2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Siz daha çok beklersiniz neyse ben zaten bıraktım çok şükür özelde iş buldun sadece geçerken bi bakayım dedim siteye hadi eyvallah hepinize
-
Twittera gelin dostlar BeratAlbayraktan3000Guy tagıyla yazalm
-
Artık hiçbir siyasi iibf yi umursamıyor bu bir gerçek.A grubuna çalışacak arkadaşlar 90 ı hedeflesin öyle başlasın yoksa puanı yanar yine ilan falan göremez.
-
Öğretmene ek 20 bin atama izni daha çıkmış.meb bakanı diyor ki ekonomideki iyileşmeden dolayı izin aldık.
Bizi de işte yapılanma falan kandırıyorlar -
@Dguy_Guy bipolar bozukluğun var herhalde, yine başka birine dönüşmüşsün
-
@Dguy_Guy biz bekleriz de nickine bakarak yorumunu ciddiye almak biraz zor:) arkadaşın bazı sorunlari var
-
Hocam 1-2 hafta içinde ilan gelecek duyumunu Twitterda yazanlara tepkim neyse hakkınız da hayırlısı.
-
Twitter'a gelin
#BeratAlbayraktan3000Guy
-
@Dguy_Guy sadist misin nesin ya
-
-
#BeratAlbayraktan3000Guy
Hadi hadi gündeme gireceğiz.
-
@Dguy_Guy onun için mi gizliden gizliden guy gelmiş mi diye bakıyorsun bi bakayım dedimlerle olmaz bu işler madem kurtulduğunu düşünüosun neden dönüp dönüp arkana bakıosun diye sorarlar adama insanların moralini gereksiz bozmana gerek yok destek olmuyorsun bari millete köstek olma
-
Facebok ta bir arkadas paylasmis bugun antepde gib baskaniyla gorusmus sinav calismasinin oldugunu soylemis
-
@adam-simith hangi grup?
-
@adam-simith link verebilirmisinis
-
@Keynesin-Faizi kpss a grubu
-
@adam-simith hocam benim face'de 4 tane. Öyle grup var Baktım göremedim henüz
-
@adam-simith Aylardır çalışma hep var somut olarak bir adım yok. Bu sözlere umut edip beklenti içine girmemek gerek.
-
@Keynesin-Faizi pardon hocam kpss ceko grubuymus
-
@adam-simith buldum hocam teşekkürler.