2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Her şeyin basın sağlık Allah tez zamanda ülkemizi milletimizi bu virüsten kurtarsın korusun diğer yandan 2 yıldır ilan bekliyoruz ciddi magduriyetimiz söz konusu bir çoğumuzun kısa bir süre sonra 2018 puanları geçerliliği yitirecek daha çok mağdur olacağız benim şahsi görüşüm herkesin eve kapandığı ve sosyal medyaya odaklandığı bu dönemde en azından sesimizi duyurabilmek adına daha çok yetkililere ulaşmalıyız etkinliklere tam gaz devam etmeliyiz krizi fırsata çevirmek bizim elimizde bakın tarım ataması bekleyenler öğretmenler boş durmuyor asıl bu dönemde sesimiz çok daha fazla duyulur en azından toplum bizim mağduriyetimizi duyar çünkü çoğu kişi evde ve sosyal medyada takılıyor bence bu kriz ortamı bizim fırsatımız olabilir
-
Valla bişey söyliyim mi Ziya Selçuk ne olursa olsun hayat devam ediyo ek atama da tam tarihinde olucak demiş alım yapacak adam yapıyo kardeş tamam virüs var da hayat devam ediyo bizim guyu virüs falan etkilememiştir çünkü zaten olmayacaktı bence
-
@homecinomiss vallahi banada öyle geliyor artık..ilanı şimdi verse zaten 2 ay sonra anca sınav oluyor..yaa madem verilmicek hiç bir açıklamada yapılmıyor en azından bi umut diyip beklemeyiz kafayı yicem artık
-
@homecinomiss Hocam zaten ilanı vermeye gönülleri yoktu hazır bahane edebilecek önemli bir durum da oluştu kolay kolay gelmez diye düşünüyorum
-
Ankete sonuçlarına bakıyorum.%48.6 etkinlik yapalım diyor.Demek ki diğerleri halinden memnun.Ben de önceki etkinliklere niye katılım az diye soruyordum meğer kendileride istemiyormuş.Velhasıl biz böyle devam edersek bir halt olmaz.
-
@hayırlısı035 bu kişiler yarın birgün biz mağduruz atanamıyoruz derler. Müstahak gerçekten yazıklar olsun
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ankete sonuçlarına bakıyorum.%48.6 etkinlik yapalım diyor.Demek ki diğerleri halinden memnun.Ben de önceki etkinliklere niye katılım az diye soruyordum meğer kendileride istemiyormuş.Velhasıl biz böyle devam edersek bir halt olmaz.
Gündeme girme etkinliği de bi halta yaramıyor 100 bin kez de yapsak o kişi takmıyor. Mvlere yazmak anca biraz etki ediyor.
-
@maveraünnehr35, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bakan bey samimi şekilde Guy 1-2 hafta içinde çalışmalarımız var. dguy içinse müspet çalışmalarımız var 1-2 ay olabilir sende çalışmalarına başla dedi umarım o kadar soğukta beklememe, koruma ve izdiham kalabalığını aştığıma değer ver yanıltmaz beni
Nasıl sevinmistim o zman hele dguyda gelecekmiş haberini aldığim zaman nerden nereye geldik?
-
@dibace birkaç etkinlik dışında katılım çok oldu mu?Gündeme girdiğimiz birçok etkinlik TAG satın alındı.Hatırlatmak gerekir ki naci ağbal dönemin de hertürlü etkinlik yapılıyordu ve katılım çok oluyordu. O dönem bakan birzat açıklama yapmıştı.Şuan milleti twitter etkinliğe bile zor ikna ediyoruz.
-
Arkadaşlar beni maruz görün bu A grubu ilanlar taşra uzmanlikları ozellikle ilana cıkılma süreci nasıl oluyor?Yani aşamalarda kimler yetkili kim düğmeye basıyor.Bir kişi tane tane yazabilir mi?Gerçekten artık bu olay başka boyutlarda direk ilan sürecindeki kişilerle irtibat kurmaya calışmalıyız?
-
@hayırlısı035 hocam önceki yıllarda bürokratik cephe biraz daha duyarlıydı maliyedeki değişim bizi negatif etkiledi bu durumda. ben her etkinliğe katıldım gözlemlediğim kadarıyla etkinliklere en çok bu yıl katılma oldu hatta 20K tweet atıldığı bile oldu önceki yıllarda bu kadar olmadı. yani bu yüzden sonuca ulaşamıyoruz bir türlü .
-
Canımızı sıkmak istemem ama Twitterin yarisi cocronoya karsi mucadele, diger yarisi mücadelenin yetersizligi ile kayniyor. Bu platform su gunlerde bir ise yaramaz kanaatindeyim. Yönetenlerin suan ki tek meselesi corona, diger meseleler unutulmus gibi..
-
@zenginmemur Hocam bı on kişi arayalım tekrar şu Gib Ankara eğitim merkezini. Diyorum sınavlar vs bunlar sorumlu. Sınavın ne zaman geleceğini bilirler. Bazı arkadaşlar ense kararmış yine ama bakan ilananin eli kulağında dediği zaman bir planlamanın olduğunu ve bir alıma çıkılacağını bildiği için söyledi. Hiç bir şey olmasa böyle bir şey demez. Benim tahminim Nisan'ın İlk haftası ilanın geleceği...
-
@varol öğretmenler ne yazık ki unutulmamış. Ek atamaları da tam zamanında yapılacakmış Bakanları açıklamış. Unutulan birtek bizleriz
-
Aralik ayinda mart nisan gibi ilan gelir diyene kızar , linç ederdik .Simdi biri bunu dese, gobek atariz.Beterin beteri bu olsa gerek .Vardir herseyde bir hayir diyelim ne diyelim artik..Belki yaradan bekletiyor , guzellestirdigi icin ..
-
@harmanHH yok hocam aradim recepsion cıkıyor orasi ilgili yer değil.
-
@harmanHH vdk eğitim başkanligi kapatildi ancak ben ulasamadim.Guy olmasa bile vmy belki bilirler.0312 415 12 59 Vdk numarası eğitim ile ilgili birim
-
Arkadaşlar bu kafayla böyle bir durumda nasıl ders çalışıyorsunuz ? Durumlarınız nasıl ? Kütüphaneler de kapandı.Bakın yine bir sürü insan yazmış gelmeyecek filan diye ben artık nefes alamıyorum. Çıkıp birşey desinler yeter artık ben robot değilim, artık kafayı yeme noktasına geldim. Umudumu sıkı tutmaya çalıştıkça birşey oluyor. Bundan önce gram şüphem yoktu gelmeyeceğinden ama bu durumdan sonra inanılmaz bir boşluk oluştu. Böyle bir psikolojik savaş hapishane de bile yoktur.
-
Bugün Ekonomiye Destek Paketi açıklanacak.Gib i de kapsıyor söylentiye göre sonu hayırlı olsun bizim için yapılanma durumları bitmiştir inşallah.
-
@sneijder5 hocam nisanda olan e kpss bile iptal oldu nisandan önce ilan gelmesi imkansız bence