2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@guyzede1 aksine ben emeklerimin karşılığını alamasikca umitsizlesiyorum soğuyorum
-
@homecinomiss ümitsizleşmeyin hocam kazananlarla aramızda çok büyük puan farkları yok hatta kendi adıma çogundan yüksek puanım ama bazı şeyler nasip bizim daha yiyecek ekmeğimiz yokmuş bu meslekte..ama azimle bu sene olacak inşallah
-
@guyzede1 beni motive eden tek şey kazanan kişilerin bizlerden cok farklı olmaması.Ayni kitap aynı kaynakları kullandılar.Mülakatı saymaz isek herkes her iibfli kaymakam idari hakim ve diğer kadroları olma hakkı var.Tek sorun alımların az olması ve merkez uzmanlik denen olayın cok adaletsi olması.
-
@homecinomiss ilk girdiğim sene bende alamamıştım hatta barajı gecemedim ama 2-3 yıl sonraki sınav sonucum bambaşka geldi nerdeyse çoğu puanımın sıralaması çift hane geldi
Bu iş biraz sabır ve çok azim gerektiren bir süreç asla pes etmeyecen özetle... -
@Dguy_Guy hocam öyle de alım yapıyorlar ki puanları çok yüksek olan arkadaşlarımız da aynı durumda
-
Bence ilanlar tek ve mutlak beklentimiz olmamalı. Alternatif bir girişim içinde olmalıyız.(mesela iyi bir altyapı ve puandan sonra herhangi bir yerde çalışmak, iyisiyle kötüsüyle çalışma hayatının içerisinde olmak) ben de 2016 dan beri sürecin içerisindeyim. Ama sadece kurum sınavlarını beklemek çok yıpratıcı olabilirdi.
-
@guyzede1 valla ben sgk denetmenliğinde asil listeye seçilemedim diye bi an hayatı sorguladım ama akabinde il göç geldi sağolsun dedim derslere dalayım bari de unutayım bu süreci açıkçası özlemişim de ders çalışmayı kazanamamak daha da bi motive etti beni hemen sonrasında bi kardeşimizin Bakan Albayrak ile görüşmesi 1-2 hafta demesi de kreması oldu pastanın. İl göçe çalışırken o da çıkıyor aradan. Bunlar benim şahsi motivasyonum ancak yalnız olduğumu da düşünmüyorum Allah herkesin çabalarının mükafatını versin
-
@guyzede1 sadece Allah'a güveniyorum ve dayanıyorum o ne yazdiysa razıyım sonuçta o beni benden daha çok düşünüyor ve benden sabırlı olmamı isyan etmememi bekliyor.Bende elimden geleni yapıyorum gerisi ona kalmış kimisine hemen verir kimisine geç verir kimisine vermez herkesin imtihanı farklı herkes farklı farklı imtihanlara tabi buda benim imtihanım elhamdülillah bugün ruh sağlığım yerindeyse bunu samimiyetle söylüyorum namaz ve kuran a borçluyum.
-
@keynes5 Rabbim gönlünüze göre versin Sabrın sonu selamet inşallah.
-
@guyzede1 herşeyin birgün geçeceğine inanıyorum. Hep böyle gitmeyecek. Ama bazı dostlarımız uzun yıllardır bu sürecin içindeyim diyor. 5 yıl, 7 yıl diyenleri gördüm. Onlarında sadece alım beklediğini düşünmüyorum. Öyle veya böyle bir işe sahip olduklarını tahmin ediyorum. Yoksa bu üç günlük dünyada gerçekten 7 yıl hayatının çok büyük bir bölümü. Sadece bekleyerek ruhsal olarak sorunlar çıkabilir. Tek arzum ve isteğim yaşamımın belki de en zor leveli olan bu günleri hızlıca atlatmak. Sizler içinde tek temennim bu.
-
@sneijder5 Allah razı olsun hocam Rabbim cümlemizin hakkında ne hayırlı ise onu versin
-
Allah önünde sonunda emeğimizin karşılığını verir insallah bizde tum cektiklerimize değmiş deriz
-
Guy kaçla kapatabilir şöyle tecrübeli arkadaşlar analiz yapabilir mi 2000 gelmesi durumunda
-
@manisalipinar onu söylemek imkansız alınan il sayısı hangi illerin kaç kişi aldıgına göre degişir
-
İİBF GUY ETKİNLİĞİ
Bu kritik zamanda biraz vakit ayırarak hem nefes alalım, hemde asıl hedefimizde ki ilan için Sayın Bakanımıza @BeratAlbayrak çağrımızı yenileyelim.
3000 GUY ilanı için herkesi 2020'nin ilk sponsorlu etkinliğine davet ediyoruz.
#iibftakip
#İİBF -
@lannisterjk büyük konusmayin yine de insallah o kadar beklemezsiniz
-
@simgesimge doğru söylüyorsunuz konuşmam elbette sonuçta takdiri ilahi. ben sadece gordukce korkuyorum içim çekiliyor o yüzden belirttim. temmenileriniz için sağolun
-
@lannisterjk
7 yıldır İŞSİZ bir şekilde bi şekilde bekliyorum -
1500 lük alımda 75.9 şansı ne kadar arkadaşlar derse odaklanacağım inşallah ama insan yine de düşünüyor
-
Guy sınavında derslerin soru sayısı dağılımı nasıl, bilen var mı?