2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar şuan herkes 2000e odaklandı resmen. Hani 1500 olsa neyse de 1000 olursa büyük hayal kırıklığı olur bizler için. Birde bir arkadaşta yazmıştı sadece guy istiyoruz. Bizim vmy dguy gibi alımlar icinde istekte bulunmamız gerek. Puanı düşük olan dostlar eğer diğerleri açılırsa guya girme şansları artacak. Tek dileğim kral paretonun tablosu aynı şekilde tutmaya devam etsin ve garibanlarında yüzü gülsün
-
@lannisterjk bin kişi olmasın ya iki bin olması için etkinlik falan yapalim
-
Arkadaslar 1500 den az olacağını sanmıyorum. Keza pareto üstad 1500 kisilik alım için, bu ilk değerlendirmelerimdi belki daha fazla olabilir illerden 3000 kişilik sayı toplanmış demisti. Bence şu an bize düşen ilan gelmeden bilmemizin mümkün olmadığı konuların peşinden gitmek yerine olabildiğince fazla ders çalışmak. Soru işaretleriyle bekleyerek çalışmak çok zor olsa da, ilan geldiginde cok faydasını göreceğiz.
-
@homecinomiss bilmiyorum ama 1500 bile tüh dedirtir hepimizi öyle havaya soktular. Korkum 1000 guy atıp diğer alımlarıda ertelemeleri. Bu sene özellikle vmy & dguy gelmeli. Hayatlarımız heba oldu şu yolda. Hiç istemediğim bir meslek ama keşke öğretmenlik okusaydım da bunları konuşmak yerine eğitim bilimleri çalışsaydım dedirttiler bana
-
@Aslıhannn haklısınız hocam. özellikle pareto üstad cennetlik bir adam gerçekten o olmasa işimiz işti. neyse herşey olacağına varacak. nasip değilse hayalini kurdurma diyorum hep rabbime.
-
2000
-
@lannisterjk yeni üye olmuş sürekli felaket tellağı yapıyorsun.evham yapma
-
@merasim34 yanlış anlaşıldım. sadece görüşlerinizi merak etmiştim. içimdekileri rahat rahat konuşabileceğim veya bu tür konulara hakim sizlerden başka çevremde pek kimse yok. inşallah hepimiz için en güzeli en hayırlısı olur.
-
Keşke yarın uyansam ve foruma girdiğimde GUY ilanı ile karşılaşsam...
Ne güzel olur -
Bakaya olan var mı aranizda
-
Bu başlığı ne zaman görsem kesin gib ilana çıktı diyorum
-
@Dguy_Guy innnnşalllaaaaah 🤲
-
@Dguy_Guy guy sayfasından çıkmıyorsun :)) kaç zamandır neredeydin, iyi ki geldin...
-
İlanda gelecek yakındır
2000 guy 'un yanına en az 10 tane dguy bile gelirse süper olur -
@muhmul5811 Güzel olur tabi ama daha güzelini hayal edelim, diyelim ki duyum gelmiş bu gece ilan yayınlanacak diye son yarım saat falan var, burda iletiler ardı ardına ve saat 00.01 ilan ne güzel olurdu.
Bi arkadaşımız vardı, totemleri tutan @kuruhasan inşallah doğru etiketledim, il göç e içimden bi his dedi akşamına geldi, gelmiyor bi his dostum @kuruhasan
-
@plansız yemin ederim başlığı açarken aklımdan tam olarak bunlar geçti. Yarın sabah uyandığımda başlık güncellenmiş olsa, hayırlı olsun yazsa, altta da ilan detayları yazsa. Bence bu bi işaret. O gece bu gece olsa
-
@mbguy Dur dostum, forum buna hazır değil durup dururken kendimizi gaza getirmeyelim şimdi ben korkarım bak böyle şeylerden, zihin gücüyle getirmeyelim ilanı 🤨
-
Evrene pozitif mesaj gönderme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor :))
-
@plansız Umutsuzluk totemde yaptırmıyor ki gayrı
-
"1-2 haftaya gelir" son günü ayın 16sına tekabül ediyor. Bakalım...