2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
SABAH GAZETESİNİN ÖZELLİKLE BERAT ALBAYRAK DÖNEMİNDE BİZİ KABUL ETTİĞİ GAZETE İLANI VAR MİIIIIIII
-
2018 ya da 2019 başında sabah bizim metni kabul etti diye hatırlıyorum yok mu onu bulup bana yollayacak olan ?
Tepki verin ya sonra neden kimse yok destek olan diyorsunuz -
@akncıı sanirim yok hocam.bilen yazar birazdan
-
@sonunageldim saat geç oldu da birine yollayacağim daha geç olmadan o yüzden telaş yaptım
-
@akncıı bende resim var hocam
-
@tozkok hemen yollayabilir misiniz onu bana hocam
-
@akncıı nasıl yollayacağım
-
@tozkok Teşekkürler hocam. Ama tarihin ve sabah gazetesi kısmının göründügü hali lazım
-
@akncıı geçen sene kabul etmedi.İlan metni Murat güzelli hazırladı
-
@hayırlısı035 Hayır ya sanki Berat döneminde bir kez kabul etti diye hatırlıyorum
-
Mülakat tarihlerinin açıklanması için verilmişti sanki iyi düşünün arkadaşlar şunu twitter kullananlarıniz da duyurabilir mi
-
@akncıı Dostum merhaba, yanlış mı hatırladım, şöyle kalmış aklımda, para topladık, sabah yayınlamadı, aydınlık yayınladı parasız olarak ve para elimizde kaldı, o para ile 10 tane falan etkinlik için tag alındı.
-
Hocam sabah gazetesi 2019 da mulakat tarihlerinin aciklanmasi icin yayimladi ilani. Kpss A grubu ve Kurum Sinavlari grubunda var forografi. Isterseniz ordan alın isterseniz gondereyim
-
@plansız evet hocam ama ben mülakat sonuçları açıklansın diye hazırlanan ilan metnini kabul etti diye hatırlıyorum
-
@Aslıhannn gönderirseniz süper olur hocam
-
@plansız aynen ben de öyle hatırlayorum
-
Arkadaslar soyle bi 10 kisililik bir grup olustursak meclise gitsek skntilarimizi anlatsak kurumici durumunu vs boyle bos bos durarak sadece kendimizi yeyip bitirecegiz
-
@hayırlısı035 @Aslıhannn buldu suan tek sorun netlik yani dediğim gibi Berat döneminde de kabul etmişler bizi
-
@akncıı Olabilir, hatırlayamadım, bende sadece bu aydınlıkta yayımlanan var, birde arkadaşlar bağımsız olarak iki gazetede haber yapmışlardı.
-
@plansız hocam var var buraya foto nasıl atiliyor söyleyin atayım görün hatta yeni Guy ilanının bahsi bile geçmemişti ona sinir olmuştum o şekilde aklımda kalmıştı