2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar milletvekili Hasan subaşı bir tweet e cevap vermiş biraz açarsanız konuyu sevinirim demiş. Bizden giden cevap 17.
Başka diyeceğim yok -
@sonunageldim bide hay sizin 22 ayiniza yaa 2 yil yazip gecmiyorlarda ay ay hesabini dogru yaziyorlar hala cildiriyorum. Etiket fiyati 19.99kurustan farki yok cidden az mi gostermeye calisiyorsunuz? Direk 2 yil yazin gecin
-
Arkadaşlar bunu daha önce dile getirdik yazalım edelim diye. Bir kaç mv oralı olunca anlaşıldı. Şimdi mümkün mertebe bastırma vakti. Yuklenin arkadaşlar . Bir mv den randevu aldım elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım. Şuan hepimizin görevi bu. Bunları okuyup geçen ey dostlar sizlerde bir şeyler yapın,en azından sosyal medyadan yazın. îyi akşamlar
-
@harmanHH evet hic bisi yapamazsak twitterdan destek verin bazi mv ler cidden sesimizi duyuyor.lutfen baskasi yapiyor diye dusunmeyin bir avuc insaniz sen ben yapmazsam kimse yapmiyorr.eskisi gibi kalabalik degilizzz
-
@Spesifik2019, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar milletvekili Hasan subaşı bir tweet e cevap vermiş biraz açarsanız konuyu sevinirim demiş. Bizden giden cevap 17.
Başka diyeceğim yokİlan gelse spekülasyon yapmak için sayısız tweet atacak adamlar var. En büyük sorunumuz içlerimizde böyle adamların olması.
-
Guy'u aç deyince de, insan istemsiz olarak GU kadroları peşkeş çekiliyor syn milletvekili!!! Demek istiyor insan. /P48in elde etmenin zorluğu, 4-5 yıl iibf okumak felan hikaye oluyor, yaratılmak istenen durumda/ gibi şeylerin açılması lazım. Onlar kulis yaptı, herkesle görüşmüşler maşallah. Bizim de bunları yapmamız lazım. Tabii nasıl
-
Bir vekil daha cevap verdi.Buradan @aysgu_l arkadaşa teşekkür ederim.Vekilim İsmail Koncuk söyle yazdı.
''Bunu fırsat bulduğumda mutlaka dile getireceğim.'' -
@hayırlısı035 Arkadaşlar vekilin twit rt ve bağeni yapalım.Altında yorumalra teşekkürlerini ve 2 yıl gelmeyen guy alımları-kurumiçi haksızlıkları değinelim.
https://twitter.com/ikoncuk/status/1238150497124544512 -
@strtmn Kesinlikle en başından beri bunu savunuyorum, bizim eksiğimiz de buydu; kulis yapmak! O yüzden bu gelişmeleri olumlu buluyorum, her İİBFSBF mezunu en başından beri bunu yapıyor olmalıydı, her birimiz elimiz kime ulaşırsa, nasıl anlatırsak derdimizi anlatmalıyız. Bizim hakkımız olan kadroların hak etmeyenlerce nasıl gasp edildiğini herkes bilmeli, bilinmeli ki bir daha alamasınlar, alanlar da mümkünse insan içine çıkamasınlar.
-
Arkadaşlar Ankara mv ve akparti genel sekreteri fatih şahinin instagram hesabı _fatihsahin. Mesaj atabiliriz instagram daha akılda kalıcı olabilir hepberaber mesaj atalım ortak metin de hazırlayabiliriz ne dersiniz
-
@Spesifik2019 twitter yok mu?
-
@hayırlısı035 twitter da var ancak twitter da çok fazla grup var öğretmenler af isteyenler esnaflar arada kayboluyoruz gibi geldi instagramdan ulaşmak daha ilgi çekici olabilir
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sayın Vekilim Hasan Şubaşı twitter gördü: Gençler önemli ama konuyu açarsan sevinirim dedi.Üstad @paretowilfredo vekille yeteri kadar durumu açıklayabildik mi?
Ben dilim döndüğünce bir flood ile izah etmeye çalıştım dostum. Yeterince açık anlatabildim sanıyorum. Bahsettiğiniz diğer önerge daha önce verilen ancak yanıt verilmemiş önergeler ise sadece alımları içeriyor olabilir. Tam olarak anımsamıyorum.
-
@paretowilfredo anladım hocam.
-
Guy larin eğitimi mi ertelenmiş ? Bilgisi olan var mı ?
-
@Su28A Facebook da öyle bir yazı bende okudum
-
Twitterda etkinlikteyiz arkadaşlar
İlan gelene kadar her gün yapalım lütfen sesimizi duyuralım -
Üstad @paretowilfredo Sayın vekil bu twitter beğeni attı.Acaba kurumiçi haksızlığı meselesi ilgilenecek mi?
https://twitter.com/GeldiMami/status/1238124717833441282 -
@hayırlısı035 vekilin adı feridun bahşi
-
@hayırlısı035 Parti'nin kurucu üyelerinden. Umarım bir sonuç alınır.