2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@furkennnnnnn senin gibi mızlanacağıma gazeteye röportaj verdim, GUY notu paylaştım, sendikanın biriyle görüştüm, özelden 10 tane insan özel sektör sordu geldim burada yazdım, muhasebe sorusu sordum.
Senin gibi özel vatsabınmış gibi mi kullanayım? İşine bak... -
@cemalicoşan forumdasla ozelden yaptigimiz muzakereler sonucunda gereksiz cikis yaptigim ve kendisine haksizlik ettigim hususunda mutabakata vardik. Kendisine emeklerinden ve cabalarindan dolayi tesekkurlerimi sunuyorum, yasanan tatsizliktan dolayi uzgun oldugumu belirtiyorum. Hayirli forumlar.
-
@furkennnnnnn est... Yine de yazmayacağım artık. Özelden "yaz" deyip, burada "yazma" diyenlere karşı sessiz kalanlar yüzünden, sorunluymuşum yanılgısı oluşuyor.
Tarafsız kalması gereken bile alaya alma cürretinde bulunuyor.
Koruma, kollama veya sağlam bilgi verme görevi asla bana ait değil fakat bundan gayrı gelip dalga geçen olur GUY bekleyenlerle, özel hakkında sorusu olan olur, not soran olur, girişimde bulunması için adam arayan olur sadece okuyacağım.
Hayırlı forumlar. -
@cemalicoşan çok şükür en doğru karar
-
Bir seyler yapalim diyen insanlarla neden bu kadar uğraşıyorlar bu forumda aklim almiyor artık. Bir şey soyleyince aninda elestiri modu yükleniyor hemen tersleniyorlar sanki kendileri guyla ya da gelmeyisiyle ilgili fikir üretiyorlar. Herkes offf bu ilan neden gelmedi yazsin o zaman içinizdeki mutsuzluğu tükenmişliği neden baskalarina yansitiyorsunuz. Sizin olduğu kadar diğerlerinin de hakkı buraya yazmak bu forum bunun için kurulmadi mı ? Birine takınca takiyorsunuz mimliyorsunuz resmen hangi sayfaya gecsem bunu görüyorum ya . Guy böyle gelecekse devam edin birbirinizi yemeye ayrılık yaratmaya bakalım
-
Arkadaşlar guy la ilgili gerçekten yaprak bile kımılda miyor mu b grubuna hazırlanacak biri olarak daha fazla beklememeliyim
-
@homecinomiss bekleme hocam a grubu 70 YDS yoksa çok sıkıntılı artik duzelecege2benzemiyor alsınlar kurimici mis sonra onların yerine de öğrenmen den memur bitti
-
Senelerdir burdayım. Kimsenin umudunu kırma gibi niyetim de yok.
Bugün smmm ile görüştüm iş gücü eğitim programında 3 ay maaş(asgari ücret) alacağım. Sonrasında 1500-2000 arası maaş verecekmiş. Sinava gir dosyanı açtır seni yetiştireyim güzelce dedi. Kabul ettim, artık bunaldım.
Eve dönüşte aklıma şu yıllarca emek döktüğüm kpss günlerim geldi. Gerçekten haketmedim bunu. Yaşım 30a yaklaştı ve bu iş teklifini kabul etmem gerekiyor yoksa ortada kalacağım.Diyeceğim şu ki guy sınavı açılırsa gireceğim. Ancak olur mu orasini artık bilmiyorum.
Aldığım karara doğru veya yanlış diyemiyorum. Belirsizlik çok ama çok kötü.
-
@Muhalba Hocam hayırlı olsun. Yazmayacaktım da dayanamadım insaniyet için, size önerim lütfen sıradan bir SMMM ise bir YMM'ye geçmeye çalışın, ayrıca dışarıdan SAP Finans Modülü ve Excel kursu alın.
4 seneye göreceksiniz dönemin vergi müfettişine denk paralar kazanırsınız.
Başarılar dilerim. -
@Muhalba en kötüsü belirsizlik zaten .
-
@Muhalba hayırlı uğurlu olsun hocam. İnanın bana en doğru kararı vermişsiniz.
Geçen yıl buralarda smm stajı için bilgi almaya çabalıyordum bende. Bizim gibi a grubuna hazırlananlar için staj başlatma sınavı çerez niyetine oluyor. Emin olun ilk girişte stajı başlatırsınız.
Ben geçen yıl işsizliğin en dip noktalarında, anksiyeteler içindeyken ve aklımda hiç yokken girdim smm yoluna. Ya ferro ya merro dedim kaba tabirle.
Sonra gittim dosya açtırdım. Sonra sınava girdim. A aaa! İlk girişte kazandım. Şimdi de bir yeminli mali müşavirlik firmasında denetim elemanı olarak çalışıyorum. 6 ay oldu ve geçen ay doğru düzgün olarak ilk kez maaşımı aldım. O işsiz dönemden sonra o para bana asgari ücret değil de milyonlar gibi geldi. Aileme, çevreme yetebilmenin verdiği duygu var ya... tarif edemem. Kelimelerim yetmez.
Velhasılı kelam yine söylüyorum. Kendinizle ilgili en doğru kararı almışsınız. Sınav gelirse de hazırlanır girersiniz. Zaten hepimizin şansı %50’lerde. En azından b planlarımız cebimizde olur.
Hayırlı uğurlu olsun. -
@cemalicoşan @mbguy @Su28A çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sayfayı da meşgul etmek istemiyorum uzun uzun yazıp. Belkide burası benim şans kapımdır,zamanla göreceğiz.
-
@Muhalba hocam bı kaç aya mali müşavirlik sınavı olacak acaba dosya açtırma tarihi ne Zaman biliyor musunuz? Ben bakıyorum da bı sürü tarih var. SMMM icin
-
Bakan Bey 20 Şubat saat 10.30'da Gaziantep'te, saat 16.00'da Mardin'de iş dünyası ile bir araya gelecek imiş. Insallah ulaşabilecek bir arkadaş bulunur.
-
@Muhalba iyi yapmışsınız hocam ben de smmm sınavına girdim ilk girişte kazandım kpss a ya yıllarını verenlerin kolay geçtiği bir sınav 6 aydır staj yapıyorum herkes dalga geçti asgari ücret bile almıyor musun diye zamanla maaş artıyor hem de bence her durum belirsiz bir bekleyişten iyidir .
-
@Muhalba Hayırlı olsun hocam. Bende 2018 KPSS'ye hazırlandıktan sonra bu sınava girdim ve 13 aydır stajyerim. Asgari ücretin yarısına çalışıyorum. Banada çok laf eden oluyor hala şu parayımı alıyorsun vs ama yapcak birşey yok sabrediyoruz. Bu devirde insanın B planı olması lazım.
-
Allah ını seven bir daha kimse hazinede para yok demesn rencide ederim.Meb bakanı 20 bin ek atama yapılacağını söyledi(cnn)
-
Herşey hikaye...
-
@botan01 adamlarin birinci atama işlemleri olmadan guy gelecek dendi üzerimize ikinci atamaları olacak pesss
-
Yazık ya bize bu nedir ya. Halil Sezai gibi İsyaaaaannnnn diye bağırmak istiyorum yeter artik!