2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
aaa GİB twitter hesabı mavi tık almış.
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 14 Mart 2020 Cumartesi (Yani Bugün)
19:30'da
️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 2020 KPSS-A önce gelmesi için
️ 5000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesi
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır. olabildiğince duyurup katılımın artmasını sağlayalım.
️ ️ KURALLAR:
Gündeme girene kadar,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Twitter etkinliklere yeni katılacak olan arkadaşlar lütfen tagı kendiniz yazmaya çalışmayınız.
aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz -
@hayırlısı035 bugün gündeme gireceğiz inşallah. Ben bile küskunlüğü bir kenara bırakıp hesap açtım
-
@akncıı insallah
-
https://mobile.twitter.com/eczozgurozel/status/1238745217278377984
Özgür özel görmeyeli ne kadar anlar olmuş hak hukuktan duygulandım -
@hayırlısı035 Arkadaşlar benim bulunduğum whatsapp gruplarda duyurdum.Sizde duyurun.
-
@hayırlısı035 benim de twitlerim beğendi Vekilimiz. Sesimizi Bi nebze de olsa duyurmaya başarıyoruz sanırım. Bi de Bakan bey duysa
-
Üstad @paretowilfredo Sayın Vekilimiz Feridun Bahşi sizin kurumiçi haksızlığı ilgili açıklamasına beğeni attı.Acaba ciddi biçimde İİBF sorunları ilgilenecek mi?
-
Şu bizim iletilerin bir tanesini de iktidar vekillerinden biri beğensin neden sadece muhalefet vekilleri beğenyr ?
-
@botan01, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şu bizim iletilerin bir tanesini de iktidar vekillerinden biri beğensin neden sadece muhalefet vekilleri beğenyr ?
Muhalefetten de sadece iyi parti beğeniyor cevap veriyor.
-
@zeyyyuss özgür özel den biliyoruz onların muhalefet oldukları bile şüpheli ancak boş konuşurlar işsizlik diye eleştirirler ama işsizliğe de sebep olurlar.
-
@akncıı ozgur ozelin tweetinin altina doseyelim arkadaslar hazir bosken.kpss 70 istensin en azindan diye
-
Özgür Özelden hiç bir şey olmaz. Yazdım ona da kurum içini savunduğun kadar bizi de savun dedim. Hak hukuktan bahsedersiniz, bunun neresi hak hukuk. Senin savunduğun hak hukuk bizi savunmuyorum.
-
@hayırlısı035 ben de yazdim vekile begendi twitterda aktif belli lakin ne kadar etkili olur bilmem
-
@IS-LM insallah etkili olur.
-
twitter da kim kime yürümüş veya kim kimi ifşa etmiş.Çok merak ettim.Bilen özele yazsın.
-
Sayın Bakanın twit yorumlarda hemen hemen İİBF'liler var.Çok duygulandım.
-
@hayırlısı035 etkinlik yapcaz kimse kimseyi ifşa etmesin bir kişi bir kişidir kaybetmeyelimetkinlikten sonra kim ne yapıyorsa yapsın
-
-
Gelecek ilan corona falan dinlemez.@paretowilfredο haksızmıyim?