2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Heyula-06 Taşra kadrodan merkez kadroya geçmek isteyene hangi hakla lanet okuyorsunuz hocam? Tersi evet abesle iştigaldir ancak herkesin daha iyi özlüğe sahip kadrolara geçme hakkı vardır. Taşradan merkeze, merkezden Sayıştay'a, Kaymakamlık veya Hakimliğe geçmeye çalışana kimsenin bir şey demeye hakkı yok.
-
@Heyula-06, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Su28A hocam gecen birine alım yok dedim.Olur mu ya dedi ydsn olsaydı birde p48in 90 olsaydı en az 5 sınav görurdun dedi .Baktim haklı mi hakli.Tek haksız olduğu yer bu kurumlarin aldigi kisi sayisi 50yi geçmedi
Millet, kurum içi sınav görmeden sgk dnt oluyor biz eleniyoruz
Millet, Boş beleşten guy oluyor biz eleniyoruz
Millet'e şans topu vuruyor bizde vergi müff klasik , 1000 kişi guy gelse , göç ü ne yapacaz mülakatı uğraş dur
Birde iibf nin düşmanı gene iibf lidir. Adam yerleşmiş kuruma yok şu kadro merkez Ankara'ya gideyim yok eşim şurda buna da gireyim hobi oldu puanda var ona da gireyim millet 1-2 puanla liste dışı şimdi bunların hangi birine lanet okumazsın?
Guy lar da becayiş konuşuyor ne oldu korkunuzdan istediğiniz ili seçemediniz mi ilk başta millet ege, akdeniz istiyor tabi 75 le guy ol sonra becayiş konuş eyy memleket eyyyyİnsanoğlu nankördür de İİBF li bin kat nankördür. Tüm devlet kurumlarından sökülüp atılmalıdır hiç bir şeyi hak etmeyen insanlar grubudur gözümde
DOKTOR( İnsanı iyileştirir bir çare bular)
MÜHENDİS( İnsanın işine yarayacak icat bulur hayatı kolaylaştırır)
İİBF Lİ( Hiç bir yaraya çare bulamaz ne yaptığını bilmez Siyasilerin peşinde koşturur kadro diye gelincede herkes çöreklenir işi olan da olmayan da ) -
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar, yukarıda insanlar bir şeylerin mücadelesini vermek için istişare etmeye çalışıyor.
Özellikle @Heyula-06 siz sürekli saldırgan bir tavır içerisinde bulunuyorsunuz. Diğer konular sübjektif fikirlerinizdir, saygı duyalım tamam ama İİBF'lilere hiçbir işe yaramayan güruh deme hakkını kim verdi size? Bulunduğunuz başlığın neredeyse tamamı İİBF mezunlarından oluşuyor. Forumun da ciddi bir kısmı. Bu tavrınızı sürdürmeniz durumunda uzaklaştırılacağınızı bildirmek isterim.
Ayrıca @albertcamus siz de tartışmak istiyorsanız özelden yapın hocam. Tartışma tarafı olarak yanlış başlayan bir konuyu sürdürmeyin. Sizin için de aynı ikazım geçerli. Israrcı olmayın.
Herkese iyi forumlar diliyoruz. -
İleti kaldırılmıştır.
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu yılın şubat ayında ilan gelicekmiş.
Heyy gidi günler hey
-
@beveridge-eğrisi gazeteci vardı bir de s.k
-
@beveridge-eğrisi evet hocam bana şubat da ilan gelir dedi.Sonra bir daha sorduğumda yarın bir gün gelir dedi sen çalışmaya devam et dedi.Yakınım olur beni yanıtmaz dedim.Herhalde kurumla alakalı.Bilmiyorum
-
@strtmn serhat karaman
-
@strtmn
-
@Heyula-06 Sen İİBF tagı spam atan twitter hesabısın.Neden geldin buruya?
-
@hayırlısı035 kurum içi fetö gibi her yere sızıyor
-
@strtmn öğretmenlere ek atama gelince bir iibf'nin tagı gündeme girmişti.O zaman birisi taga buna benzer şeyler yazarak iibf'nin taga spam attığı ve gündemden düşürdüğü yazmıştı.
-
@hayırlısı035 hocam bunun iibf lerle zoru ne acaba? Sirf morel bozmak icin piyasaya cikiyor heleki boyle bi surecte ... allah Yardimcimiz olsun. Herkesin riski ayri sonucta...
-
@hayırlısı035 eger oyleyse saka gibiler yaa. Allah bizi unutturacak dert versin sizin gibilere hiiccc akliniza bile gelemeyelim kendi derdinizden.ne diyeyim baska Allah islah etsin emek verenlerin emegiyle umuduyla dalga gecenlere bu duam
-
@sonunageldim kurumici olupta her platformda bizimle ugrasanlara bu sozum kimse yanlis anlamasin.olmayana ugramaz, olani Allah biliyor zaten
-
Virüs gelmeden söz verildiği gibi ilan gelseydi şimdi belki mülakat bekliyorduk valla sizi bilmem ben bittim
-
Garip insan vardı geçen yıl aklıma o geldi.Kesin guy mhuy gelecek diyordu.Yalan yok çok inanmıştım.
-
Bu sınav 2-3 ay içinde kpss den önce geldi geldi. Gelmedi zaten 2018lilerin puanı yanıyor. 2019lularda bir bok beklemesin. Naçizane fikrim hayata geri dönsünler. Çünkü guy'un olmadığı yerde kpss çalışan bir iibfli şizofrendir. İnşallah acilen gelirde herkesin hepimizin umutlar tazelenir. Burda öyle çok hakeden insan gördüm ki hakettiklerini alamamaları hayatın bize haksızlığı olur.