2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
SABAH Gazetesi'nde 2. sayfada ilan verdirelim. 2018 KPSS puanlarının yanacağını ve yaş haddinden dolayı giremeyecek olanlar için büyük bir hak kaybına neden olacağına dair ilan verelim. Vergi dairelerinin gelir uzman yardımcılarına çok ihtiyaç olduğu ve bu yüzden yüksek bir talepte bulunduklarını iletelim. Devletimizin namusu olan vergi ile ilgili kayıp kaçak ile mücadele bir nefer olmaya her zamankinden daha fazla hazır olduğumuzu aktaralım. Mutlaka Sabah Gazetesinde ilan verelim.
-
@city-of-justice sabah bizi kabul etmiyor hocam. Bakanın abisi gazetenin patronu izin vermiyor o yüzden. Ama isteyen varsa denesin tekrar. Ben daha yeni sordum
-
@akncıı Sabah olmazsa iktidarın 2. en büyük gazetesi YENİ ŞAFAK da olur. Yeni Şafak'ta ilan verelim. Her yolu deneyelim. Twitter etkinliği, gazete ilanı v.b yolları deneyelim. Üzerimize düşen neyse yaparız gazete ilanı için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyarız yeter ki girişimde bulunalım.
-
Son guya 2018 de girdiğimde yaş 28 di mülakata girdiğimde 29 şimdi 30 şaka gibi birde üzerine 30 yaş sendromu 🥺 arkadaşlar sizce 30 yaştan sonrasının şansı mülakatlarda azalıyor mu çevrenizde 32 33 ünde guya veya başka uzmanlığa atanan var mı
-
@poncik mülakatta 2014 mezunuyum dediğinde ya da 1990 doğumluyum dediğinde tip tip bakmaları cabasi
-
Arkadaşlar bu olağanüstü evde kalma sürecinde bence gün gün yapmamız gereken şeyler var. Ama topluca yapmazsak hiçbir manası yok. Bunları listelersek;
İktidar milletvekillerine aynı gün topluca telefon açarak ulaşmak
Muhalefet milletvekillerine topluca telefon açmak
Twitterda belirleyeceğimiz kilit üç dört kişiye (bakan dışında) topluca ilan için soru sormak veya destek istemek, derdimizi anlatmak...
Belirleyeceğimiz kişilere Instagramdan hep beraber topluca dm atmak
Gazete ilanı
Ankara'da ki dostlardan varsa aramızda bazılarımız gib'e gidip görüşmeli
Ve son günde büyük bir Twitter etkinliği.
Şu sayılanları gün gün yaparsak çok büyük etkisi olur, bizde herşeyi yapmanın rahatlığıyla yaşamış oluruz. Burda hiçbirsey yazmayıp hiçbir yorumda bulunmayıp okuyup geçen, sadece ders çalışan arkadaşlar var. Bu gidişle BOŞUNA çalışıyorsunuz bilin çocuklar. Topluca bu dediklerimi sıra sıra gerçekleştirmeyeceksek de benden bu kadar herkes kendi çukurunda ölümü beklesin. -
Gündemde bakan Albayrak tagı var sahip mi çıksak?
-
@lannisterjk dikmen caddesindeki merkez bina sabahtan beri cevap vermiyor.Acaba vimeri mi arasam?
-
@city-of-justice geçen sene sözcü gazetesi olur demiş ama yanlış hatırlamıyorsam fiyatı çok yüksek vermiş.
-
''Bizim ilan isteme hakkımızla virüsü bi zahmet kıyaslamayın. Bu ülkede gündem bitmez. Biz her gündemde aman ortalık karışık duralım diye diye yılları deviriyoruz. Bi zahmet ilan isteyenlere laf atmayın.''
ALINTI TWİTTER: @ISLMBP -
Personel genel müdürlügü sınav hizmletlerine bağladı.0312 415 20 54 buraki görevli hazine ve maliye uzmanligindan bahsetti.Birde defterdarlık uzmanlığina bakıyorlarmiş.Defterdarlik soruncada ilerleyen günlerde yok ama yıl içinde olabilir dedi.Guy icin gibe bağlanamıyorum.Arkadaşlar arayalım.Muhasebat genel mudurlugu gib vdk yıda arayalım.
-
Ama şu net kimsenin bizim derdimizden sınav beklediğinden haberi yok.Yani kurumların içinde bizleri ilgilendiren bir emaye bir beklenti yok.Yerimizde saymisiz.Bakan eli kulaginda demesi bizleri oyaladı.Lütfen arayalım
-
Arkadaşlar gazete ilanı sosyal medya veya başka bir şey buna tartışarak karar verelim ama ilan talebimize milli emlak guy dguy dahil edersek katılımı da artırırız. Bu konuda ne yapabiliriz arkadaşlar düşüncelerimizi belirtelim
-
@zenginmemur hocam bakan da sonuçta siyasetçi ilan gelmeyeccek ya da geç gelecek demez biz etkinliğe de dün başlamadık 2 yıldır uğraşoyoruz ver hergün hazırlık var geldi gelecek derken 2020 geldi işsizlik mahvetti bizi borçlara faiz işleyip duruyor yaş geçti napcaz
-
Gib eğitim merkezini aradım öğleden sonra arayın dedi. 03123873345, bi yüklenelim ey dostlar haydi. Gib sınavlarından sorumlular sonuçta.
-
Nerde bu insanlar? öf pöf demekten başka yaptığınız ne var bir düşünün? Bekleyelim bakalım gelir diyorsunuz dimi, geçen sene de böyle dediler hatta bazıları hala diyor... Biraz olsun karakterinizin dışına çıkın emeğinizin boşa olmaması için alım isteyelim saygı çerçevesinde. Çok güzel birşeydir emeğinin karşılığını istemek Hz Ömer'in emridir bu. Yukarda listeledim toplu hareket edelim diye.
Bunu okuyup tek kelime yorum dahi yapmaktan görüş bildirmekten kaçan, iki kelimeyi bir araya getiremeyen, iki yıldır baba parası yiyip alım bekliyorum diye gezen şizofrenler inşallah kazanamaz bu sınavı. İnşallah bu ilan geldiğinde burda ki gibi diliniz bağlanırda mülakatta tek kelime dahi konuşamazsınız. Kaç yaşında yüksek öğrenim görmüş insanların şu yaşayış stilini gördükçe harbiden ağzı dolusu haraket etmek istiyorum ama ahlakıma yediremiyorum. -
@poncik hocam ona kalirsa 32 yasindayim ben aksine avantaj bile olcagini dusunuyorum acikcasi .
-
@harmanHH kardeş bende şuan aradım.Kadın ilk yanlış anladı.''Açıldı mı?'' dedi.Sonra şuan böyle ilan yok dedi.
-
Bende kibar bir beyefendi ile konuştum . Sıkıştırdım ama yönetmeliğin bittiğini , imzaya kaldığını şuan ilan için önlerinde böyle bir yazı gelmediğini söyledi . Sağolsun ...
-
@lannisterjk Benim önerim Hamza Dağ Vekilim arayalım.Şuan iktidarda önemli görevdedir. Twitter da yazan az hep birlikte arar veya twit atarsak dikkat çekebiliriz.