2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@akncıı Aslında azınlıkta değiliz de dostum, sesimiz çıkmıyor. "Başına vur, ekmeğini al" dedikleri kısma bizi layık gördüler, vuran vurana, bizim grup da sustu şimdi, eğri oturalım, doğru konuşalım. Bundan sonra böyle olmayacak inşallah, eskiye nazaran daha fazla insanın çaba gösterdiğini görüyorum. Sustu dediğim; bir şey yapmadık anlamında değil de yöntemlerimiz daha dolaylıydı, şimdi doğrudan haberdar ediyoruz insanları, herkes bir yerlerde dert anlatmaya çalışıyor.
-
@plansız öyle hocam biraz gec kalınsa da..
-
@kartalyürekli hocam zamanında bende böyle yazıyorum diye meslekten kaçanlar var diye her yazdığimda bana cok saldırdılar.Ancak hocam mecburuz.Bir görseniz kimler şu sınavda guy oldular.Ve şimdi içerdeki düz memuru uzman yapiyorlar.Ne yapalim alım az.İlan yok.Zaten şuan guy olan en az 10 kisi sayarım hatta merkez uzmanlik listelerinde isimleri var ama mulakati gecemiyorlar.Mecburuz.Yoksa vergi dairelerini bilen bilir.Soyle bir durum daha var.Maliyede kimse mutlu değil.Allah büyüktür girdik bir yola pes etmek büyük yanlıs olur.Cünkü temel var alandan sadece guy icin bu kadar beklemek üzüyor.
-
@zeyyyuss, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bence vekillere seslnmk çok güzel oldu.Ama herkes 600 vekile tweet atsa daha iyi olur.en azından ne olduğunu öğrenirler.o gün hep aynı vekillere ttweet atıldı.daha organize olarak yapılsa daha iyi olur.mesela aynı tweetle beş vekile atsak 120 tweet atmamiz gerekiyor.paretonun yazdiklarinin direk fotsunu çekip atabiliriz herbirimiz.cunku çok sorunumuz var ve hepsine tek tek yazarak anlatmak çok zor oluyor.
Ben de böyle düşünüyorum, vekillere yazmak mantıklıydı, bunu yaymalıyız, daha fazla vekilin haberi olmalı, herkes kendi ilindeki vekillerden başlayabilir mesela
-
Hangimiz istemez başka yerleri.Ama ingilizcen olmayınca her sey terse döndü.Maliyenin bu yil gelen 3 ilanıda cok güzel ilanlar ama yds 70 olana güzeldi.Mhuyda cok güzel ama yok ortada.
-
@plansız, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zeyyyuss, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bence vekillere seslnmk çok güzel oldu.Ama herkes 600 vekile tweet atsa daha iyi olur.en azından ne olduğunu öğrenirler.o gün hep aynı vekillere ttweet atıldı.daha organize olarak yapılsa daha iyi olur.mesela aynı tweetle beş vekile atsak 120 tweet atmamiz gerekiyor.paretonun yazdiklarinin direk fotsunu çekip atabiliriz herbirimiz.cunku çok sorunumuz var ve hepsine tek tek yazarak anlatmak çok zor oluyor.
Ben de böyle düşünüyorum, vekillere yazmak mantıklıydı, bunu yaymalıyız, daha fazla vekilin haberi olmalı, herkes kendi ilindeki vekillerden başlayabilir mesela
Aynen belki Guy a etki etmez ama en azından diğer alımlar için böyle bişey getirmezler.cogunun kurumicinin neye sebep olduğunu bildiğini dusnmyorum
-
Üstad @paretowilfredo ne yapmamız gerekiyor?
-
gözlemlerime göre artık kpss a sadece ilk 200'e hitap ediyor. çünkü her listede aynı isimleri görüyorum ve bu ilk 200'e giremeyen kişiler bddk ve il göç dışında neredeyse sınav yüzü göremiyor. bu saatten sonra kpss a'ya hazırlananlar en çok alım yapılan puan türlerinden 90+ almaya baksın ve 5-10 kişilik ilanları beklesin en azından sınava girmeye hak kazanırlar. onun da garantisi yok ama 85'le dahi sınav yüzü göremediğimiz döneme denk geldik. herkese bol sabır diliyorum...
-
Bu adamların sınavı bizden önce yapılmamalı o kadar etkinlik yapıyrz mv. ne sessimizi duyuryrz karşılığı bu olmamalı.Son zamanlarda iyi olduğumuzu düşünüyorum çoğu kişi elinden geleni yapıyor ama bu bakanla işimiz zor.
-
Böyle iddaa var.
-
@hayırlısı035 aynı puana sahibiz kardeşim ben de sadece ilgöçe girebildim ama 1 soruyla gitti . Artık hedefim guy a hazırlanmak değil kpss yi yükseltmek . Size de bunu öneririm . Tek bir sınava bel bağlamayın derim .
-
@hayırlısı035 ya arkadaşlar bu kişilerin Zafer kazanmasına izin vermemeliyiz bence bu bizim hakkımız gerekirse para biriktirip TAG SATIN ALALIM ama bi şekil de en azından savaştık diyelim bu tweet beni çok üzdü...hem diyelim ki bu sene ilan gelicek onunla atanma ihtimalimiz çok yüksek mi sanki bir daha ki seneye ilan yüzü göremeyiz bu gidişle bir şeyler yapmak şart yani
-
@themutsuz evet TAG için para gerekir.1TAG en az 300 tl
-
Yaktin bizi kurum ici...gib. yeni kan can lazim. Maliye nin bilmesi lazim ki disardan aldiklariyla issizlik azalir istihdam saglanir. Nie eski yillara gore boyle azaldi kpss a kurumlari anlamiyorum ki? Kpss ucretleri ayri kitap ucretleri ayri emekler bambaska. Zamani ve yasi saymiyorum bile ... bakanlarin coguda iibf li halden anlamalari gerekir.
-
600 tane vekil var hepsine yazmak cok zor degil biz ses etmedikce ilanlari da once gelir biz oylece baka kaliriz
-
@hayırlısı035 bugün hem sağlıkçı hem coğrafya öğretmenleri uzun süre gündem de idi. Biz niye olamıyoruz bir türlü anlamıyorum biz hepsinden çok fazlayız üstelik... bir türlü toplanamıyoruz onlar sa kurumici sınavı aldılar mutlu mutlu işlerin de 50 puanla Yükselme hayali kuruyorlar gram acımadan siyasetçiler desen oy peşinde olduklarından yardım etmişler ee biz napıcaz burda her gün ağlıycaz mı ilan gelmiyo diye millet nasıl getiriyor ilanları allah için arkadaşlar 300 tl nedir ki hiç bişey yapmadık demeyiz en azından TAG SATIN ALALIM.. herkes artık birleşsin şu elini taşın altına koysun yoksa zar zor özel sektör de asgari ücrete bulduğumuz iş ile bütün hayatımızı mahvedip sürünücez.
-
Adamlar müjdeyi almış, kutlama yapıyor. Kanun geçmiş, yönetmelik çıkacak. Cumhurbaşkanından başka kimse bunu durduramaz artık. Bizim ilan ne alemde onu öğrenmek lazım artık
-
@paretowilfredo son durum ne hocam
-
@hayırlısı035 başka ilanlar verilirken virüs yok mu? Bu savsata yazılar anlamsız. Hem bir çok kişi ümitsizliğe düşüyor hem de algı oluşmasın. Adamlar bahane arıyor zaten.
-