2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lannisjk kim dedi acaba orada çalışan memur onlar nereden bilecek bana da 1 ay ertelenecek demişlerdi her duydugumuza inanmayalım da çalışalım olursa olur olmazsa da beklemeye devam. onların zaten bize ertelense bile ertelendi deme hakları olduğunu sanmıyorum duyuru yapılmadan...
-
@lannisjk Bana denileni söylemiştim. Forumda herkes merak içinde olduğundan kısa bir bilgilendirme ile bildiklerimi, duyduklarımı söyledim. Yeni duyumlarım var fakat zan altında kalmamak için bu sefer bir şey demeyeceğim. En iyisi duyuruyu beklemek olacak. Bu sürede en akıllıca şey ise; ders çalışmak...
-
@lannisjk en son eklenenler mi? Bunu telefonda mi söylediler hocam
-
@elara 1 ay ertelenecek kim dedi ya onuda yeni duydum :d Valla hocam beni üzen ertelenip ertlennemesi değil artık. Zaten 1 yıldır bekle bekle bünye alıştı. Ama sınava 10 gün kalmışken insanın bu elimde ki telefonu bırakıp harıl harıl çalışması lazım, çünkü eski guyları gibi değil bu puanlar çok yüksek kapattı. Ama resmen buna engel oluyorlar. Ertelemeler yapılsa dava açacak kişiler yüzünden ilerde daha büyük bir sorun olabilir. Yani nerden baksak mağduruz be çocuklar
-
@lannisjk yönetmelikte yazıyor. liste ile sınav arasında en az 1 ay olmalıdır diye.
-
Ne duyumu ya yapilacak mi sınav
-
@locke hocam zan altında değil yanlış anlamayın sadece yetkili yalan haber dedi. Son duyduğunuz şeyi söylerseniz kimse size terside çıksa laf etmez ederse biz karşı çıkarız sadece merak ediyoruz nedir olay?
-
Bildiğiniz bisey varsa söyleyin duyum vs
-
@lannisjk cuma günü aradığımda telefonu açan erteleme olsa olsa en fazla 1 ay olur daha karar falan tebliğ edilmemişti.
-
@beyaz-fil aslında en makul çözüm şuan bu. Ama işte sınav ilanı ile sınav arası mı o dediğiniz yoksa liste mi? Yeni listede buna girer mi?
-
@locke Hocam paylaşır mısınız?
-
@locke hocam nedir duyumunuz
-
@lannisjk iki listedekilerin de girmesi çok daha başka sorunlara yol açar bu arada aman iyice hallaç pamuğuna döndü iş ya.
-
Arkadaslar ortada hic bir sikıntı yokken bile sinavi yapamayan gib..simdi boyle bir karmaşada bu işi becerip sinavi 13 unde yapabilecek mi hic sanmiyorum onlara da gun dogdu ..ama yapabilecegimiz bir sey yok 2 gun sabredecegiz
-
@extraordinary sonradan girenleri sordum öyle dedi ama başından mı savdı yoksa bişiy mi biliyor hiçbir bilgim yok. Toplantı olacaktı kurul falan diyorum cevap vermiyor çalış diyor. Çalış demek kolay amcama psikoloji mi kaldı son kulvarda
-
@locke
DUYUMUNUZ NEDİR LÜTFEN PAYLAŞIR MISINIZ. ZATEN İYİCE KARMAKARIŞIK BİR HAL ALDI, HERKES BİR ŞEY SÖYLÜYOR. -
@beyaz-fil yönetmeliğe baktım şöyle bi şu maddeden ki bahsesiyorsunuz hocam? Bunun haricinde bir süre göremedim ben. Sanki bizim duruma pek uymuyor bu.
***(1) Gelir uzman yardımcılığı için açılacak yarışma sınavlarının tarihleri, yapılacağı yerler, katılma ve giriş şartları, sınav konuları ile nereye başvurulacağı hususu Başkanlık resmi internet sitesinde veya Başkanlık merkez teşkilatı ilan panolarında asılmak suretiyle duyurulur.
(2) İlanlar yazılı sınav tarihinden en az 45 gün önce başlayacak şekilde yapılır. Adayların başvuru ve kayıt süresinin bitimi ile sınavların başlama tarihi arasında en az 15 günlük bir süre bırakılır.***
-
@lannisjk anladım hocam cidden çok saçma. Öyle bir durum sınavdan sonra da sıkıntı yaratır bizim için,bakalım. Cidden mola anlayışım şurayı açıp gelişme var mı diye takip etmek oldu odaklanma falan hak getire artık...
-
Arayıp bilgi alanlar; sorularında ya da aldıkları yanıtlarda ertelenme ile iptal kelimelerini karıştırıyor olabilirler mi ?
Zira sınavınız olacak ders çalışınla sınavınız tarihinde olacak ders çalışın arasında ciddi fark var.
Öte yandan günü kurtarmalık ani alınmış bir kararla sürecin devamında yaşanabilecek çok daha büyük sıkıntılardansa; ihtimaller dahilinde, bize en erken ve en geç tarihler hakkında bilgisi ya da net tarihi verilmiş bir ertelenmeyi yeğlerdim.
Bunu dediğim için terlikle kovalamak isteyenler olacaktır ama maalesef ki durum bu -
Hocam, söylemek zorunda değilsiniz ama yeni şeyler var diyerek de bırakmak olmaz ki. Buyrunuz: