2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mvulku Türkiye ye gündemine giremedik bize özel gündeme de zor girdik. Daha öncekileri de biliyorum hocam o sebeple kötü dedim. Limitim doldu ama hala gündemde yokuz. Kurumiçi hakkı olmayanı almak için çabaladı ama biz hakkımız olanı almak için harekete geçmeye üseniyoruz
-
İlan gelince de; "YÜKÇEK PUANLİLAY BAÇVUYSUN, ADAYETİMİCİ KENDİMİC CAGLAYALİM" diye çıkarlar piyasaya. Bu zihniyet için kasıyoruz ya bir yerde, sinirleniyorum.
-
Bir ara TR gündeminde ben de gördüm 5.sırada. Ama bir anda kayboldu. Katılım az gibi. Aynı tagı ertesi gün kullanınca spam oluyor diye biliyordum öyle değilse devam edelim
-
Bu katılımla ilan gelmesi zor.Bulunduğum whatsapp gruplara duyurdum.Millet görmezlikten mi geliyor?Eğer öyleyse Allahından bulsunlar.
-
Forumda ''Geceye Bir Şarkı Bırak'' başlığına giremedim.Başlık kapandı mı?bağlantı metni
-
Güzel şeyler de oluyor.Bide neden sadece iyi parti cevap veriyor.Diğer partiler neden sessiz?
-
Arkadaşlar artık bu iş bakanlıkla ilgili çözülür.Siyaset bu işi çözemez.Bakın Naci Ağbal dönemindede alim azdi.Ancak Naci Ağbal alım olacaginin sinyalini veriyordu.Eli kulağinda diye bir duyumu kulaktan duyduk.Hepimiz umutlandık.Şimdiye bu ilan gelmeliydi.Şuanda bir şekilde hazine ve maliye bakanligindaki alımı ilk agizdan biri cevaplamadikca sayın vekillerimizin sorusu ayni cimer tarzı bir cevapla sonuçlandirilacaktir.Personel genel müdürlugu bu sorunun tek cevap yeridir.Çünkü büyük sessizlik var.Ya alim patlaması gelecek yada en kotu senaryo yine kpss sonrası bir döneme belkide 2021,2022,hatta 2023 seçimleri öncesi bir dönemde gelecek.Ki bana göre seçim olsaydi bu ilan kesin gelirdi.Yani ihtiyaç varsa alımin olmaması ayrı bir suç.
-
Son üç alımıda yaşadım gördüm.Hepsindede ya bir referandum ya bir genel seçim mülakat tarihi içinde yerel seçimler vardı.A grubu şuan 90 puan alıncak ve yds istemeyen 5 kişilik ilanlar için mücadele alanı oldu artık.Ama ısrarla hala yapılanma diye bizleri oyalayanlar kendi çıkarlarının peşinde.Yapılanmada ne olacak biliyor muyuz?Şu forumda en son promosyon bir mufettis olacakta niye ilan gelmediğini bilmeyecek.Pek inandirici gelmiyor.Dguy olanların eğitimi bitti.Dguyun guydan ne farkı var.Sadece başındaki d birde mükellef yok.Şimdi en son 220 dguy buraya niye bir sey yazmıyor.Çunku onlarda nefret ettiler.Beni anlayan anlıyor.İşler karışık belliki.A grubunda verdigimiz emekler boşa mı gidecek?
-
Üstad da karşı çıkıyor secim-ilan durumuna ama bence eski teamüller bitti. Lanet olası 15 temmuzdan sonra bu şekilde cereyan etti durum. İlan için seçim lazım! Seçim yoksa da, arayı uzun tutacaklardi, o da oldu. 2 sene olacak, vakit ilan vaktidir.
-
İlan gelmeyecek desin en yetkili kimse bu kadar perişan olmayız.Bu twiterıda abartmayalım.Kendimiz ilan istiyoruz kendimiz sınav sonucunun açıklanmasını istiyoruz.Yetmiyor mülakat tarihi açıklansın diye organize oluyoruz.Ve tüm bunlardan sonra eleniyoruz.Niye kimse bunları düşünmüyor.Yani twettır için birbirimizi kırmayalım.Kamu yönetiminde plan olmadan olmaz olmuyor.Vergi dairesine personel ihtiyacı var mı?Var.Verilir ilan en gec 6 ayda sonuçlanır.Bizde nasıl ilan geliyor netice alinmasi 2 yıl.Biri bana şu kesin desin.Guy ilanı kesin gelecek.Géçen sene bir tane adam vardı kesin ilan geliyor diye ne oldu.Hepsi fıs yine ayni noktaya gidiyor süreç.Acil kurumdan biri bir açıklama yapmadıktan sonra her seý boş
-
@strtmn gecen yıl mülakat tarihi şubatta belli oldu.Seçim 31 Mart.Yani her sey seçim odakliydı.
-
@zenginmemur seçim hipotezini kabul ediyorum.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ama ısrarla hala yapılanma diye bizleri oyalayanlar kendi çıkarlarının peşinde.Yapılanmada ne olacak biliyor muyuz?
Kim bunlar hocam?
-
Sayın Naci Ağbal döneminden kalma hatta Bekir Bozdağ açıklama yapmıştı.Youtubeda var.1000 denetim 1000 uzman alacağiz diye.Bu acıklama bile bizleri diri tuttu.Ve bu açıklamdan 4 ay sonra 1000 guy 300 dguy 500 vmy geldi.500 vmy iptal oldu ama guy ve dguy yapildı.Şimdi biz Sayin Berat Albayraktan bir kere bile duyduk mu gelir uzmanı diye hayir demekki bir sorun var.
-
@zenginmemur duyduk, bütçe görüşmelerinde. Hadi biraz sakin ol.
-
Strateji gelistirme Daire Baskanlığına sorabilecek kim var.Twiterdan olur mu ulasabilir miyiz?
-
@strtmn ne denildi ilk ağızdan mesela.Memurlar.netin haberiyse fıs
-
@zenginmemur yok artık. Dedi ya kardeş, ben de iibfliyim. Guy ilanı için çalışıyoruz felan.
-
@strtmn kardeş senin fikrin ne yani tamam ben sakinim.Ilan gelecek mi şimdi.Ben diyorumki kurumdan birine ulasmalıyız
-
@zenginmemur Hocam iyi akşamlar. Başlıktaki bu tavırlarınızın tepki çektiğinin, yine benzer şekilde herkesi rahatsız ettiğinin farkındasınızdır umarım. İnsanların bize yapmış oldukları bildirim "iki kişi yüzünden başlığa adım atasımız gelmiyor" temasında sürekli. Güzel bir şekilde bunu çok kez ifade etmeye çalıştık. Lütfen size gösterilen iyi niyet ve anlayışı başka diğer zatlar gibi suiistimal etmeyin.
Forumun bazı kuralları var, peş peşe atmış olduğunuz iletiler "spam" kavramı içerisinde yer alıyor. Böyle değerlendirmek istemiyoruz bunu. Diğer yandan sürekli olarak her başlıkta insanların motivasyonunu bozmak üzerine edindiğiniz ulvî gayenizin de sürdürülebilir olmadığını tekrar hatırlatmak istiyoruz. Sizden ricamız başlıkları kendi kişisel bloğunuz gibi kullanmayın. Bunu biz dahi yapmazken, siz zaten yapmayın.
İyi forumlar dileriz.