2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bize artık somut adım lazım bu ay ilan yayınlanmalı ne çalşması 4.havaalanını mı yapıyorsunuz ?
-
İlan gelecek gibi bir his var içimde bu sefer olacak gibi Sn. bakan verecek o müjdeyi sanki
-
@adam-simith, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Facebok ta bir arkadas paylasmis bugun antepde gib baskaniyla gorusmus sinav calismasinin oldugunu soylemis
Hala calisma mi yapıyor ya
-
@adam-simith, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Facebok ta bir arkadas paylasmis bugun antepde gib baskaniyla gorusmus sinav calismasinin oldugunu soylemis
Oyalamak için söylüyorlar bakanın bile söylediğinin üzerinden 1 ay geçti hani nerde ilan?
-
Twiterda gündemde ilk siradyiz sponsorsuz hadi sizlerde gelin bugun o ilani alacaz haydi birakin dersleri ne demek mebe ek atama!!!!
-
Tweterdan ilanı almadan cikmayalim arkadaşlar bir saate birsuru twet atıldı haydi devam
-
#BeratAlbayraktan3000Guy
Gün içinde yazmayı ihmal etmeyelim. -
Sponsorsuz gundemde 1. Siradayiz ilk defa haydi derse 1 saat mola verin ! Bu bahaneyle aldık aldik
-
@eomer Oyalamak değil de dostum ilanı durduran bir şeyler var. Kayda değer bir bilgi olmadığı için burada paylaşmamıştım, 3 hafta kadar önce bir vesile ben de sordurdum, personel daire başkanı; guy ilanı kesin gelecek ancak tarih net değil demişti. Sözün özü ilanı durduran sebeplere odaklanmak lazım. Artık il tercihi meselesi mi yoksa kurum içi etkisi mi bilmiyorum, onu öğrenip ona odaklanmak lazım.
-
Bi daha ki hastag #ziyahocaiibdyedeelat olmali vallada
-
TWİTTER NASIL KULLANILIYOR ARKADAŞLAR TİWİT ATACAĞIM AMA
-
Yeni hesap açtım limit yedim bırakmayalım 1.siradayiz şuan
-
Arkadaşlar twitter'de spontane gündeme girdik. Inanin hastaneden geldim yorgunluktan ölüyorum ama bırakmıcam. Ne olur destek olabilen herkes olsun. Isteyince sponsorsuz da oluyor gördüğümüz gibi. Birinci sıraya taşıyalım gün birlik günü.
-
An itibari ile yeni hesaptan tweetdeck de kurdum heryerden yazıyorum bırakmayalım...
#BeratAlbayraktan3000Guy
-
Gündemdeyiz. Face olanlar gruplara yazsın tweet atmaya devam.
-
Öğretmenlere bugun 20 bin ek atama müjdesi geldi. Geçen hafta 3 bin subay ondan önceki hafta 500 küsür bekçi ilani gelmişti. Bu iibf'lilere 2 yilda bir 2 bin kişilik ilan vericeksiniz.Onuda elinize yüzünüze bulaştırdiniz hala oyaladikca oyaliyorsunuz.Bugün ilan gelse ve her aşamada başarı sağlarsak seneye bugünlerde belki iş başı yapmış olucaz. Valla el insaf ya biktık sizden de illa 150 bin mail mi atalım?
-
@davinci1 150 milyonda atsan değişmiyor kardeşim
-
@Hayaller71
Elif can yetim e gönderme yapmiştım . Yoksa mailin içerikleride önemli tabi -
@davinci1 o kim?
-
@plansız bende onu merak ediyorum aslında tamam ilan gelmiyor ama süreci tıkayan,ilanı engelleyen nedir ?