2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sayın @avhamzadag vekilim öncelikle saygılarımı sunuyorum. Şuan için Hazine ve Maliye Bakanlığı GELÎR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAVI BEKLIYORUZ. Bakanımız sınavın eli kulağında dedi ancak 3 ay geçti. Binlerce ibf li olarak GELiR UZMAN YARDIMCILIĞI(2 yıldır), DEVLET GELIR UZMAN YARDIMCILIĞI(2 yıldır), MALÎ HIZMETLER UZMAN YARDIMCILIĞI(5 yıldır), DEFTERDARLIK UZMAN YARDIMCILIĞI(5 yıldır) VB SINAVLARI bekliyoruz ancak alım olmuyor. Öğretmen, sağlıkçı vs binlerce alım olurken 500 bin Iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunları olarak ilan bekliyoruz. Yoksa aldığımız puanlar süresi dolacak ve biz yıllardır işsiziz.
Son olarak GELIR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAVI alımı ile ilgili bilgi edinebilir misiniz? Sizden ricamız bize yardımcı olunuz... Teşekkürlerimi sunuyorum.Arkadaşlar bırakın diğer tüm meseleleri bizim mevzumuz bu, virüs devletimizin işi. Biz kurala uyarız. Öğretmen atanırken sağlıkçı atanırken sorun yok mu? 2016 da bile alımın olduğu canın ülkemde bırakın parazitleri biraz icraat yapalım. Yazabilecek arkadaşlar şunu bi kopyalayıp ARGE sorumlusu mv e gönderin. Başka mv varsa cevap alacağımız onlara da gönderin
-
@harmanHH Bir de şu alım olmaz falan filani bırakın. Hakkını kovala, sen bunu dersen sana kim ilan versin. Daha senin beklentin yok. Beyler bayanlar biraz icraat. Herkes kendisi için sonuçta.
-
Dün facede gelir uzmanları dayanışma platformunda okudum mal müdürlüklerinde çalışanlar tek personelle çalışıyoruz temizliğimizi bile kendimiz yapıyoruz diye şikayet ediyorlardı dairelerdekilerde vardiyalı çalışalım ama personel yok bütün işleri bikaç kişi yapıyor diye hala niye guy almıyorlarsa anlamıyorum artık gerçekten beynim yeterli gelmiyor anlamakta
-
Olumsuz konusmayi birakin lutfen bu surecte ne yapabiliriz onu tartisalim
-
@adam-simith hocam ne yapabilirirz ki ilanın gelmeme sebebi ödenektir şimdi virüs kriz vs haberleri dolaşıyor umudumuz azaldı kimse net bişey de demiyor gelecekse gelsin gelmeyecekse desinler gelmeyecek ki gelmeyecek demezler
-
@jamiryoo gelmesinin nedeni ödenek olamaz.Çünkü birçok kurum ilan verdi.Mesala içişleri bakanlığı polislik dışında göç,kaymakamlık vb.
-
Ne mi yapmayalıyız? yukarda bir arkadaşımız vekile yazmış işte. bunu gören herkesin ilk iş olarak o vekile ordaki iletiyi kopyalayıp göndermesi farzdır. rabbim göndermeyenin emeklerini bir hiç olarak görsün inşallah. Sadece hamzadağ'a değil bilimum birçok vekile kopyalayıp atalım arkadaşımızın iletisini.
-
@adam-simith bence kamuoyu oluşturmalıyız.İktidar partisine halkla ilişkiler departmanı dilekçe yazmalıyız.
FOX haber kanalı twit her gün yazalım dedik ama Murat güzelli ve bazı arkadaşlar dışında pek yazan olmadı. -
@harmanHH twitter paylaşıyorum
-
@hayırlısı035 polislik öncelikli olursa gelir uzman yrd öncelik sırasında olmazsa gelmez hocam ilan tek sorunu ödenek tahsis edilmemesidir bu işin açıklaması budur yok yapılanma yok şöyle oldu vs palavra
-
@jamiryoo peki göç alımı
-
@hayırlısı035 ülkemizde 5 milyon mülteci var artı türki cumhuriyetlerden ve afganlar var bi kadıköy e gidin yerli çalışan bulamazsanız hepsi yabancı
-
@jamiryoo aynı şekilde maliyede personel eksikliği dile getiriliyor.Ayrıca Pareto en az 1500 alım talebi karşılacağı söyledi.GİB bakanlığa personel talebi ilettiği bilinen gerçek.
-
@hayırlısı035 ama 2 yıldır hep aynı şeyi şöylemiyorlar mı geçen yıl bu zaman mali hizmetler ilanı hazır eylülde eğitim demişlerdi 1 yıl geçti daha ilan yok tabi ki guy ihtiyaçı çok fazla ama ilan nerde peki
-
Bakanlığın baharda ilana çıkacağı hakkında bir planı vardıysa bunu artık sonbahara bıraktı diye düşünüyorum ben içinde bulunduğumuz bu virüs salgını dolayısıyla aöf sınavları dâhil sınavlar ertelendi okullar üniversiteler uzaktan eğitim alacaklar bakan önünüzde ki 3 4 ay çok önemli diyor düşüncem kendimizi yıl sonuna doğru ayarlamamiz sağlıcakla kalın arkadaşlar.
-
Bir soru sordum A grubu alımlarinda örnegin gelir uzman yardımcılıği alımında kim düğmeye basiyor?Karar almada kim var bu kişilere bir ulaşırsak kesin öğreniriz
-
@Cerkes46 yıl sonuda kesin değil hocam buna emin ol.Bir ilan hazırlığı olsa ilana cıkılır yani sınav tarihi örneğin 14 Mayıs olur sonrada duyurusu yapılır ileri bir tarihe ertelendi diye ama ortada ilan yok
-
0312-387-33-45 santral numarası sınav hizmetlerine bağlandıktan sonra cevaba tatmin olmadım . Yine aradım ve sağolsun abime de arattırdım . Virüs dolayısı ile eğitimin bile ertelendiğini (kimin eğitimi bilmiyorum) ,hiçbirşeyin belli olmadığını söylediler. 1 saat sonrasıda 1 yıl sonrasıda olabilirmiş..( bu kendi yorumu )Başkanla randevu olayını sordum 0312 415 30 00 sağolsun esirgemedi numarayı ..
2 kere aradım açılmadı. Başkanın orda olup olmadığı hakkında bilgi alamadım.
Hakkımızda hayırlısı olsun . İster 1 saat sonrasına tutunun ister 1 yıl sonrasına vazgeçmeyenler bu sınavı görecek..
Bi daha da aramam nasipse oraya gideriz artık -
Öğretmenler ek atama takvim açıklamasın diye TT deler. Bir öğretmen hanım yazmış ki "belirsizlik insanı öldürüyor lütfen açıklayın takvimi"
Ulan 22 ay... Hemde hala ileri bir tarihte olur diye ümit edenler var. bu alım kpss den önce geldi geldi gelmedi size tek önerim çıkın bu cehennemden. Şizofren bir şekilde sadece soru çözüp hayata tutunanların gözümde yatalak bir hastadan farkı yok artık. Son kurşunlarımızı sıkalım az kaldı diye tutalım kendimizi. Sığınacak tek bir liman kalmadı evet ama biz varız belki bisiylerin netleşmesi için çırpınabiliriz. Mesela atama istemek yerine takvim açıklamasın diyelim bizde artık bu belirsizlik içinde ölmeyelim... -
@karar 1 saat sonrası için ihtimal vermesi süreçten hiç haberinin olmadığı anlamına geliyor. O yüzden 1 sene sonrası ihtimalini de es geçmekte fayda var.