2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu saatten sonra ilan gelir mi bilmem ama bn umudumu kestim açıkcası bugünden umutluydum yine yıkık bir gün
-
bu akşam ilan gelmezse şubatı da martı da görürürz
-
@zenginmemur dün doldu hocam galiba 2 ocakta denmişti bir iki hafta diye
-
@merasim34 bncede bu gidişle şubatı kesin görürüz ztn
-
Resmen dalaga geciliyoruz yazık bizim umutlara
-
Durun bakalım arkadaşlar hemen moraliniz bozulmasın, maalesef devlette işler düşündüğümüzden daha yavaş ilerleyebiliyor. Biraz yukarda bir arkadaşın paylaşımı vardı, yedek olup çağrılacak adayların işlemlerinin tamamlanması yönünde yazı yazıldığını belirtti. Bu iyiye işaret ilan gelecek ve bu insanlar hak kaybı yaşayacaktı belli ki onun önüne geçmek istemişler. İnşallah birkaç gün içinde artık gelmesi lazım, Bakanın açıklamaları ve bu bilgiyi yan yana koyduğumuzda bu anlam çıkıyor.
-
Arkadaşlar ilan gelecektir. Evet belki daha erken gelse çok daha güzel olur kim istemez ama inanın geldikten sonra 1 hafta geç gelmiş 1 hafta erken gelmişi düşünmeyiz bence tek yapmamız gereken iyi bir şekilde ders çalışıp sınava hazırlanmak
-
Arkadaşlar sakın umutsuz olmayın çalışmaya devam edin ilan geldiği zaman bocalarsınız. Ne kadar konu bitirirseniz o kadar iyi o ilan illa gelecek her türlü gelişme bunu gösteriyor. Kendinizi bırakmayın.
-
Kesinlikle ilan geldiğinde dersleri yetiştirmekte zorlanma ihtimali olacak, bir gün bile çok kıymetli olacak. O yüzden burada birbirinizin zaten az kalmış motivasyonunu düşürmek yerine destek olmalısınız birbirinize. Kendinizi kandırın demiyorum asla, sadece umutsuzluğunuzu bu kadar kolay yaymayın diyorum. Soru falan paylaşın gerekirse, notlar paylaşın, elbette muhabbette edin ama motivasyon artırıcı
-
Gençler cuma günü tatile çıkıyorum kesin ilan gelir:) (geçen sene ve ondan önceki sene deneyimlerime dayanarak öngörüm)
-
Neden acele ediyorsunuz. Nasılsa gelecek. il göç sinavı bitsin daha iyi olmazmı
-
@Adem052 kimsenin artık dayanacak gücü de takati de, beklemek için sabrı da kalmadı ki.
-
@Adem052 hocam ben gk gy den dersaneye gidiyorum guy gelecek diye onu bıraktım bian önce gelirse il falan tutup tutmayacagi belli olur il tutmazsa gk gy ye donucen tekrar
-
@mbguy haklısın kardeşim. Ama zaman bakımından daha iyi olurdu
-
@homecinomiss puan kaçtı?
-
@Adem052 18 aydır bekleniyor zaten süre arttıkça daha fazla mı alıma çıkılacak hocam.Hem işi olanda başvuruyor guy olup başvuran bile vardı önceki senelerde yani ilgöçün bitmesi neyi değiştirecek ki
-
Maliyede bu yapılanma olayı her şeyi etkilemiş olacakki maliye bakanlığı guyu geçtim 2 yıldir personel almıyor
-
@Adem052 76 hocam
-
@homecinomiss iyi il seçimi ile gelir inşallah
-
Duyum falan degil sadece tahmin bence guy subat ayi sonuna dogru gelecek insallah yaninda dguy vmy falanda bolca gelir cunku buna ihtiyacimizz var umarim p48 lerimiz bi ise yarar