2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısıı ertelensinciler yüzünden bu haldeyiz. Tarihi net olan bir sınav için bile yüzlerce kez kurumu arayıp sınav var mı diye sorma saçmalığında bulunanlar şuan ne yapıyo merak ediyorum. En birinci onlar olsun bakalım amaçları oydu çünkü.
-
Sınav ertelensin diye virüsü bahane eden biri vardı ismini vermicem. burda ertelensin yok virüs yok yaşıyamam yok şu yok bu, sonra kurumu arıyalim arkadaslar diye burda bazılarınıda gaza getirdi ve kurumu baya kişi aradi. o kişi baya ah aldı, Sonra nemi oldu. ertelendikten bir veya ikigun sonra gitti hesabini sildi. Değermi kardesim milletin duygulariyla oynamaya burda ortalığı galyana getirmeye.
Valla bunaldım , billah daraldım ders çalışmaktan.. Şu lanet süreç biran önce bitsn kusucam artık. Dersin başına oturunca miğdem bulaniyor .. yok masgrave yok wagner yok marshal, yok borç alacak verecek yemin ederim kusasim geldi bu lanet derslerden. dayanamadim yazdim valla içimi döktüm kusuruma bakmayin.
-
Şuan o ertelensin diyip kendince mantıklı sebepler öne sürerek kompozisyon yazan arkadaş ve onu destekleyenler nerede neden bir girişimde bulunmuyorlar acaba kurumu aradık şunu dedi bunu dediler diye niye kendilerini bir çaba içerisinde göremiyoruz acaba yaptıkları tek şey burda bizimle tartışmak oldu lafa gelince varlar icraata gelince ses soluk cıkmıyor böyle yapanlar gayet rahat bir şekilde üzerlerine alınsınlar zahmet olmazsa burda üç beş kişinin aramasıyla olmuyor işte hani ösym sınavları başlatınca gerekli hassasiyeti göstereceklerdi evet arkadaşlar sizlerden bir açıklama bekliyoruz huu yoksa kafanızı gömüp hala ders mi çalışıyorsunuz yoksa nasılsa bnm yakında mülakatım var guydan bananemi diyorsunuz(not tek gireciğim sınav guy değil hatrı sayılır bir puanım var)
-
@morpheus twitter birkaç ankaralı vardı. Ekran görüntüsü alıp paylaşayım.
-
Öncelikle yine aynı şeyleri konuşacak olmak sıkıcı, ama o zaman da farkındaydım karşımdaki ne diyor diye okumadan yazdığınızın, şu an yine belli oluyor.
İlk tartışmamız:
Sınavın ertelenmesini doğru bulduğumuz tarih aralık ayı idi ve aralık ayında ösym dahil tüm sınavlar ertelenmişti, Çünkü; ''ülke olarak yeniden yasakların olduğu kısıtlama tedbirleri ilan edilmişti''. Yani zaten olacak olan ertelenmesi idi. Bunu anlatıyorduk. Ve o şartlar altında kısıtlanma tedbirlerine ülkecek geçilmiş olmasını doğru buluyorduk ve dolayısıyla o yeni kurallar ile sınavların yapılması koordine açısından zaten mümkün olamıyordu.İkinci tartışmamız:
Aralık ayındaki tüm sınavlar daha yeni ertelenmişken ''arayalım, baskı yapalım, yapsınlar sınavımızı'' diyordunuz. Diyordum ki; ertelenmeye sebep olan konularda bi değişiklik olmadan sınavınızı yapamazlar.Üçüncü tartışmamız:
O zaman arayalım, ''sınavımızı hemen yapsınlar değil ama bi tarih versinler'' e çevirdiniz muhabbeti.
Diyordum ki; bu kısıtlama döneminin ne zaman neler getireceği ne zaman hastane doluluk oranlarını istenilen seviyeye indireceği şu an belli olmadığından, yani ne zaman esnemeye gidileceği şu an belli olmadan, bu konuda öngörü elde edilmeden, tarihler de bu konuya bağlı olacağından size bir tarih veremezler diyordum.Dördüncü tartışmamız:
''Tarih veremiyorlar ama ne hikmetse sayıştay sınavı ocakta yapılıyor, vakıf 7 şubata sınav koydu ne iş'' diyordunuz.
Diyordum ki; sayıştay da tarihinin yaklaşmasını bekler vaziyette bir değişiklik yoksa erteler. Erteledi.
Diyordum ki; vakıf sonradan ilan etti, tarihiyle ilan etti, ama şu an diyemez ki yüzde yüz verdiğim tarihte yapacağım. Bakar duruma, durumda değişiklik yoksa o da erteler diyordum.
Hatta biriniz öyle bi şey olmazsa söylediklerini yutacak mısın demişti. Ki ben de eğer verdiği tarihte durum müsait olacak gibi görünüyorsa ertelemez yapar ama bakar ki durum müsait değil erteler onu bilemeyiz demiştim. Ki erteledi.Ve en başından sonuna kadar diyordum ki; sınav tarihlerinin yeniden belirlenebilmesinin bağlı olduğu şartlarda bir öngörü oluştuğunda bu konuda ilk pozisyon alacak ÖSYM olur, onun takvimi beklenir, sınav tarihlerinin yeniden belirlenmesinde sorumluluk açısından ÖSYM sınavları emsal olur, o yüzden onun inisiyatifine bırakılır tarih verilebilmesi için mümkün olan zaman. Yani yeniden tarihlerin verilebilmesinde en büyük gösterge ÖSYM'nin sınav takivimi açıklaması olur diyordum ve nitekim öyle oldu.
Yani aslında başından beri ne dediysem oldu ama ne hikmetse benimle tartışmalarınızdan hala sizin muhakeme yeteneğiniz doğru çıkmış gibi görüyorsunuz kendinizi.
Ve ben bunları söylerken ama biz bıktık, ah emeklerimiz vah emeklerimiz diyordunuz, işsizlik çok mu hoşunuza gidiyor gibi sitemlerinizi bana ediyordunuz ilginç bi şekilde. Ben sadece gerçekçi olmaya davet ediyordum, neyin mümkn neyin mümkün olmadığını sürecin aşağı yukarı nasıl ilerleyebileceğini size anlatmaya çalışıyordum.
Şimdi ise ÖSYM takvimini açıkladı ve tarihlerini ortaya koydu ve o takvime göre de boş kalan yerlere yavaş yavaş diğer kurum sınavları, sayıştay, vakıf bank vb... teker teker tarihlerini alıyor.
Ve bu tarihler alınırken de hazır tarihler yeniden belirleniyor olduğu için olası çakışma durumlarına da dikkat ediliyor. Dersen ki önden tarihi vakıf kapana kadar hmb nerdeydi ? hmb'yi birden çok sınav ilgilendiriyor.Öte yandan ösym sınavları her ilde yapılan sınavlar olduğundan kısıtlama tedbirlerinin esnetilmesi yönünde her şehirde yapılmaya elverişlilik açısından kendi sınavları daha önde. Dün kabine toplantısından sonra dikkat çekilen 1 Mart gibi bir tarih var bu kısıtlama tedbiri kurallarının esnetilmesine işaret eden. Ki baktığımız zaman da diğer sınavlar daha çok marta yığılıyor gibi. Tam olarak dediğim şekilde, kısıtlama tedbirleri esnetilmesi konusunda öngörüler ile hareket ediliyor yani.
Siz şimdi ''e hani ne oldu hani ÖSYM takviminden sonra açıklanır diyordunuz'' diyosunuz ama e zaten öyle oluyor yani işte. Kısıtlama dönemi sebebi ile ertelenen sınavlar tarihlerini belirliyor işte. Ve siz süreci hala yine sadece guy özelinde görmeye devam ediyorsunuz.
Şöyle bir takvime bakıldığında şu an en iyi ihtimalle bile 30 günden fazla zaman sonra yapılabilmesi mümkün olan bir sınav için, sınavdan en az 30 gün önce duyurusu yapılır denilen bir tarih için al bak ne oldu gördünüz mü açıklamıyolar feryatları atıyorsunuz
Bir de duyduğunuz her bilgiye, her duyuma anında balıklama atlıyorsunuz. Bunu da en aşağıya not düşeyim.
Bu başlıkta bu konuda konuşabileceğim söyleyecebileceğim her şey bu kadar, aradığı cevabı buradan alamayanınız varsa da bu konuda söyleyecek başka bir şey yok, tekrar tekrar aynı şeyleri konuşmaya da gerek yok, aradığınız cevap burada bi yerlerdedir siz alamamışsınızdır.
İyi forumlar.
-
@düdüklütencere2 Birazdan gelecek yorumları söyleyeyim.
'Ben bu sınavı 25 yıldır bekliyorum.' (Bildiğin üzere KPSS ile sadece GUY alınıyor.)
'Düdüklü yine konuştu xddd' (10+ beğenisi var.)
'10 kişinin gireceği mülakatın tarihi açıklanıyor, buna neden bir şey demiyorsun. ;)))'
'Birden çok ilde yapılacak Vakıfbank sınavının tarihi belli oldu neden buna bir şey demiyorsun. ;))))'Hocam buradaki birçok arkadaş sınavların üst üste gelmesini istiyorlar, ondan bu kadar ses çıkarmaları. Hee kardeşim hee diyin geçin. Ancak böyle anlaşabilirsiniz.
-
Sizden ricam lütfen şu 2 şahsa cevap vermeyin kendi işimize bakalım . Tek istediğim bu kadar uzun zaman bekleyen çabalayan insanlar öncelikle atanır sadece bunu istiyorum
-
Adamlar ne güzel bi önceki sayfada ankara'da olanlar bikaç kişi toplanalım GİB ile yüz yüze görüşelim sınav tarihi için demişler.
ÖSYM sınav takvimini belirledi mi ? Belirledi.
Bizim sınavların marttan sonra bir tarihte yapılabileceği konusunda bir engel olmayacağı konusunda öngörü artık var mı ? Var.
O zaman şu an bir tarih elde etmeyi beklemek mümkün mü ? Mümkün.
Buna bi şey dedim mi ? Demedim.Ama adam tutuyor o 2 ay önce ertelensin diyenler diye lafa giriyor.
ÖSYM takviminin belirlenmesi ile vaktinde ertelenen sınavlar teker teker tarih belirliyor. Adam diyor ki hani ÖSYM takvimi belirleyince ertelenen sınavların tarih belirlenirdi hani ne oldu diyor. E zaten öyle oluyor şu an. Harbiden ilginç anlamak güç. -
birtek banamı yazdığı herşey itici geliyor bu arkadaşların merak ediyorum , okumak bile istemiyorum, foruma girme hevesimi aldı götürdü. Bukadar bunaltıcı bir süreçte birde bunla ve sherlock holmes tavırlarıyla uğraşıyoruz.
-
@pisagor
Hocam başlığa en son 7 gün önce tarihlerin çakışması konusunda halihazırda tartışmaya girmiş arkadaşların konusunda uzlaşmacı bir tutumla bir entry girmişim. yani en son 7 gün önce 1 entry.
Ondan önce de 13 gün önce hangi il için sınava gireceğimi soran bir arkadaşa sorusunun cevabı.Ama yukarıda şimdi gördüğünüz üzere adamlar nickimi kullanarak ithamda bulunuyor ve de vaktindeki polemiklerimize atıfta bulunuyor. E bi zahmet ''müsadenizle'' buna da cevap vereyim di mi ?
Varsa vermiş olduğum cevapta bir yanlış o konu üzerine konuşabiliriz isterseniz. Bunun dışında; bir fikir bir kavram üzerine olmayan, bir mantıksal döngü içersinde kurulmayan, safi itham barındıran tartışmalara girmenin kimseye bir faydası yok.
Bu arada sherlock holmes muhakeme yeteneği yüksek bir karakter.
-
@pisagor hocam kullanıcı adı düdüklü olan birinden ne bekliyoruz ki. Neden düdüklü peki anlatsana biraz dkdjdkkdj
-
engelleyince görmüyorsun
-
Ne mutlu size ki adamların bir önceki sayfadaki güzelim toplanma planını yine mahalle yaygarasına çevirmeyi sağladınız.
Bence konu burada kapansın, arkadaşlar kaldıkları yerden o konuda organize olmaya yönelik diyaloglarına sakince devam etsinler.
-
Arkadaşlar haberleri okudunuz mu. Aydının Kuşadası ilçesinde Düdüklü Tencere bomba gibi patlatmış. 1 ölü, 1 yaralı var!!!!
-
@isagor bir tek sana öyle geliyor
-
@pisagor hocam biz engellediğimiz için bize görünmüyor çok şükür, size de tavsiye ederim. Yoksa işin içinden çıkamazsınız
-
Ne kadar boş insan var yaa. Yazık bunlarla meslektaş olacağız birde çok üzücü seviye yerlerde.
-
Arkadaşlar bize de yazık ya .Evet gerçekten bizide düşünün her gün bir haber var mı diye foruma girip sizin bu tartışmalı sohbetlerinizi okumaktan ben kendi adıma çok sıkıldım. Valla yeter
-
Dostlar üzülerek belirtmek istiyorum ki sadece 2 arkadaşımız bana ulaştı başka da yazan olmadı yaklaşık 2 gündür bekliyorum yazan olur diye kimse dönüş yapmadı . 5 bin kişinin gireceği bi sınava sadece 2 kişi yazıyor biraz şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerek diye düşüyorum ve görüyorum ya 3 yılda bizde hiç bi değişiklik olmamış böyle hareketlerle kurumiçi de alır kadroyu başka kişiler de memur olur . Sadece gidip görüşecektik ve istediğimizi güzel bi dil ile ifade edecektik ama yine beni yanıltmadı bizim fakülte bence biz her şeyi hakediyoruz kimse kusura bakmasın kalın sağlıcakla .
-
Ankara da hiç mi kimse yok çok üzücü bir durum Twitter yada Facebook da paylaşsaydınız kimileri haberi olmayabilir