2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lannisterjk Ayrıca Hamza Dağ hem meclisi arayabiliriz hem de AKParti AR-GE teşkilatı arayabiliriz.
-
@karar hocam baya açıklayıcı bir izah olmuş. Vay be, o zaman Nisan Mayıs duyumları doğruydu. Umarım gelir...
-
@strtmn :)öyle böyle değil biraz daha konuşsaydık ağlaşacaktık adamla
Sana kalsa geçen yıl geliyodu bu yılı bana bırak getireyim ilanı -
:))) tamamdır, sayfa senin yeter ki getir
-
@strtmn olacak merak etmeyin , bu bayram bizimdir .. en yakın yerdeyiz ..umutsuzluğa gerek yok ....
Sayfa temizlenmiştir umarım .. bide dualara dikkat edin , bol bol dua herşeyi değiştirir .. bende ediyorum herkes için özellikle 30+ ve darda kalanlara -
@karar eyvallah hocam. Sayfa da sağduyu ve akliselime ihtiyaç var. Dua ve sabır ile bekliyoruz.
GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANINI.. Var olasın. -
Ben de aradım bir bayan açtı ilaçlama yapılıyor bilgi verecek kimse yok yarın arayın dedi.Yarın olsun yine arayacm sonuna kadar hakkımızı savunalm.Eğitimciler kırkbin kadro aldılar gözü doymuyr ek beş bin istiyor biz 2 yıldr iki bini alamadık.
-
Arkadaşlar lütfen yarın toplu bir şekilde arayalım mı bu numaraları? Lütfen Lütfen herbirimiz bilgiler edilnelim & en net sonucu çıkaralım. Yeter artık başkası yapar demeyin herkes aynı şeyi diyor. Emeklerinizin boşa gitmesine ramak kaldı. Yarın topluca aramalara başlıyor muyuz ?
-
@malthus_emmi ben gündemdeki bakan albayrak kelimesini içeren bir tweet attım 800 görüntülenmiş. Normalde kendi tag ımızda attığım tweetler 10 rt 15 beğeni ama görüntüleme sayısı 180.
-
@harmanHH tesis ilaçlanmıs hic kimse yokmuş.
-
@Spesifik2019 ben sabah atmıştım 21000 görüntülenme var
-
@zenginmemur evet bilgi verecek kimse yokmuş. Yarın tekrar arayalım ama hep birlikte arayalım sayın bekleyenler. O kadar basit bir şey ki bunu yapmak, düşünün ki aynı şey için uğraşıyoruz.
-
En son Guy olan ve 10.promosyon SGK denetmen olanlar o kadar şanslı ki kendilerini atmayı başardılar. Bense Guyu il tercihinden SGK’yı da 1 puandan kaybettim. Geçmişe baktığında üzülmek nafile ama insan üzülüyor işte.
Ülkede deprem olur üzülürsün için acıyarak ilan bekler ders çalışırsın. Ülkede çığ düşer oradaki insanlar için üzülürsün ama halâ ilan bekler ders çalışırsın. Şehitlerimiz olur kahrolursun ama için acıyarak ilan kovalarsın ders çalışırsın. Ülkede salgın hastalık olur Canını düşünmen gerekirken İlanları ne kadar etkiler diye düşünürsün gene İlan derdine düşer ders çalışırsın. En kötüsü de sözde yanımızda görünen Bakanlarımız çıkıpta siz de kaç senedir bekliyorsunuz deyip bi açıklama yapmayı çok görürler. Gene bakıyosun elde var sıfııır... elde var sıfır.
-
bütün her yer kapandı. bizim de dükkanımız kapandı şu belirsizlik içinde daha ne kadar kötü olabilir diyorduk şuan daha kötü oldu inşallah sonu hayır olur durum çok kötü.
-
@IS-LM Hocam ne üzerine çalişiyodunuz
-
@Müşrif kafe işletiyoruz hocam bu gece 00 00 dan itibaren kapanacak
-
@IS-LM Allah yardımcımız olsun hocam. İnşallah bütün hepsi hayırlara vesile olur.
-
Merhaba arkadaşlar. Var mı bir bilgi alan,yeni bir gelişme.
-
@harmanHH sessizlik...
-
@harmanHH psikolojik olarak kötü durumda forum, insallah coronodan medet umar duruma gelmeden düzelir durumumuz, en azından kendi açımdan