2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@olumlu-düşün hocam tweet limitine ulasmissinizdir. Yarim saate duzelir. Begenerek destek olmaya devam edebilirsiniz
-
Bakan bizi görmüş müdür arkadaşlar
-
Arkadaslar lutfen tweet atmiyorsaniz bari rt yapin atmayanlar vicdanen rahatlarsa sorun yok ama guzel bi katilim var bunu degerlendirelim
-
@homecinomiss Zeki Müren bile gördü,bakan bey ise ha gördü ha görecek:)
-
Hadi hedef 100k gelecek bu gece R.G de
-
@Keynesin-Faizi sayı kaç şu an?
-
@y-ayrancı_ogz01 80.6
-
@Keynesin-Faizi ooo epey katılım olmuş inşallah 100k geçer
-
90 bindeyiz
-
bugün ki plansız birliktelik beni çok mutlu etti. ama bir o kadar da bu birlikteliği bugün sağlamamıza neden olan şeyler o kadar çok üzüyor ki... kaygı bozukluğu başladı artık. rabbim güzel haberler duymamızı nasip etsin. yolumuzdan ışığı eksik etmesin. bu yaşta sarfedilen emek çok değerli. herkesin emeğinin karşılığını alması ümidiyle
-
96000 hadi arkadaşlar #BeratAlbayraktan3000Guy
-
101k devam şimdi ki hedef 150k
-
102 olduk
-
Yetmez en az 150k devammmm
-
Çok iyi gidiyoruz 107.000 ulaştık twit atan herkesten Allah razı olsun atmayanlar dan da Allah razı olsun diğer etkinlikler de atmayanlar atar inşallah , böyle olursak ilan gelir yoksa inanın bekleriz , buradan hep birlikte ne zaman ilan gelecek diye bekler dururuz , saygılar sunuyorum
-
Allah hepinizin yüzünü güldürsün. Zamanında bizde aynı sesleri veriyorduk. Her zaman yanınızdayız ve destekliyoruz. Çalışan herkes hakediyor. Uzun zamandır böyle güzel etkinlik yapılmadı. Hepinizi tebrik ediyorum. Biz de elimizden gelen desteği verdik. Umarız size sonucu güzel olur. Evel verenler olarak güzel yerleri hakediyorsunuz.
-
Küçüçük bir kıvılcım kocaman ateş oldu bugün teşekkürler arkadaşlar..
-
@denizazur demekki neymis herkes destek verirse öğretmenleri bile gecebilirmisiz
-
Allahim bide Bakan Bey tweet atiyomus gun sonunda mujde diye ..
-
Bende gündemkiler içinde yok sizde de öyle mi bir tek ben mi göremiyorum?