2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur yahu eyvallah seçim yaklasimina katılıyorum da, sen neden paretoyu zan altında bıraktın, bunlarida izah et. Adamın sitesinde adami itham ediyorsun. 2020 için güzel haberler vereceğiz dedi bakan, daha ne yetkilisi. Kurum icinin yaptığı lobinin yarısını yapabilsek çoktan ilan gelirdi zaten. Kurum içi hesabı da yapıyorlar çok açık. Milletvekili, sendika vb ne varsa toplanmışlar. Berat Albayrak ben de iibfliyim dedi. 2020 için güzel haberler vereceğiz inşallah dedi. Etkinlikler de biran evvel gelsin diye. Kurum içinin önüne geçmek zor artık.
-
@strtmn hocam o da nerden cıktı ben paretoyu niye zan altında bırakayım.Hepimiz gerginiz stresliyiz.Pareto beni bilir.
-
@strtmn Son dönem moda galiba bu hocam. Herkes Pareto'yu hedef göstererek sükse yapmaya çalışıyor. Kendisi bunu sık sık hissettirmekten yana değil, sizlere değer veriyor, bir yere koyuyor ama bu hakkı biz bari teslim edelim. Bu forum onun. Buraya vermiş olduğu emek bazı küçük hesapçıların söylediği gibi para ile ifade edilecek düzeyin çok çok üzerinde. Benim şuraya harcadığım, sizlere ayırdığım mesai bir yere kadar. Sürekli çalışıyor. Bunun üzerinden öne çıkmak isteyeni de gördük, sürekli itham edenleri de üzülerek görüyoruz.
-
@mk-ank dikkatli olurum.Ancak bir yere belirtelim o zaman bu spam olayını.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ama ısrarla hala yapılanma diye bizleri oyalayanlar kendi çıkarlarının peşinde
Pareto, yapılanmadan sonra belli takvim ve düzene gireceğinden bahsediyor kaç zamandır ya hani.
-
@mk-ank hocam bakın şimdi pareto beni bilir.Ben kimseye laf atmadım.Sadece cok sinirliyim.Ilan gelmiyor alimlar az boyle bir site olusturulmuş.Gayet basarılı.Spam olayini bilmiyordum.Düşuncelermi yazdim.Ki burda gereksiz bir sey yazmadım.Bu forumda özgür bir şekilde saygisizlik etmeden yazmak suç mu?Ne yazdım ilan neden gelmiyor.Bende diyorum ki yapılanma guyla ilgili değil.Sadece benim fikrim ilan keyfiyettten gelmiyor.Şimdi bu yanlis mi fikrimi belirtmek
-
@mk-ank bu süreçten kopmadiysam son iki senedir pareto üstad sayesindedir . Adam herşeyi olduğu gibi bize aktardı . Ama hiç incitmedi bizi . Hani bazı insanlar var ya guvenirsin . Eğer o dediyse doğrudur dersin ya hani . Pareto üstad aynen öyle . İyi ki burası var. Tanımıyoruz ama Allah razi olsun kendisinden ki kaliteli bir forum kurmuş..
-
@zenginmemur @strtmn muhtemelen yapılanmaya dair sözlerinizi kastederek bunu söyledi. Çünkü ben de böyle anladım. Başından beri yapılanmadan bahseden Pareto oldu. Herkes ilan gelecek derken o yapılanma bitmeden gelmeyecek dedi. Yanlış anlamış da olabiliriz.
-
@strtmn ya kardeşim ben paretoyu kastettmedim.Niye anlamiyorsun.
-
@mk-ank anlayişınız için tesekkur ederim
-
@zenginmemur yok doğrudur. Etmemiş olabilirsin ama kurduğun ifade onu da içine alıyor. Tenzih edeceğin durumu belirtmen gerekirdi. Mahal vermemek adına.
AYRİCA, geçen kurum içici twetter da ne yazdı? Sizin ilan Nisan gibi gelir. Bizim takvim de Nisan da belli olur. Dedi, ortalık şenlik. Ve Nisan-Mayıs söylemleri de arttı. Tam da pareto'nun belirttiği tarih. Gözü kapalı atış tehlikelidir dostum, sevdiklerini vurabilirsin.
-
2015 ten beri maliye bakanlığının yaptığı alımlara bakın guy,dguy,vmy... referandum,seçim olmadan ilan gelmiş mi bir tane gösterin.o zaman yapılanma falan da yoktu doğru yani maliye alımları seçim endeksli olmuş.2 yıl olmuş hala etkinliktr şudur budur çırpınıyorz ama tek bir yetkili açıklama dahi yapmıyor.
-
@botan01, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2015 ten beri maliye bakanlığının yaptığı alımlara bakın guy,dguy,vmy... referandum,seçim olmadan ilan gelmiş mi bir tane gösterin.o zaman yapılanma falan da yoktu doğru yani maliye alımları seçim endeksli olmuş.2 yıl olmuş hala etkinliktr şudur budur çırpınıyorz ama tek bir yetkili açıklama dahi yapmıyor.
@strtmn peki bu kardeşimizin tespitide mi yanlış.Beni hep yanliş anladiniz.Sorunu hep yanlıs bildiniz.Maliye bakanligi kayniyordu yillardır.Malesef bu bize denk geldi.Cok baslılık yüklu alımlar.Vergi dairelerindeki haksızlıklar daha bizlerin bilmedigi neler.İste ilan belkide bu sebepler cozulmedigi icin gelmiyor.Gelen ilanlarda secim doneminde issiz genclerin oyunu almak için olmuş olamaz mi?Uzatmayalım spam oluyormuş
-
Seçim tezine katılıyorum dedim zaten. @zenginmemur
-
Spam nedir; Üst üste hiç soluklanmadan ileti atmak. Bu tip uygulamalar genelde sitelere bir şeyler bırakmak, reklam yapmak, zararlı bazı unsurları yüklemek vs. amacıyla gelen kullanıcılar tarafından kullanılır ve her sitede yasaktır.
Yazılımla mı engelleyelim illa?Sizin şu an normal diyaloglarınız bu kapsamda değil, yukarıdaki iletiyi bilgilendirici olması adına yazdım. @zenginmemur Örneğin; Twitter'da da uygulama böyledir. Ha gerçi siz twitter ile boşa uğraşmayın diyordunuz değil mi, unutmuşuz
İyi forumlar dileriz.
-
@mk-ank inceden çak. Sonra beni bilir. Sonra makara kahkaha emojisi. Millette salakti zaten. Pareto yalvarıyordu, ne olur siteye gelin, girin diye...
-
@zenginmemur kardeşimiz biraz heyecanlı bazen sitemkar bazen kantarın topuzunu kaçırıp verip veriştiriyor ama şahsen yazdığı iletide paretoyu kasdettiğini düşünmüyorum. Ayrıca paretoyu'da rahat bırakın yav adamı kendi kurduğu platformdan soğuttuk:) Benzerini SGK başlığında zamanında yaptılar adam aylarca tek cümle yazmadı oraya sonrada aman üstad canım üstad bişey yaz bir ses bir soluk ver üstad diyip durdular. Güzel bir platform bence hepimiz kıymetini bilelim. Yönetimde kasmıyor boğmuyor triplere girmiyor daha ne olsun. Seviye korundukdan sonra.
-
@hayırlısı035 bende bunu farkettim diğerleri 3 maymunu oynarken kendilerinin hiç olmazsa varlığımızdan haberdar olduğunu görmek ümitlendirici. Çok sağolsunlar. Feridun Bahşinin son 4 favıda GUY ile ilgili. Etkinliklerdeki MV etiketlemesi arttıkça bence sesimizi duyan dahada artacaktır.
-
Çok çılgınsınız dostlar
Ahlar vahlar, ne giden zamanı geri getirecek ne de olmamışları olmuş kılacak. Geleceğe bakmayan, geçmişte saplanır kalır. Hayat hızla akıp gidiyor. Ona tutunmak için ne icap ediyorsa onu yapmamız lazım. Mücadele ise mücadele. Mesnetsiz ve sığ kavgalarla, küçük insanlarla, küçük meselelerle zaman yitirmenin kimseye bir faydası yok. Bu hepimiz, burada bizimle olan, olmayı hak eden, muhabbetimize nail kim varsa herkes için geçerlidir. Kendinize neyi yakıştırıyorsanız onu yapın. Ben en zor şartlarda dahi mücadeleyi elden bırakmadım hayatımda. Hiçbir zaman küçük hesaplar içerisinde olmadım. Büyük düşlerime bakarken hiçbir küçük ile uğraşmadım. Toz zerresi gibiydiler, üfledim ve gittiler. Bazılarıysa çamur idi. Onları da yıkadım ve yine gittiler. Kendi ömrünüzün payidarı sizlersiniz. Siz yaşamazsanız kimse sizin hayatınızı sizin için yaşamayacak. Bu bugün de böyle, yarın da böyle olacak. Size dostane önerim, sizler için de böyle olmalı. En azından denenmeli. Aksi halde her çite takılır, her düşmede kanarsınız. Sizi yolunuzdan alıkoyar tüm bunlar.
Daha çok sabır, daha çok güç diliyorum hepinize. Bahtınız açık olsun. -