2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sağlık çalışanları atama ister alırlar bakan Fahrettin Koca açıklama yapar öğretmenler atama ister alırlar bakan Ziya Selçuk çıkar açıklama yapar biz iibf mezunları atama isteriz 2 yıldır alamayız üstüne üstlük bir açıklama bile alamayız beyefendiden söyleyeceklerim bu kadar zaten wikileaks belgelerini okuduktan sonra ilan gelse kazansam bile olmayacağını anladım benden bu kadar arkadaşlar virüs tehlikesi geçer geçmez Almanyaya yerleşiyorum imkanı olan arkadaşlara da bunu yapmalarını tavsiye ederim bu meritokrasi var iken siz mükemmel olsanız dahi size sıra gelmez
-
Kpss sınavı ertelenir mi sizce
-
Twitter söyle yazı gördüm:
''Kurumiçi sınav daire içinde coşkuyla karşılanıyor. Ben sınav açılmadı diye buraya gelemeyen arkadaşlarım için oldukça üzgünüm. Fosiller defolup gitsin maliyenin genç soluğa ihtiyacı var genç!''
ALINTI TWİTTER:@sebyy61 -
Üstad @paretowilfredo Sayın Vekilim Feridun Bahşi bir arkadaşımızın kurumiçi haksızlığı ilgili twitter beğendi.Linki:
https://twitter.com/mataramdatuzlu2/status/1238491608846413826
Acaba kurumiçi haksızlığı ilgileneceği umut etmek gerekiyor mu? -
@hayırlısı035 coşku mu?? Haberi aldılar o zaman yönetmelik yayınlanmadan hem de! Neden? Çünkü böyle kulis, lobicilik görülmedi. Nasıl yarışalım biz bunlarla!!?? Allah kahretsin.
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Üstad @paretowilfredo Sayın Vekilim Feridun Bahşi bir arkadaşımızın kurumiçi haksızlığı ilgili twitter beğendi.Linki:
https://twitter.com/mataramdatuzlu2/status/1238491608846413826
Acaba kurumiçi haksızlığı ilgileneceği umut etmek gerekiyor mu?Şu 3 tweeti beğenmiş, inşallah hayırlara vesile olur.
-
@plansız kurumiçinin ne olduğunu öğrendi mi acaba
-
@plansız Ne kadar çok insanın durumdan haberi olursa o kadar iyidir.
-
@akncıı Bilmiyorsa en azından merak eder dostum bundan sonra önergede aynı partiden başka bir vekilinde imzası var neticede.
-
@plansız evet hocam.Hocam ekran görüntüsü nasıl attınız.Ben bilgisayar da deniyorum.Pdf formatı diyor.
-
@plansız işte vekillere de o yüzden güvenmiyorum. Oy kaygısı bizden daha baskın onlar için
-
@plansız aslında twitterda hem iibf arkadaşlar pareto üstad açıklamıştı.
-
@iyiparti milletvekillerinden @huseyinorsktu ve @DursunATAS38 beyler konuyla ilgili önerge verdiler. Sonucunu bekliyoruz...yazdı hocam durumdan haberleri varmış yani
-
@plansız, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@akncıı Google a resim yükle yazın dostum, gelen linklerden birine girin, ben img yükleden yapıyorum, kolayıma geliyor. Fotoğrafı yükleyip, resim url adresini ileti yazarken yukarda çıkan resim butonuna basıp parantez içindeki görsel url yerine kopyalayacaksınız
Şurada da anlatılıyor:
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4477/forum-kullanma-kılavuzu-forumu-nasıl-daha-verimli-ve-düzenli-kullanabiliriz-sorularınıza-yanıtlar@hayırlısı035 Bu iletide yazmıştım
-
Doğru dürüst bi meslek olsa zaten böyle içerden saçma sapan bi sistemle geçiş olmazdı . Yıllarca emek verip sahibi olmak istediğimiz mesleğin bu kadar küçülmesine mi yanayım yoksa bu kadar emeğ verip de böyle rezil bi mesleği bile edinememeye mi yanayım . Yok kardeşim sen otur dersine çalış git sayıştaydan elen git hakimlikten elen git kaymakamlıktan elen git sgk dan elen gir müfettişlikten elen . En azındam adam gibi bi kurumdan elendim dersin . Olur da bir gün kazanırsan adam gibi çalıştım adam gibi bi meslek sahibi oldum dersin . Bu guy denen meslek için bu kadar uğraşmaya gerçekten değmez onu anlıyorum . Guy olsak bile fikrimizin değişeceğini sanmıyorum . Neyse ki yaşamak yalvarmaya değecek bişey değildir . Allah herkesin gönlüne göre versin .
-
@plansız yer imleci koydum.Teşekkürler.
-
@akncıı Unuttukları bir şeyi tüm vekillere hatırlatalım o halde dostum, bizler de seçmeniz.
-
@plansız işte hocam sıkıntı orada zaten biz azınlıktayız ki dikkate alan yok. Gözümüzün içine baka baka hakkımızı yediler.
-
@kartalyürekli hocam kesinlikle yanlış anlamayın.Benim puanım KPSS P48 82,99 bir tek il göç girebildi.Kaymakamlık bu sene 71 almama rağmen yanlış hatırlamıyorsam 76 kapatıldı.Yani GUY'a mecburuz.
-
Bence vekillere seslnmk çok güzel oldu.Ama herkes 600 vekile tweet atsa daha iyi olur.en azından ne olduğunu öğrenirler.o gün hep aynı vekillere ttweet atıldı.daha organize olarak yapılsa daha iyi olur.mesela aynı tweetle beş vekile atsak 120 tweet atmamiz gerekiyor.paretonun yazdiklarinin direk fotsunu çekip atabiliriz herbirimiz.cunku çok sorunumuz var ve hepsine tek tek yazarak anlatmak çok zor oluyor.