2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lannisterjk sürecin uzamasına neden olansa 2018 guy mülakatları çok geç yapıldı
-
@lannisterjk garip insan vardı. Vmy guy falan geliyor demişti. Yine hüsran olmustu
-
@lannisterjk o yıllarda da mali hizmetler ilanı vmy geliyordu .500 vmy vardı uzun süre beklendi ümit kesildi .
-
@lannisterjk 2018'den beri guy ilanı bekliyorum. Geçen sene şuan olduğundan daha çok duyum vardı. Özellikle 2019 kpps den bir kaç ay önce abartısız hergün ilan geleceği yönünde duyumlar paylaşılırdı (Kapatılan bir guy başlığı var bulursanız eğer hergün tutulan resmi gazete nöbetlerini görürsünüz).Üstelik sadece forumda da değil, facebookta da fazlaca konuşulurdu. Netice itibari ile gelmedi ilan ve 2019 kpss ye girdik. Sonrasında Bakan beyin Kasım Aralık aylarında yaptığı açıklamalar dışında çok kuvvetli duyumlar gelmedi zaten. Velhasıl 2018 de çok daha heyecanlı ve bir o kadar da gergin bir bekleyiş vardı. Artık yerini sessizliğe bıraktı
-
Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir bu forumu takip ediyorum ama yeni üye oldum sayılır, bende sizler gibi yıllardır Kpss süreci içerisindeyim ve artık tahammül noktamızın kalmadığının farkındayım bizi belki kendi halimize bıraksalar bu süreci kolaylıkla atlatabiliriz ama aile faktörleri işin içine girdiği zaman durum daha kötü oluyor ne yazık ki , bizim olan kadroyu alamamak kadar acınası birim durum yok , bu kadar çok etkinliğe kayıtsız kalıyor olmaları inanılacak gibi değil,Planlama yapılanma yapılıyor deniyor sürekli ve bu yapılanmaya dair söylenenler sadece şehir durumu bir şehir değilde üç şehir seçiceksiniz yada beş şehir tercih edeceksiniz demek çokta zor değildir , ayları kenara atıyorum yıllar geçti ve yaşımız geçiyor hayata hiç bir yerden başlayamadık belirsizlik bizleri yedi bitirdi. Ama şu bir gerçek kütüphaneler dolu insanları umutsuzluk pes ettirmiyor ve isyan değil ders çalışmaya devam etme zamanı çünkü bizim bir yanlış dahi yapma lüksümüz yok umarım hepimiz için en güzeli olur .
-
Bu kadar GUY alımı bekliyor.Niye etkinliklere katılım az?
-
Eğer ilan gelmezse bazı insanların puanları yanacak. Düşünsenize günlerce gecelerce verilen emek, fedakarlık yapılan onca şey, gençliğin en güzel yılları. Sadece bir hiç olacak. Sadece bir hiç... Düşünmesi bile kötü. Neden açtınız o zaman bu sınavı? Veya almıyoruz almayacağız denilsin. Ne günah işledik de bunları yaşıyoruz bilmiyorum. Ama hiç olmaz öyle şey demeyin olabilir. Bal gibide olabilir. 2018 kpss de es geçilirken anladığım kadarıyla aynı durumlar yaşandı. Neyse. Neyse.
-
Böyle susmaya devam edersek 2019 sınavına giren arkadaşlar da bizim yaşadığımız süreci yaşayacak ve 2020 sınavına girecek o yüzden bu aylar çok önemli birlik olup sesimizi duyuramazsak her gün etkinlik yapıp sesimizi duyurmazsak daha çok bekleriz . @lannisterjk
-
Bir mucize olsun ve bu ay'da gelsin bu ilan . Dayanacak gücümüz yok artık . Olumlu haberlere de ihtiyacımız var,bizde hayatımızda bir düzen istiyoruz artık ..
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar öğretmenler kpss sonucunun ekran görüntüsünü paylaşarak yapıyorlar etkinliklerini. Bi hayli de dikkat çekici. Acaba biz de mi öyle bir şey yapsak? Özellikle 2018 liler. (Zaman bakımından daha çok beklenildiģi için. )
-
@Aslıhannn, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar öğretmenler kpss sonucunun ekran görüntüsünü paylaşarak yapıyorlar etkinliklerini. Bi hayli de dikkat çekici. Acaba biz de mi öyle bir şey yapsak? Özellikle 2018 liler. (Zaman bakımından daha çok beklenildiģi için. )
Çok mantıklı bence en başından beri bu soyleniyodu zaten ama nedense yapılmadı..
-
@Aslıhannn bu fikri geçen yıl atmıştım ortaya kendim paylastimda hocam ama 3kisi paylaştı puanım düşük diye paylaşmıyor millet 80i düşük saniyo malesf bence güzel fikir
-
Keske birlik olunsa. 80+ alan arkadaşların hepsi katılsa zaten en az 3000 kişi olacak ama..
-
Bugün Gelir Uzmanı arkadaşla konuştum neden alım olmadığını sordum. Nedenini bizim bilmemiz imkansız ancak çok ihtiyaç olduğunu ,grup müdürlerine işlere yetişemediklerini ilettiklerini, grup müdürlerinin de toplantıda dile getiriyoruz, bize personel ve araç eksiği bakanlıkla alakalı diyorlar dedi.
Anladığım kadarıyla bir noktada tıkanıyor ilan. O nokta da bakanlık gibi.
Çalışan arkadaşlar da dört gözle alım bekliyoruz diyorlar.
Bunlar bizim lehimize biz de sesimizi duyurduk neden bekleniyor anlam vermek güç. -
Artık gerçekten ne bekliyorlar anlamakta güçlük çekiyorum. Bu İibf’in çektiği çileyi, bahtsız bedevi çekmedi.
-
Bugünler geçmeye geçerde öte yandan yaşlarda geçiyor maalesef. Gençliğin en güzel çağlarında sonu belirsiz bir sürecin içinde kağıttan yapılmış gemiler misali süzülüp gidiyoruz. Bu sancılı süreç 2016 dan beri devam ediyor. 2016 dan öncede bol kepçe ilanlar gelmiyordu belki ama yinede bir canlanma vardı. Son 4 yıldır İİBF adına ciddi ciddi musluk kurudu. Tsk personeli emniyet personeli sağlık personeli ve tabiki öğretmen alimlari bu süreçten pek etkilenmedi. Yargı camiasıda alımlarına devam etti. Lakin İİBF resmen hele siz bir durun başımıza iş çikartmayin. Sağdan soldan naklen atamalar ile uzmanlık islerini hallederiz sıkışırsak olmadı kurum içi ile çözeriz deniliyor. Cidden bunca İİBF'ye ve ailelerine yazık günah. Nice hayaller nice gelecekler nice sevdalar yıllardır erteleniyor. Bozulacak psikoloji bile kalmadı.
-
En üzücü olan kısmı ne biliyor musunuz?
düzenlenmiştir... -
@DaronAcemoglu pek kıymetli berat beyin bu ilanı onaylaması? O kadar işinin gücünün arasında fırsat bulur da, yönetmelik ile ilgilenir inşallah. Allah güç kuvvet versin, vallahi zor.
-
Whatsapp gruplarda birden not paylaşıyor hayırdır?