2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar bakanın tweetleri altına yazıyoruz ancak okunduğunu sanmıyorum
Bakan yardımcısı Nureddin Nebati nin tweetlerine de yazarsak daha etkili olabilir -
45k oldu Çok guzel bence haftada 2*3 kere yapmaliyiz boyle etkinlik artik her tweetira giren bizi gormeye alişir belki bir yerlere ulaşir sesimiz
-
50 bin twite yaklaştık arkadaşlar devam.
-
Durmayalim 100 bin olsun ilanlar gelsin biran evel
-
Ziya selcuk gibi bir maliye bakani gelseydi iibf epey rahatlamisti ama bizde o şans neredeee
-
ne olduysa ek 20000 öğretmen atamasından sonra oldu.. güzel oldu..
-
@cemalicoşan hocam çok mesaj var, yeniden atmanız mümkün mü acaba?
-
@seyitakca Hocam anlayamadım kusura bakmayın. Mesaj var derken?
-
Hadi hedef 100k
-
@cemalicoşan işletme iktisadı notu istemiştim ya, siz de önceden atmışınız başlığa
onu dedim bulamadım, çok mesaj var -
GÜNCEL hukuk ve maliye notları lazım arkadaşlar(özellikle tvs ve vergi hukuku) , var mı yardımcı olabilecek bir arkadaş acaba
-
Arkadaşlar twit atın burada beklemek ile olmuyor , sonra niye ilan gelmiyor diye söylenir dururuz , lütfen twit atın,lütfen
-
@seyitakca Ha şimdi anladım. Hocam tekrar belirteyim de o notu hazırlayan, bana, paylaşmam yönünde müsaade eden başka bir arkadaş. Burada paylaşmış olmamdan gayrı yaptığım hiçbir şey yok.
Yarın sabah anca halledebilirim kusura bakmayın.
Burada bir arkadaş, not paylaşmak için başka bir arkadaşın mail adresini istemişti belki görüp yardımcı olur size. -
Twitter da herkes elinden geleni yapsın..lütfen
-
@cemalicoşan acelesi yok, ne zaman atarsanız teşekkürler
-
65 bin twit oldu hadi sunu 100 bin yapalim birakmayin
-
Niye belli kişiler dışından başka kişiler twit atmaz anlayamıyorum , çok zor değil ya , retweet yap en azından, korkma korkacak birşey yok twit atacaksın sadece, hakkını aramaktan korkma , yoksa burada ilan nerede kaldı diye durursun sadece ...
-
3 farklı hesaptan yaklaşık 2.5k tweet attım şimdi de tweetdeck kurdum 10 dk da 5 tweet atacak oto çok şükür bu alanda da uzman oldukta bi gelir uzmanı olamadık
-
Şuan twit atamıyorum 3 saat atınca ondan oldu galiba , yardımcı olacak varsa lütfen yardım etsin , sadece beğeni yapabiliyorum ,
-
@olumlu-düşün hocam yeni hesap açın durmak yok Foto ve kapak fotoya rastgele bir foto koyunuz ayrıca bio yada İİBF yazınız en az 3 hesap takip edip sonra devam edin tweet atmaya