2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
16 bin tweet gündemde 2.yiz
-
Hadi arkadaşlar devam edelim iyi gidiyoruz
-
Öğretmenlere ek alım verildiğinde daha hırslıydık organize olmadan 120 bin tweet attık. Organize olup tweet atıyoruz daha 15 bin. Hırslanmamız için 10 bin polis 10 bin bekçi 10 bin öğretmenlere ek atamamı gelmesi gerekiyor
-
@BrettonWoods belki yanlia gosteriyordur
-
@sonunageldim yok hocam değil. Uyuyor millet galiba
-
Şu tagı kim seçiyor allah aşkına büyük küçük buga giriyor yaz düz gitsin kardeşimya bugün 100bin twit atılmasın daha da paretoyu darlamayın adam daha ne yapsın
-
Bugün de anlamış olduk ki demek ki o ilanı çok istemiyoruz hiç bişi yapmadan köşenizde oturmaya kitaplara gömülmeye devan edin he unutmadan bi de bol bol kitap çekilişine katılın
-
Bence katılım çok iyiydi yalnız bir kaç tag birden girildiği için atılan tweet sayısı az görüldü. Buna rağmen bırakmadık hep üstlerde devam ettik, ediyoruz.
-
100bin twit atıldıgında öğlen 12 de başlamdo twit atılmaya nerdeyse 10 saat boyunca twit atıldı ve gündemin boş oldugu saatlerde girdik gündeme bu etkinlik akşam 8 de başladı araya yanlış twitlerde karıştı ee 3 saatte bu kadar twit şükür yine iyi en azından gündemden düşmedik kısa sürede
-
Katılım nasıldı acaba umarım artık yerini bulur. Katılım gösteren herkesin eline emeğine sağlık diyelim
-
#İİBFLİADALETBEKLİYOR tagıyla Twittera davetlisinz dostlarm müsait oldukça atın gece 00.00 a kadar devam edecektir
-
Valla sizi bilmem arkadaşlar ben İİBF okuduguma bin pişmanım dört yıl okulunu okudum üç senedir ilan bekliyorum bukadar da acımasız olunmaz kapaysinlar iibf yi baskalarin başı yanmasın bari benden küçükler atandı aile baskısı bı yerde toplum baskısı bı yerde daha fazla polyanacilik oynayamiycam dersanecilerden tutun kitap yazanlarina hatta en üst mercilerdekine kadar aldatiliyoruz
-
@homecinomiss katılıyorum hocam size sonuna kadar millet okuduktan sonra hep rahat bı şekilde biyere giriyorlar ben hala sınav kitap peşindeyim daha ilan gelecekte belki gececezde mülakatı nasıl atlaticaz da işe girecez. Ölme eşşegim ölme büyük sabır gerek. Ama çaresiz devam ediyoruz
-
@Su28A hocam ilanın gelmesi için sürekli twet atmaktan yoruldum ilan gelse bile atanacagimiz kesin değil Duyumlardan bıktım ki artık o da gelmiyor öğretmenler sağlıkçılar tıkır tıkır işleyen bı sistemde bizim sistem okadar iğrenç ki olmaz olsun
-
Lise mezunu bekçi alıyor 5070 TL maaş lisans mezunu, kpss a kurum sınavı ve mülakatı geçmeyi başarmış gelir uzman yardımcısı alıyor 5070 TL maaş. Adaletini sevdiğimin:) dünyası
-
Yarabbim sen olumsuz konuşup benim kütüphanede moralimi bozanlara karşın cuma gününe kadar şu ilanı göster bize. GÖSTER ALLAHIM.
-
Tweetter da yine etkinlik var.
Atalım atalım da
YETER ARTİK YA, BEZDİK -
Arkadaşlar bence bekçilikle uzmanlığı kıyaslamak doğru değil. Hem kariyer olarak hem de çalışma şartları olarak uzmanlık çok çok daha prestijli bir meslek.
Bekçilerin gecesi yok gündüzü yok aile hayatı yok düzeni yok ustelik riskli bir meslek. Açıkçası 7 bin lira maaş verseler guy 5 bin alsa ben guy'u tercih ederdim. Onların zor sartlardaki 5 bin liralık maaşları hakkıdır.
Neyse bekçileri bırakalım da twitter'de etkinlikteyiz musait olan herkes koşsun koşsun gelsin -
Büyük bir psikoloji sınavı bu, dayanan kazanacak arkadaşlar..Düşmeyelim, bence yakın güneşin doğuşu..
-
@guyguy26 bencede Mart gelemden göreceğiz gunesi