2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@swezy yani eline gazeteyi almış okuyan bir vatandaşa marurluğumuzu doğru kelimelerle anlatabilir ve akşam Twitter etkinliğine davet edersek belki bir yardımı dokunur insanların bize demek istedim. Çok kalabalık değiliz elimizden geleni yapmaya çalıştığımızı düşünüyorum. Sorun bu girdaptan mutlu mutsuz çıkan herkesin bizi unutması. Halı hazırda atanmış o kadar uzman arkadaş varken hangisi bizi umursuyor. Sorunlar çözülürse soruna maruz kalanlar çözebilir. Atanınca kimsenin burayı unutmaması dileğiyle
-
#HMBakanlığı3000Guy tagı ile Twitter dayız. Gün içinde sürekli sesimizi duyurmaya çalışmalıyız illa büyük bir etkinlik olmasına gerek yok, ki olursa ozaman da elimizden geleni yaparız. Planlı, tag satın alınmış etkinlik planları yaparken aynı zamanda spontane gelişen etkinlik için de twit atmak lazım
-
@hayırlısı035 sabahta tanıdığım var onunla görüşürüm ben hatta metin hazırlarız onu da alıp 3-4 kişi gideriz derdimizi anlatırız.
-
@akncıı çok iyi olur sabah gazetesinin yayınlayacağından biraz şüpheliyim gerçi ama en azından bi görüşme sağlansa iyi olur
-
@swezy güvendiğim biri var orada. Ters tepki vermez bizi kabul eder. Hazır etkinlik yapilıyorken şu hesap numarası olayını da halletsek mi ?
-
Biz de bir 3000 diyoruz bir 5000 diyoruz bazı arkadaşlar Bakan Bey'e yazarken 2000 kisilik alım bekliyoruz diyor. Daha kendi içimizde tutarlı bir sayımız yok. Son gunlerde hep 5000 dedik. 1000 kişilik ilanı duyduktan sonra nasıl 3000'e düştük ki. ️
-
@akncıı Hocam nedir maliyeti bir bilgin var mı ?
-
@akncıı geçen etkinlik para toplayan var ona soruyum
-
@Aslıhannn 5000 diyelim pazarlığı ne kadar yüksek tutarsak o kadar iyi
-
@Anhedoniccc malesef ama belli bir meblağa ulaştığında rica edebilirim. Şimdi her seyine yardimci olmasını isterdim ama ayıp olur
-
Arkadaşlar önce metin hazırlayalim o metini alıp 3-4 kişi gazeteye gidelim. Yine bir arkadas para toplama olayı için hazır bulunsun. Ama bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmak lazım o yüzden gazete olayını sağlama alalım önce
-
Dershane hocalarindan neden destek yok.surekli kitap cikarip pompaliyorlar piyasaya. Bir el atsalar oncu oksalar murat hoca disinda kimse bisi yapmiyor. Yeni sezonda dershaneler icin olumsuz gorusler yazacagim her yere kimse gitmesin valla. Biraz oncu olsalar arkalarindan gideriz maddi manevi
-
@hayırlısı035 5000 de hemkifir olabilsek güzel olur hocam. Gazete icin geçen yıl 6000 civarı toplandı arkadaşlar. Sabah gazetesine yetiyordu ama son anda vazgeçti gazete.
-
@akncıı sabah gazetesi ilan metnini yayınlamak istemedi hocam yazın para toplayıp denemiştik.
-
Aydınlık Gazetesine ilan verildi, gazetecinin detay soruları yanıtlandı, şimdilik değişen bir şey yok. Aramızdan kadınlı erkekli bir grubu, Bakanlığa göndermek gerekiyor. Birbirimizi ikna etmekten başka bir şey yapmıyoruz, buna alıştırıyoruz en acısı da bu...
-
@mervenil biliyorum hocam ama tanıdığım biri var ondan rica etmeyi düşünüyorum
-
@sonunageldim hocam onlar sürekli boş boş ilan gelecek gelecek diye dersahnelerde maval okumayı bilirler .3 yıl önce gittiğim y dershanesi yüklü vmy alımı olacak demisti .sıkı çalışın demisti .nerdeee
-
@Aslıhannn vazgeçti çünkü bakanın abisi ordaama denemekten zarar gelmez. Metin hazırlanır 3-4 kişi birlikte gideriz. Randevu olayını da hallederim
-
Türkiye Gündeminde 8.Sıradayız #HMBakanlığı3000Guy haydi desteğe gelin dostlar
-
@akncıı insallah hocam. Son guy ilanı Sabah gazetesine ilan verdikten sonra gelmisti. Keza mülakat sonuçlarında da yine gazete ilanının faydası olmuştu. Insallah tanıdığınız kişi yardımcı olur da bu defa da bizim yüzümüz güler.