2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu sene alan sınavı zor mu kolay mı olur ? Çift yıllarda şöyle diye bir kanaat var mı ?
-
@muhmul5811 Sıralamalar değişti , o zaman ki 80 puan ile şimdi ki 80 puan arası aşırı fark var. Daha önce anlatmıştım hocam geçmiş sayfalarda görebilirsiniz
-
@Su28A bence kolay olur tesadüf mü genel bir kaide mi bilmiyorm ama karşılaştırdığımzda çift yıl hep kolay olmuş tek yıla nazaran. Siz onu düşünmeden var gücünüzle çalışın derece bile yaparsınız inşallah...
-
Topluca bizde sans yok gencler sans olsa böyle olmazdik biz zor olacak gibi calisalim... biz 90 üstü alalimdaa bizi almayan devlet utansin ne diyelim (motive seklim)
-
@Su28A alan sınavında her zaman tek bir bölümü zor yaparlar diğerleri kolay ya da orta olur geçen sene malıye zor hukuk kolaydı bu sene tam tersi olmasını beklıyorum muhasebe ve ıktısat zorluğunu genelde ortalama tutuyorlar
-
Burda birdaha tweet atalım bakan beye goygoyu duymak istemiyorum arkadaşlar nedenini sorarsanız Twitter veyahut ekşi sözlüğe elif can yetim yazıp cevabını öğrenebilirsiniz mail atmak gerekiyormuş meğerse birde kartal imamhatipten mezun olmak gerekiyormuş biz de kendimizi paralıyoruz sınavmış ilanmış mülakatmış yazıklar olsun yahu bu kadar da olmaz be...
-
@DaronAcemoglu hak yiyen herkes bir gün bedelini öder elbet. Ne diyelim yazık
-
@akncıı ''Soyut bir tanrı anlayışı egemenlerin tanrı anlayışıdır. Asrı saadette din ile adalet eşdeğerdi ama sonradan ilahi adalet diye adaleti göklere çıkardılar ki, yeryüzünde ondan söz edilmesin. Bunu söyleyenler dinin afyon tüccarlarıydı.''
-
@tripaxxxx biz hakkımızı her yerde aradık ama fazlası geliyor mu elimizden hayır gelmiyor. Bazıları oturup kpss ye hazırlanırken biz tweetterda tweet atiyorduk ki artık beni hiç biri ilgilendirmiyor. Birileri umursamayacak birileri de onlar da nasiplensin diye cabalayacak benim mantığıma aykırı kızan olur sinirlenen olur ama ben de böyleyim yapacak bır şey yok. Yani hocam ben hakkımı her yerde aradım daha fazlasını da yapabilecek gücüm yok sizin varsa söyleyin yapalım.
-
Aslında seviniyorum; nasıl ki Kemalist rejim, tartışmasız baskı ve bilinç unutturacak kadar katı değişimlerle, Devlet olma yolunda emin adımlar atıp, Halk nezdinde ise karşılık bulamayıp, ilk çok partili seçimde tarumar olduysa,
İslamcı kesmi temsil ettiği iddiasındaki, o, Doblolarının arkasında Osmanlı turası yer alan, vergiden kaçan ama Osmanlı'ya özlem duyan, tebaa dahi olamamış, göbekli amcaların seçtiği Akp de, baskı, zulüm ve ekonomik başarısızlıklarıyla, Halk onayı almadan inşa edilmek istenen sistemin olmayacağını anlayıp başarısız olacaktır, ya da makul ülkelerde, Somali'de vs öyle olması beklenir.
Millet intihar ediyor, kendini yakıyor, biri boynunda atkı taraftarlık yapar, diğeri sarayında bir ucube popçu, eşinin telefondan tavla oynamasının, aile birliğine zarar verdiği meselesi hakkında danışmanlık verir...
Yemin ederim çıldırmamız gerekiyor ama çıldırmak da belli bir birikim ister... -
@tripaxxxx Ben bu sınavın herşeyini bilerek girdim, eğer ilan gelmezse bende beklerim. Ben bu sınava hazırlanmaya karar verdiğimde kimse bana ilan garantisi vermedi.
Bu ileti sizin 10 temmuz 2019 da yazdığınız ileti bay adalet tüccarı. Belli senin hakkını nasıl aradığın senin şak şakçıların hoşuna gider bu da muhtemelen ama ben senin yaptığını asla yapmadım ben hakkımı meydanlarda aradım kimseden korkmadım karşılarına çıkıp hakkımı aradım senin gibi hakkımı onların eline teslim etmedim
-
@akncıı Sanki beni biraz yanlış anladınız, size hakkınızı aradınız aramadınız demedim haddime de değil, 3-5 kişinin elinden gelecek bir şeyde değil haklısınız. Umursamayacak insanların nasiplenmesi konusunda da haklısınız. Ben ''ilahi adalet'' diyerek hesabı yukarıya havale etmenin yanlışlığını vurgulamak istedim sadece. 10 temmuzda yazdığım şeyin arkasındayım oradaki tartışma da ben ''Vasat karşıtlığı'' yapıyordum hatta iki konuyu birleştirirsek tutarlı olduğumu da düşünüyorum. Normalde yanlışlıkla da olsa kırdığım için özür dilerdim ama şakşakçılar? Hakkımı arayışım? falan çok hoş olmamış, lütfen tanımadığınız insanları hemen yargılayıp asmayın. İyi akşamlar.
-
@tripaxxxx siz beni tanımıyorsunuz ama hemen asıp kestiniz bu hoş oldu mu ? Bana da yazık ama değil mi neyse anladım ben sizi. İyi akşamlar
-
Gerçekten yaprak kımıldamıyor
-
Hayır o değil de bakanin aklına hiç gelmiyo mu ben alım olacak demiştim bu millet ilan bekliyo diye
-
Sevgili bakanımız instagramdaki son fotografının bile yorumlarını sınırlandırmış.çok da umrunda değiliz bence
-
@merasim34 ogretmenler ve eyt den baya baski var hocam bende yaziyodum bugub bende farkettim onu
-
Pazartesi günü sponsorlu etkinlik olacakmış. Hepimiz elimizden geleni yapmalıyız
-
@homecinomiss millet koyundır bekler bizim gibi
-
Sezonun devam filmi gelmiş girmeyeli, mantalite değişme yok