2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ülkece 2020 yılına girdiğimiz den beri çok üzüldük çok hırpalandık. ALLAH daha beterinden korusun. Bu hastalık elbette tüm dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de birtakım tedbirlerin alınmasını gerektiriyor. Özellikle toplu organizasyonlar iptal ediliyor veyahut erteleniyor. Şahsen havaların ısınması ile bu virüs illetinin ortadan kalkacagını düşünüyorum. İlanlar veya sınavlar etkilenir mi bu durumdan. Evet böyle bir olasılık mümkündür. Lakin önceliğimiz bu virüsün ülkemize yayılmadan tez elden defolup gitmesidir.
-
RK ilana çıkmış bizimki 1000 üstü ya ertelenir.
-
@strtmn
-
Kurumici için twitter'deyiz arkadaşlar
-
Bir araştırmacı arkadaşımız.Kurum içi sınav sizi etkilemez diyen geçmişi buldu:
https://twitter.com/Nabernasilsin05/status/1237805553235230720 -
Allah aşkına gelin tweet atın. Zaten elimizden başka bir şey gelmiyor. Geleni bari adam gibi yapalım. Nisanda yönetmelik yayınlanınca yas tutup ağlayacağız ve bu hiçbir işe yaramayacak!!!
-
Sayı 2000 baştan beri değişmedi. İlan tarihi öteleniyor sadece, en geç Nisan'da zannımca artık gelir...
-
Ya yok mu dershaneye giden arkadaslar hocalari taniyanlar.bir dava acilsa bunlara kpss 70 istense en azindan. Gorelim bakalim bu densizlerden 10kisiden fazla 70 alan olacak mi? Sonucta gu olma sartlari belli. Hukukcular dershanede ders anlatiyor guzel bi dava acilabilir.ya da halihazirda kurumda calisan ve mesleginin ele ayaga dusmesini istemeyen dernek mensubu olanlar acsa? Allah kurumicine firsat vermesin insallahhhh.biz burda beklerken...
-
@cons3693 hocam siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Cok ozur dileyerek twitter'deki kurumiçici şahıs da aynı cümleleri kurdu da az evvel.
-
@cons3693 umutlarımızla oynamasan dostum emin değilsen.. çünkü bir günde dört mevsim yaşıyoruz.. keske dediğiniz gibi olsa ama hiç öyle görünmüyor
-
@cons3693 aaa saf gibi soruyorum bende sen kurumiçicisin!!!! Cnkü twitrda aynı şeyi yazan kişi ifşa oldu kurumiçiymiş sen Ya aynı şahıssın ya da yan destekçisi!
-
@Aslıhannn Bilmiyorum ki Nisan ayı demişse doğru duymuş. @ücüncütekil Dostum ben de bekliyorum, kimsenin umudunu kırmak istemem. Motivenizi düşürmeyin inşallah bu sefer gelecek.
-
@sonunageldim @LeonWalras5 arkadaşım ''666 KHK ise eşit işe "eşit şartlarda girmiş" olanlarla alakalıdır.''aslında buradan yürüsek bile yeterlidir.
-
@cons3693 2000 diye net konuşmak ve nisan nerden çıktı o zaman? Tam kurumici icin etkinlik yaparken hem de. Neyse orda söyledik burda da soyleyelim, kim kurumicine destek verip hak talep ediyorsa oteki tarafta iki elimiz yakasında!
-
@ücüncütekil Kurumiçi uzaktan yakından alakam yok, ben de iki senedir ilanı bekliyorum. İftira atmadan önce iyi düşün neyse.
-
@cons3693 2000 bini nasıl bu kadar kesin söyleyebildiniz ?
-
2bin lafini diyenler kurumicidir etkinlik yapilmasin diye inanmayin arkadaslar bizi bu sekilde kandirmaya calisiyorlar bizde birseyler yapip sesimizi duyurmaliyiz gerekirse meclise gidelim vekillerimizle goruselim
-
Sabah gazetesinin bizim için verdiği ilanları bana acil atabilecek olan var mı ?
2018 de de ilan vermiştik ya da 2019 un başında mi vermiştik Berat bakan olduğunda sabah bizi kabul etti mi
Ettiyse ilan elinde olan bana atsın lütfen! -
2bi diyerek bizi susturmaya calisiyolarr birde ben devlet gelir uzmaniyim diyor
-
Hep beraber kurumici icin ne yapilabilir.iptali istenemez artik yasa cikmis madem. Kpss 70 puan sarti gelsin.cunku guy olmak icin taban puan bu. Bunun icin neler yapilabilir. Mevcut guy ve gu larin bir dernegi vardi ona ulasabilen olursa onlar bir dava acsa 70puan icin.en azindan alim ertelenir onlarin o dava sonuclana kadar. Bakana bir mail trafigi mi yapsak? Mv lerden bir iibf hocasi vardi butcede yanimizdaydi ona ulassak.ama oyle uzun uzun mailleri kimse okumuyor net boyle boyle yazsak