2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn İnşallah dostum. Var öyle bir cenah ve malesef kendi içinde destek de görüyor. Bunlara karşı da mücadele etme kapısını açık bırakıyorum ancak şu anda daha önemli bir gündemimiz var. Bunlar bi geçsin, bunu da ele alırız bizatihi.
-
@paretowilfredo eyvallah üstad, sağ olasın. Mart sonuna kadar müjdeli bir haber durumunun oluşması dileğiyle...
-
@paretowilfredo bu coronavşrüs olayı etkilemez inşALLAH?
-
Corona ülkeye gelmiş Guy diyoz Ölüm var ölüm
-
@muzgor Dostum Allah korusun ciddi bir salgın olsa bunu mu düşünürsünüz gerçekten?
-
Arkadaşlar Twitter etkinliği var. TAG bu #BakanAlbayraktan5000Guy
-
Bu virüs Allah başa getirmesin İtalya,İran vs kadar artarsa ülkede, değil guy yazılısı kpss,yks bile ertelenebilir. AMA bizim bisiyleri erteleme lüksümüz inanın kalmadı. Doldurduk biz o bardağı elhamdülillah. O yüzden salgına karşı bireysel önlemlerimizi alıp, alım için de etkinlik, gazete vb şekilde tam gaz Herşeye devam etmek zorundayız. Durup nefes alacak bir durumda değiliz (ne yazık ki)
-
12-13 mart tarihleri arasinda halicte yapilacak kongrede iptal oldu corono virüs onlemi amaciyla..
-
@paretowilfredo hayır tabiki ama bu virüsün gelmesi bile işi baltalar mı onu sormak istedim yalnızca yoksa ölümden ötesi yok
-
@kemankeşş inşALLAH fazla yayılmadan atlatırız
-
Ne yazık kı atamaların aksaması iibfleyi bencillik ve çaresizliğe sürüklüyor. Corana savaş konusunu bile düşünecek sabır bırakmıyor. Umarım bu felaketlerden kurtuluruz ve atamalarımız olur. Allah hepimize sabır versin dostlarım
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@rawlsinadaleti aynen maalesef sağlıklı düşünemeyecek duruma geliyor insanlar ALLAH hem corona içim hem de bizim alımlar için yardımcımız olsun
-
Başlıkta konuyu özellikle alakasız siyasi söylemlere evriltmeyin arkadaşlar. Hastalığın gündeme dair değerlendirmesini ilgili başlıklarda dozunda yapabilirsiniz.
Iyi forumlar. -
@muzgor Bile denilen konu ciddi bir konu dostum. Bu sürecin nasıl ilerleyeceğine bağlı. Salgın haline gelen ülkelerde sosyal hayat, ticari yaşam bile sekteye uğradı. Bakalım olacakları göreceğiz dostum
-
@paretowilfredo aynen ciddi bir konu . İnşALLAH daha fazla yayılmadan atlatırız bu sıkıntıyı. O kadar sınav ilan diyip takılmışız ki soyutlamışız kendimizi olup bitenden
-
@muzgor İnşallah dostum. Elbet hayat devam ediyor. Temennimiz ülkemizi olumsuz etkilemeden atlatmak bu sıkıntıyı. Süreçleri takibe devam ederiz elimizden geldiğince zaten sınav/alım konularını.
-
@fatos tamam hocam
-
Twitterda yazdığımı buraya yazıyorum.Bakana etkinlikte sık sık hatırlatmalıyız.
Uzman ve uzman yardımcılığı KPSS-A ve kurum sınavına giren İİBF mezunun hakkıdır.Bu kadroların şoför,güvenlikçi,hizmetli,vhki memurlara verilmesi hak gaspıdır.Bu yolda emek veren İİBF yoluna taş koymaktır
#KurumİciHaksızlıktır -
Virus yayilmaz insallah tabi ki.ama bi an once ilan verilse de sinavi ertelense mesela o zaman bu kadar koymaz. Biz ilan gelecek mi paniginde oldugumuz icin yas geciyor zaman geciyor para kazanmak emeginin karsiligini gormek istiyor insan...Allah daha fazla vermesin de darbesi savasi salgin hastaligi genel secimi yerel secimi depremi vs.. herseyde bizi etkiliyor da.zaten belirsiz her sey daha da batiyoruz.Allah yardimcimiz olsun her konuda