2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@karar eğitim denilen en son alınan gelir uzman yrd eğitimi yapılıyordu. Eğitimler iptal edilerek personeller ilgili görev yerlerini döndü.Ondan bahsetmiştir.
-
@nzl hiç hatırlanmadıkki
-
@strtmn beyefendi de ibbfli imiş . Bilmediğinden değilde ....zorlamadım .
-
@basicp doğrudur hocam genel olarak söylemişte olabilir sadece guy yokki bizim ilgimiz guya
-
@karar Bakan Bey'de öyle aldı gönlümüzü "ben de İİBF'liyim" oh oh anlıyorlar bizi...
-
@zenginmemur Yukarıdan aşağıya, Cumhurbaşkanı, yetkiyi devretmesi ve tamamen inisiyatife bırakması halinde Fuat Oktay, ona iletecek kişi Naci Ağbal. Yukardan izin gelse dahi ki şu dönemde imkansıza yakın bu, Sn. Berat Albayrak alıma tamam demedikçe, Gib bünyesindeki kimse Sn Bayrakdar dahil alım kararı veremez, alıma çıkamaz. Gib kaynaklı ulaştığınız insanların sadefe mesaisinden çalarsınız. Saydığım kişilere kanalınız varsa ulaşın arayarak
-
@strtmn sen hep geç öğreniyon ya
-
Arkadaşlar İİBF 2 yıldır alım bekliyor.Twitter etkinliği olmaz diyene buyurun başka etkinlik var.Hakkımız olan kadroyu ister telefonla ister mail ile istersen ikisinle birlikte iletebiliriz.Veya milletvekili etiketleyerek twitter istekleri ileterbilirsiniz. Bakın öğretmenlere,tarıma vb. nasıl istedikleri alıyorlar.Ve dün de gördüğümüz gibi hala talep ediyor.
-
Bizim dışımızda kimse ülkedeki durumu dikkate almıyor çünkü hayat devam ediyor.
Her durumda kendimizi geri çekiyoruz hatırlanmak için tekrar baştan başlıyoruz.
Bence yanlış yapıyoruz diğer kesimler bu yüzden her daim gündemdeler.
Emeğimizin karşılığını talepetmek kadar doğal birşey yok ve karşılığını aldığımızda ülkemize daha çok hizmetimiz olacak.
Bu nedenle sesini bir şekilde duyurmaya çalışanları şimdi zamanı mı diye vicdan muhasebesine çekmeyin. -
@hayırlısı035 aradım , şunu söyleyebilirim : aramayın . Muhatabımız onlar değilmiş , gerisini dinlemedim ..
Elden gelen öğün olmaz oda vaktinde gelmez. -
@karar o zaman maille hiç umursamazlar.Madem öyle niye telefon ve mail bıraktı.Yarın ısrarla arayıp söylecem.
-
@karar insallah bu twitter boşuna atmış olmam
-
@hayırlısı035 ne dicekti ki başka ? En iyi yol twet gibi ve belki eşleri dahil edebiliriz .esra albayrak emine erdoğan . Dikkat çekici olabilir ne alaka bunlar kim derseler ..
-
@karar halka iletişim depertmanı değil mi?
-
@hayırlısı035 dedim telefonda hepsini , adam yapıcı konuşmadı bile söyletme .
-
@karar anladım
-
@hayırlısı035 akim dedi 50 00 . Arayın. Sağolsun
-
@karar Şu mu?
-
@hayırlısı035 204 50 00 evet
-
Arkadaşlar twitter etkinliğine destek verelim.