2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ek 5 bin Sınıf Öğrt. Şaka değil. Gündem de takılıyorlar. Biz 1.500 guy alsak, en kötü 1sene susarız.
-
Bakan Beyin bu vurdum duymazliğini neye borçluyuz acaba??
-
Pareto üstad twitter'de açıklama yapıyor dostlar toplanın
-
O kadar gündeme giriyoruz hiçbir açıklama yapılmıyor çok yazık. Tamam ilan geleceği belli deniyor ama mühim olan düzenli alımların yapılacak olması, yıllardır mağdur ediliyoruz, gelen ilanlar 5-10 kişilik oysa kaç binler giriyoruz sınava. Ciddi anlamda insana tutunacak dal bırakmıyorlar. Biz bu ilanı puanımıza rağmen gelmeme, yazılı sınavı geçememe, mülakattan elenme ihtimallerine rağmen istiyoruz. Ancak bu tarz ilanlar 2 senede bir gelecekse vay halimize. Kaç aydır geleceğine dair dedikodular dönüyor. Ancak görünürde, o kadar sesimizi duyurmamıza rağmen bir arpa boyu yol alamadık anlaşılan.
Ama Allah razı olsun ki @paretowilfredo hocamızdan. Bizi bilgilendirip ayakta kalabilmemiz için desteğini hiç esirgemiyor. Onun verdiği haberler ile şu süreçte güçlü kalmaya çalışabiliyoruz.
-
#İibf5000GuyBekliyor bekle bekle elden bişi gelmiyor dostlar hadi Twittera
-
ortada bir tane resmi bir açıklama yok ya ona yanıyorum. arkadaş bir fakülte bu kadar mı iplenmez?? her yıl binlerce mezun veriyor ama 1 yılda bin kişi bile atanmadı. guy, vmy, kyk, ptt... hiçbirinden tık yok. sanki ilanlar 2020 kpss si sonrasında gelecek gibi.. umutlar, hayaller, emekler hep boşa gitti.. birinin sınavından öbürünün mülakatından derken bi sarmalın içinde savruluyoruz...
-
@abdulbakitr en güzel zamanlar böyle geçiyorya ona yanıyorum bende
-
Arkadaşlar Twiterda Bakan'ın twitleri altına yorum atarak destek olabilirsiniz
-
gibsosyalmedya
Nurettinnebati
Beratalbayrak
Bunların tweetleri altına yorum yapıyorum haydi arkadaşlar -
#kurumiçihaksızlıktır
#iibf5000guybekliyor -
#İibf5000GuyBekliyor tag bu
-
Arkadaşlar o değil de ilan geldikten sonra yetiştirebilecek miyiz beni ilgoc sonuçları çok korkuttu
-
Akşam Twiterda etkinlik var mı acaba yoksa yapalım mı?
-
@jeğrisi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şuan var
-
@zeyyyuss, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@jeğrisi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şuan var
#İibf5000GuyBekliyor tag bu
-
@zeyyyuss şuan atıyorum zaten hocam. Akşam olursa katılım.daha çok olur diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar Twitter a Bekliyoruz herkesi
-
Arkadaşlar gündemde miyiz bende görünmüyor
-
Okadar twet atıyoruz nereye gidiyo bunlar
-
Bişeyler yapmalı bişeyler yapmalı!