2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@poncik Ben onu denedim.Eski milletvekili ve partide aktif birisine kurumiçi durumu anlatım hem yüz yüze hem de mesaj çektim. Hiçbirşey olmadı.
-
Arkadaşlar bugün 10 mart oldu hala ses yok diğer atamalar takır takır oluyo öğretmen ataması sağlık ataması maşallah hiç gündem yoğun falan demiyo
Daha öncede söyledim gazete ilanı için para toplayalım ben artık cebimdeki son parayı da vermeye razıyım ama nolur artık bi birlik olalım sınav yaklaşıyo bu son çırpınışlar ben il göçü 1 soruyla kaybettim biliyorum hepimizin son çaresi yapalım şu işi nolur. -
Bencede birseyler yapalim guy ve sgk icin birlik olalim
-
Akşam 7 ye kadar bekleyelim herkes bi düşünsün yazsın bi karar verelim bi arkadaşı seçelim ve para toplama işine başlayalım artık geçen ki ilanda bu yapılmıştı ve bi çok dershane destek vermişti yine olur zaten gazete haberinden kısa bi süre sonrs ilan gelmişti Herkesi akşam foruma bekliyoruz. Artık bahane yok arkadaşlar biri bişey yapsın diye beklemek de yok
-
Her defasında yazıyorum arkadaşlar acı ama gerçek ama bugün ilan gelse bile bakın dile kolay 1 sene sonra anca atamalarımiz gerçeklesicek.
Diğer taraftan her aşamada 4 kişiden 1 i sevinicek 3 ü üzülecek. Ve Allah göstermesin uzülen taraf olmamiz durumunda diğer gelicek ilan icin en erken 2 yıl beklememiz gerekicek.Bir saniye kaybedicek vaktimiz yokken berat beyin dalga geçer gibi uslupla 2 yıldır gelmeyen ilana eli kulaginda diyip 3 ay bekletmesi , 1200 kişilik alimlardan söz edilmesi vs kabul edilebilir şeyler değil.Güçlu bir kamuoyumuz olsa istifaya kadar gidebilecek şeyleri sesimiz solugumuz cikmadan izlemekle yetiniyoruz.
Kendi adıma ankarada planlanicak tüm etkinliklere katılmaya hazirim ama bu saçmaliklar silsilesine artık ciddi manada bir dur denmesi gerekiyor. Her ay 400 500 bekçi ilani gelirken 60 bin ogretmen on bilerce saglik atamasi gerceklesirken bütçe planlamasi felan tamamen berat beyin bizi "keklemesi". Vergi mufettis alimini iptal ettirdigi gibi elini attigi yeri kurutuyor cokomelli bakanimiz.
-
Söz söylesem ne denecek bir şey var, o kadar şey yaptık geldiğimiz nokta iner misin çıkar mısın???? Bize güçlü bir ses lazım. Bu durumlar kamuoyunda yer almalı artık. Başka bir açıklaması yok. Saçma sapan kurum içi meclisten geçiyor. Bizler, oku puan al vs daha neler yap sonuç...( Yıldızları koparmış fırtına batan bir gemidesin senden ne kalacak yarına kıyılardan imdat isteyen sesin.)
-
Madem bi çoğumuz böyle düşünüyo son olarak şu gazete ilanını deneyelim arkadaşlar artık vakit kaybetmeyelim elimizden geleni yapalım okuyan herkes fikrini belirtsin lütfen nasılsa birileri bişey yapıyo denmesin kumun altından çıkarın kafalarınızı kimse olmazsa ben tek başıma sağdan soldan uğraşıp bulacağım gerekirse bu parayı
-
@swezy gazete için iban lazım. Ben gazeteyle görüşmeye varım ama para olayını da başka bir arkadas üstlenirse iyi olur. Bir de takipçisi fazla olan arkadaşlar twitterda duyurursa iyi olur ben hesabımı kapatalı uzun zaman oluyor o yüzden suan açsam bile duyurmakta zorluk yaşarım
-
Gazete + Meclis gorusmesi
-
Arkadaşlar hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz İİBF mezunları olarak hepimiz unutulmuş bir durumdayız ama kimse umudunu kaybetmesin biz ilanın gelmesi için elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum gerisi artık hükümetin tasarrufunda.. 33 yaşına girdim Şubat ayında ve bir çok kez de mülakatlar dan elendim ama halen umudunu kaybetmedim ve ders çalışıyorum şuna inanıyorum ki Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz illa ki ilan bu yıl içinde gelecek diye düşünüyorum ha bahar da ha sonbaharda bu yılı da ilansiz geçirmeyecegini düşünüyorum bakanlığın ben. Şu noktaya da değinmek istiyorum yok ilan şu sayı da gelirse 80 altının şansı olmaz diyen arkadaşlar olmuş sayinini hatırlamadığım kadar guy sınavına girdim ben puanım 80 olduğu zamanlarda bile bu muhabbet vardı ama 73 74 ile sınava girip guy olan insanları gördüm kimse kimsenin umudunu kırmasın nasip kısmet işidir bu Allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah arkadaşlar hepimiz aynı gemideyiz bekliyoruz inşallah güzel günler yakındır kalın selametle..
-
Arkadaşlar gazete ilanında sadece alımları değil kurumiçi haksızlığı değinelim bence çünkü gelecek ilanları da etkiliyor.
-
Yazıp yazıp siliyorum. Çünkü kafamda o kadar çok şey dönüyor ki hangisini belirtsem şaşırdım. Artık konuşmanın tükendiği noktalardayız heralde. Bürokrat alımları aşk dizisine dönmüş durumda. Bu hafta ki bölümde de az sayıda bir atama olacağı senaryosu dönüyor. İNANMAK İSTEMİYORUM. Ama artık yoruldum ya çocuklar. Çıkalım artık şu süreçten. Senaryoyu değiştirebilmek için uğraşalım olmuyorsa yazılanı oynarken elimizden geleni yapalım. Ama çıkalım artık şu süreçten. Çıkalım ki hayatın devam ettiğini anlayalım. Çıkalım ki kendimize saygımızı kaybetmeyelim. Rabbim emek veren herkesi bu girdaptan mutlu çıkarsın. Rabbim kimsenin boynunu eğik gezdirmesin. Herşeyin adını nasip koyduk gidiyoruz öylece. Yaşayıp göreceğiz.
-
Ama geçen gazete için para topladığımızda Sabah izin çıkmadı.Sözcü pahalı olduğu için para yetmedi.Sadece aydınlık gazetesi üçretsiz yaptı.Bunun B planı yapmalıyız.Ve ona göre para toplamalıyız.
-
Arkadaşlar görüyorum ki herkes bi çok şeyin sonunda paramızın sonundayız, umudumuzun sonundayız, hevesimizin sonundayız, tükenmek üzereyiz ama son bir gayret şu gazete işini de yapalım ondan sonra herşeyi yaptık diyelim ben geçen yıl bu ilan olayını düzenleyen arkadaşa ulaşmaya çalışıcam bize gerekirse yardım eder. Son bi gayret öyle nasip demekle olmuyor,. Kader gayrete aşıktır...
-
@hayırlısı035 tekrar görüşelim hepsiyle
-
Bu arada söylediğim ne kadar dikkate alınır bilmiyorum ama ilan verilecekse gazeteye bunu kim okuyacak ? Sokaktaki halk. Yazının bir kısmında vatandaşa yanımızda olsunlar diye durumumuzu doğru sözcüklerle anlatabiliriz. Belki birilerini vicdanından yakalarız. Halkım sahip çıkmayı sever. Sadece yetkililere seslenerek bisiy olmadığını 22 aydır yapılan tw etkinliklerinde görüyoruz. Örneğin pareto üstad hazırlayacaksa yazıyı bunu göz önünde bulundurmasın da yarar var.
-
@lannisterjk yada o gün büyük etkinlik yapılacaksa tw de gazeteden duyuralım bizim durumumuzdan haberdar olmayan kamuoyu da katılsın etkinliğe
-
@lannisterjk haklısın arkadaşım ama başka yapabilecek bi alternatif yok keşke imkan olsa da tv ye çıkabilsek ama en azından sabah ki haber programlarında bile gazete haberinden bahsetse yeterli olabilir
-
Arkadaşlar bizim en büyük sorunumuz bizi kamuoyunda temsil edecek medyada hükümette hakkımızı savunacak bir stk yok farketysnz güçlü bir stk demedim normali bile yok.Örnek vereyim eğitim sen,sağlık bir sen,toç bir sen(tarım) tamam mezunlar seslerini duyurdular mücadele ettiler ama eminim ki biz tarımcılardan daha çok sessimizi duyurduk sonuç onlar ilanı aldı.Bu sendikaları hafife almayın hükümet bizi umursamaz ama sendikayla muhatap olurlar.O yüzden kimse kendini suçlamasın yine elimizden geleni yapacaz ama bence 1.sorun stk mız yok 2.sorun bizi aylardır twit atmamıza rağmen umursamyn fakat bir twitle kahve daveti veren bir bakanmz var.
-
@botan01 çok haklısın ama şuan stk kuramayız kısa vadede ilan için bişeyler yapalım uzun vadede olur da ilan gelir kazanır yada kaybedersek herkes bi köşeye çekilmezse belki o da olur çünkü bizde malum atanıp giden gerisini unutuyo