geliyor ya da duyumun diğer alternatifine göre yeterlilikten 1 hafta sonra. o zaman bana göre daha muhtemel gibi. 3 nisan ihtimali. sonrasına da maliye teftiş vmy felan sıralanır gibi.
ben 3 nisan bekliyorum bu şartlar altında. -
@lafz bak orada 27 marttan 1 hafta önce ya da 1 hafta sonra yapılacak diyor. 2 hafta önce Vakıfbank sınavı. Senin amacın belli, hadi başla algılara 2 günün kaldı. ahahhaha
Ama arkadaşın duyumu gerçekten sağlam. Sınav yüzde 90 3 Nisanda yapılacak.
-
@duha Diğerine cevap verilmiş. Defterdarlık için cevap vereyim: Belki hepsinden önce yaparlar. Yapılmazsa çok sonraya kalabilir.
-
@lafz hocam onu buralarda kimse pek kâle almaz
-
@beyaz-fil öyle olsun, size iyi geceler
-
@lafz bosver ciddi sıkıntıları var o kişinin.
-
türmob da 3 nisana koymuş sgs sınavını galiba bizim sınav marttan önce olmayacak
-
Biran önce tarih belirlenmezse sürekli bir takım sınavlarla çakışma yaşanıcak ve birileri de itiraz edicek sürekli gidişatımız iyi değil artık sınavın ne zaman olması gerektiği değil sorun önemli olan biran önce sınav tarihini açıklamaları gerekir ki sürekli başka sınavla çakışma durumu olup durmasın resmen sınava bir türlü giremiyoruz ya yok böyle birşey
-
@quesnay gib türmob bakmaz hocam önemli olan kamu kurumları ve ÖSYM sınavlarıyla çakışmasın türmob her 3 4 ayda bi bu sınavları yapıyor
-
Bakmasından dolayı demedim, demek istediğim sınav tarihleri için genel kanı mart ayında sınav yapılmaması herhalde. İnş. bir an önce yapılır da yoluna bakabilir herkes. Tarih olmayınca ders de çalışılmıyor ciddi ciddi.
-
@ztrkrdvn hocam sizi tebrik ederim en basta dediniz zamaninda linc ediliyodunuz ve hakli ciktiniz burda olasiligi one surdum 27 mart baslangic tarihi gib icin dedim ben de linc edildim buyuk ihtimal nisan ilk haftasi olur.herkese hayirli olsun .subatta guzel haberler aliriz.insallh
-
Twitter etkinliğindeki bugünkü TAG İİBF SınavTakvimiBekliyor
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı -
katılın arkadaşlar iki tweet yarışta geriye düşürmez sizi.
-
Ösym takvim belirlediğinde üzerimize düşeni yaparız diyen arkadaşları twitter a etkinliğe davet ediyoruz zahmet olmazsa eğer sızlanıp durcağımıza iki twit atalım mümkünse GELECEĞİNİZ İÇİN
-
-
@mrvguy hocam keşke daha erken bi tarih duysaydım da onu söyleseydim en azından bi tarih alsak mutlu olucaz umarım kısa zamanda bi tarih alırız
-
Hashtagimiz bu haydin canlar:
️İİBF SınavTakvimiBekliyor -
Merhabalar,bugün GIB sınav merkezini aradım, iyi bir abiyle 5 dk yakın konuştuk.Cok yakın bir zamanda tarihin duyurulacagindan bahsetti kendisi.Magduriyetlerin haklı olduğunu, ancak yapilandirmalardan ötürü bu konuya pek vakit ayiramadiklarini söyledi.Yapilacak dedi,net bir tarih veremiyoruz dedi ..Ancak bu önümüzdeki günlerde tarih belli olur dedi..
-
@abondance_55 koruma güvenlik görevlisi sınavı Mart 11 de, bizim sınav da ya 20 Mart ya da bekle bizi Nisan.