2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kamusaldenetci öyleyse haklısın işimiz zor bu konuda.İlk agizdan ögrenmemiz zor olacak.Öyle bir zincir ki sanki mite adam aliyorlar.
-
@karar evet söyledim.0 tuşuna basarak operatör yönlerdirdi. Operatör hakla iletişime bağlandı.Bana kadro mu sınav mı dedi.Bende her ikisi dedim.Ve sonra bakana ileteceği söyledi.Ve telefona başvuru yapıldı diye mesaj geldi.
-
@karar şey kadro mu sınav diyince her ikisi dedim.Acaba yanlış mı dedim?
-
@hayırlısı035 niye yanlış olsun vermeyenin 2 yüzü demişler ama ordan ekmek çıkmaz bize yani hemen görmezler iletirler ama
Twet anında oradan yürüyelim . Virüs süreci erteler sadece , devam edelim twetten -
#Gibduy5000guy buradan değişmedi değilmi ?
-
@karar #ZiyaSelçuktanİİBFyemüjde
-
@karar hocam sizde mi böyle gözüküyor.
-
@hayırlısı035 ben tlf konuştum hocam size mi yazdırdılar . Doğrudur niye yanlış olsun
-
@karar yok ben de telefonla konuştum.Sonra mesaj geldi.Başvuru sorgula dedim de böyle çıktı.Ben özellikle Hazine maliye bakanlığı dedim.Ama burada gözükmüyor ondan sordum.
-
@hayırlısı035 anladım havuz yapıyolar galiba , bekleyip görelim
-
ulkenin istihdam adına tek kanayan yarası öğretmenler çünkü. Biz binlerce iibf li 2 bin kadro için şekilden şekle giriyoruz ama devlet büyüklerimiz istihdamı sadece öğretmen ataması olarak çözeceğini düşünüyorlar. An itibariyle corona zirvesinde bile istihdam duracak söylemine cevap olarak 20 bin öğretmen atamasını gerçekleştirdik şeklinde cevap veriliyor cumhurbaşkanımızca. Haykırmak istiyorum
-
Üstad @paretowilfredo yaptığımız başvuru etkili olur mu?Bakan görür mü?
-
@Quesnay istihdam durdu diyorlar, öyle bir şey yok dedi. Vallahi dedi. İnşallah kimse artık virüse yaslanmaz
-
İstihdamı durduk diyenlere 20bin Öğretmen atmasını söylüyor Cumhurbaşkanı. İstihdam öğretmenlikten ibaretmiş gibi. Madem istihdam durmadı derdimizi dile getirebiliriz bence. #İstihdamdurmadı5000guy Gibi etkinlik yapılabilir.
-
Çevremdeki öğretmenler atandı içim yanıyo dostlar
-
bakanlığın önüne gidip oturma eylemi mi yapsak? bu iş böyle olmayacak
-
@d3mir3l bizi anca böyle fark edecekler
-
Cb açıklamalarını dinliyor eminim herkes. Öğretmen atamaları hayat devam ediyor kanıtı olarak verildi. Arkadaşlar etkinliğin sırası mı canımızın derdindeyiz diyenler anladı mı şimdi. İlan gelse şu an atama düşünmem deyip başvurmasınlar o zaman! Aynı süreci yaşayıp nası bu kadar kendine karşı acımasız ya da rahat olabiliyor insan anlamış değilim.
-
@Spesifik2019 evet en büyük kanıt bu olur
-
Beyler bizim Bakanlik alim yapmıyor alım virüsten öncede aynı sonrada artık şu virüsten dolayi diyenleri lütfen yazmayalım.O diyenler yeni mezun yada 3.sınıf iibfli ilan gelmesini istemiyorlarki kendilerine alım kalsın.Bakın gerçekten ilan gelsin diyenler belli 2018 puani yanacak boşverin.Bızim Bakanligi harekete geçirmeye çalısmamız lazım