2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@harmanHH benim o aklıma geldi. birçok yerde hala ilan verilirken.Büyük ihtimal buda Tuğrul Koçer dir.
-
@harmanHH, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 başka ilanlar verilirken virüs yok mu? Bu savsata yazılar anlamsız. Hem bir çok kişi ümitsizliğe düşüyor hem de algı oluşmasın. Adamlar bahane arıyor zaten.
Aynn ilan gelse sınav Mayıs'ta olur.Boyle bişey bize sadece bahane olarak sunulur.ayrca sınav iki üç saat sürüyor.sanki bir iki ay boyunca o kadar saat bile kimse dışarı cikmaycak
-
@zeyyyuss, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@harmanHH, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 başka ilanlar verilirken virüs yok mu? Bu savsata yazılar anlamsız. Hem bir çok kişi ümitsizliğe düşüyor hem de algı oluşmasın. Adamlar bahane arıyor zaten.
Aynn ilan gelse sınav Mayıs'ta olur.Boyle bişey bize sadece bahane olarak sunulur.ayrca sınav iki üç saat sürüyor.sanki bir iki ay boyunca o kadar saat bile kimse dışarı cikmaycak
Elini yüzünü yıkayınca kapmiyormussun .herkes sınavdan sonra duş alır sorun falan kalmaz
-
Kurumiçileri şarkıdaki 2:07 başlayan sözü söylemek istiyorum.
bağlantı metni -
Fatih Göktürk kurumicici değil hocam, o da bizden hatta guy icin kitap hazırlıyordu sanırım. Kişisel fikri muhtemelen ancak hicbirimizin hastalıktan dolayı umudu kırılmamalı.( En azından bu aşamada) En geç mayısa kadar getirmeliyiz bu sınavı.
-
Ben anlamadım şimdi bu kurumiçi mevzusu bizim ilanda önce mi geliyormuş
-
@Aslıhannn @paretowilfredo dışında kimseye itibar etmemeyi öğretti zaman.
-
@whshw Tarih belli değilmiş hocam.
-
artık bugün den kurumiçileri benim emeklerimi heba ettiği için elimden gelen tek şey bedduadır.Yav resmen 2 yıldır boşuna dirsek çürüttük.
-
@hayırlısı035 sadece kurumiçi isteyenler mi bizim ilanı erteletti? Twit atmaktan aciz gölgesinden korkan pasif arkadaşlarımız da kurumiçici kadar sorumlu. Milli emlak için sgk 11. Promosyon için twit atan kaç kişi? Murat hoca fox tv ye twit atarken onu destekleyen kaç kişi? Icra milli eğitim ysk kurumicine gitti insanlar ben adalet mezunuyum sizde açıktan okusaydiniz diye göbek attı. Guy da kurumicine gider sgk da. KpssA da ilk 200 kişi için olur. Sen de atanayim şunları bunları yapacağım diye hayal kurarsın.
-
@hayırlısı035 Allah kurumicine firsat vermesin insallahhh. bir mucize olsun insallah.bu kadar emegimizi bosa cikarmasin Allah hep dua ediyorum.sizlerde edin rabbim duamiza karsilik verir...bi tweet atmak bide dua geliyor elimizden baska bisi yok. Bir 70puan istense sunlardan o yuzlerinin alacagi hali hayal edebiliyorumm
-
Sağlık bakanı demedi mi Nisan sonuna kadar dayanın diye ? E zaten bugün bile alım gelse mayıs başına kalıyor yazılı sınav. Yani dostlarim bu konu bir yana bizim davamız bir yana. Allah'ım bize böyle meşakkatli bir yol nasip etti diye konuyu farklı yerlere BİZ çekersek OLMAZ. Guy değilde kpss asılalım yok başka bisiye dönelim diyen arkadaşlar artar gibi oldu. Hala yorulmadılar yani bu arkadaşlar bu iğrenç sistemden ? Yani hala puan alıp evlerinde oturup beklemeyi tercih edebiliyorlar. İyi bir guy alımı gelmezse seneye dershaneler bile kapatsın a kadro kursları. Size diyeceğim de şuan bu alım için ne yapmamız gerekiyorsa yapmamız. Bu bizim kurum içi sınavlardan önce son fırsatımız. Bakan gelicek dedi vs bu sözünü HERGÜN hatırlatırsak sonuca ulaşırız. Dün tarihin en büyük alımını gören sınıf öğretmenleri bile 5000 kişilik alım isteriz diye TT deydi. Yapmayın virüs mirüs. Mücadeleye devam. DEVAM!
-
@lannisterjk, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sağlık bakanı demedi mi Nisan sonuna kadar dayanın diye ? E zaten bugün bile alım gelse mayıs başına kalıyor yazılı sınav. Yani dostlarim bu konu bir yana bizim davamız bir yana. Allah'ım bize böyle meşakkatli bir yol nasip etti diye konuyu farklı yerlere BİZ çekersek OLMAZ. Guy değilde kpss asılalım yok başka bisiye dönelim diyen arkadaşlar artar gibi oldu. Hala yorulmadılar yani bu arkadaşlar bu iğrenç sistemden ? Yani hala puan alıp evlerinde oturup beklemeyi tercih edebiliyorlar. İyi bir guy alımı gelmezse seneye dershaneler bile kapatsın a kadro kursları. Size diyeceğim de şuan bu alım için ne yapmamız gerekiyorsa yapmamız. Bu bizim kurum içi sınavlardan önce son fırsatımız. Bakan gelicek dedi vs bu sözünü HERGÜN hatırlatırsak sonuca ulaşırız. Dün tarihin en büyük alımını gören sınıf öğretmenleri bile 5000 kişilik alım isteriz diye TT deydi. Yapmayın virüs mirüs. Mücadeleye devam. DEVAM!
Evet ya insanlar kpss'ye hazrlanin deyince kafayı yer gibi oluyorum.Ben bıktım kpss'ye girmekten.puanin artsa da rakibin de artacak.
-
@zeyyyuss, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@lannisterjk, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Evet ya insanlar kpss'ye hazrlanin deyince kafayı yer gibi oluyorum.Ben bıktım kpss'ye girmekten.puanin artsa da rakibin de artacak
-
@zeyyyuss yüzlerce kişi bu alımı bekliyoruz. hepimiz mi gireceğiz ilk yüze anlamıyorum gerçekten. hem kurum içi için hem alım için etkinlikleri daha da artırmalıyız. Gazete konuşuluyordu ne oldu neyse parası toplayalım bisiyler yapalım. son gaz devam etmezsek bu kadar emek ziyan olucak
-
Yarın etkinlik yapalım mı twitterda?
Bugün duyurulsun. Bakanın adı ve kurumicinin ön planda olduğu bir tag belirlensin. Cb, mv kim varsa etiketleriz. Guy deyince herkes ne olduğunu anlamıyor ama bakanın adını gören bakacak.
Bugün düşünün ona göre harekete geçelim ama bu etkinliğin oncekilerden daha çok ses getirmesi lazım yoksa hiç ugrasmayalim 10 kişi katılacaksa -
Icimden bir ses bu ilanın en geç haziran ortasında kadar geleceği yönünde ama sınav kpss sonrasına kalmamali.Çünkü süreç uzayabilir.En mantiklisi 2 tane alim olmali.Kpss öncesi ve kpss sonrası 2 alım süreci hızlandirir.Bir tane alım yapilacaksa surecin sonlanması 2021 kesin bulur.
-
Arkadaşlar şunu iyice belli edelim 'kurumiçihaksızlıktır'. Bunu çok vurgulamamız lazım ki rahatsız edelim. Ancak böyle bir şeyler hızlanır. Karşı olduğumuz bilinsin bize de verilsin.
-
Tag belirleyen arkadaşlar kurumiçi ve bakanın adı bir arada olsun ki dikkat çeksin. 3000 Guy falan olmasın. Guy u herkes bilmiyor ama Bakanı herkes biliyor. Kimse ses vermiyor ama inşallah duyuyorsunuzdur beni
-
Üstad @paretowilfredo sayın vekil Feridun Bahşi dün geceki twitter beğendi.Ciddi ciddi umutlanmaya başlayalım mı?