2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu linkte o metin var ama arkadaş net halini indiremedi ben face kullanmıyorum kullananlarınızdan biri indirip bana yollayabilir mi
-
@akncıı Google a resim yükle yazın dostum, gelen linklerden birine girin, ben img yükleden yapıyorum, kolayıma geliyor. Fotoğrafı yükleyip, resim url adresini ileti yazarken yukarda çıkan resim butonuna basıp parantez içindeki görsel url yerine kopyalayacaksınız
Şurada da anlatılıyor:
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4477/forum-kullanma-kılavuzu-forumu-nasıl-daha-verimli-ve-düzenli-kullanabiliriz-sorularınıza-yanıtlar -
@plansız 4 subat 2019 da yayınlanmış hocam gazetede ama buraya yüklemeyi beceremem çünkü ben tam bir teknoloji özülüyum
-
@akncıı Bu galiba?
-
@plansız değil hocam
-
@akncıı Tamam vazgeçtim
-
@plansız bulcam bi çözüm
-
Her sakallıyı dedeniz sanmayın arkadaşlar @cons3693 adlı arkadaş temmuz 2019 da da yazdı burada 2000 kişilik ilan hazır diye hatta o sırada başka duyumcu arkadaşlarda vardı onlarda dogrulamışlardı bilgiyi bilip bilmeden konuşulmasın bnce hemen herkes hakkında burada da kimseyi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın
-
Pareto paylaşmıs
06.02.2019
https://mobile.twitter.com/TY_WilfPareto/status/1093100264670879744
Yeni Guy ilanı Nerede yazan olmamış ilana zaten benim aklımda da o yüzden kaldı çünkü çok bencilce. Şimdi bu ilanı vermek için bize hadi destek olun diyenlerin ne kadar umrundayız acaba -
@akncıı Kardeş gazete için para ne zaman toplayalım.Ayrıca kurumiçi yazılacak mı?
-
@Aslıhannn iletilerine biraz göz gezdirdimde kurum içi değil sanırım. Ama bir yıldır yakında 2000 ilanın geleceğinden bahsetmiş, hiçbiri çıkmamış. Neye inanacağımızı şaşırmış durumdayız artık. Umarım bari bu sefer tutturur.
-
@hayırlısı035 dün konuştum hocam ama söylediğim gibi oldu yani gazetede abi engeli var. 2019 da verilen ilan istendi elimizi kolaylaştırır diye. Bugün belli olur inşallah ne diyecekler bakalım. Kurumicini de eklemeyi çok istiyorum hem de büyük harflerle ama önce kabul edecekler mi bizi onu öğrenelim. Bana yardımcı olan kişide sorun yok sorun abide
-
Arkadaşlar bugün #iibfmilletinvekillerinesesleniyor tagı ile 600 vekilimize tweet atalım gün boyu.Kurumiçi haksızlığı belirtelim.Tanıdığım ne kadar vekil varsa etiketleyelim.
TAG bu #iibfmilletinvekillerinesesleniyor -
@hayırlısı035 Arkadaş milletvekilli Feridun Bahşi twitter mesajları okuyor.Linki:
https://twitter.com/bozkurtiibf/status/1238010128550461440 -
@hayırlısı035 hadi bu vekile yazalım
-
@lannisterjk evet hocam ben de baktım. Insallah bir an evvel ilan gelir de duyum israfından kurtuluruz artık.
-
@paretowilfredo artık twitterdan mi duyum paylaşıyor?
-
@İstahsız Hayır dostum. Buna dair açıklamayı, izahı yukarıda yaptım. Twitter'da neden olunması gerektiğini de anlattım. Bu iddia yalnızca sığ bakışlı, art niyetli ve kendince bizim hakkımızda algı oluşturmaya çalışan birilerinin yanlış yönlendirmesinden ibaret. Yeni bir haber olduğunda zaten hep burada paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz Dostlar bizimle, meclis bizim
-
Ben partileri ve mv leri pek bilmiyorum ama butce gorusmelerinde sesimizi duyuranlar vardi.iyi parti vekilleri ilgili sanirim.akp ve chpden de sesimizi duyacak kimler var kimler halkla ilgili sizce? Onlari toplasak hepsine mail twitter instagramdan kisa ve oz kurumicini yazsak? Kurumicine kpss 70puan gelsin diye mesela. Yada gib baskanina yardimciisna bakan yardimcsiina vs kim bu islerle ilgili bilen var mi? Esit haklar istiyoruz diye topluca bi baski kursak
-
Bence şuan gelir uzmanı yada gelir uzman yardımcılarınında bu konuda bir tepki vermeleri gerekiyor. Sonuçta bizim gibi bu süreçten geçtiler çeşitli mücadelelerle aldıkları kadrolar kazanımlar sendikaların baskılarıyla peşkeşe kurban edilecek. Onlar içerde biz dışardayız . Onlarında bizim kadar seslerinin çıkması daha etkli olacaktır.