2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Tarım atama gene gündem oldu.Adamlar ülke gündemi yoğun mu veya tepki gelir mi demeden...
-
@hayırlısı035 köy yanarken desem ban yemem herhalde.
-
@hayırlısı035 insanlar canının derdine düşmüş bunların yaptıklarına bak,ben bakanın yerinde olsam onların olan atamalarını da iptal ederdm.
-
ÖĞRETMENLER gene gündemde!
-
Anket var katılalım
bağlantı metni -
@hayırlısı035 ''kim neyi neden yanlış anlasın nasıl bir düşünce yapısı bu.talebini ilet geç.bizim de durumumuz hiç iç açıcı degil dostlar.ayrıca o virüs öyle kolay kolay geçmeyecek .virüsün bitmesini beklemeyin yani diyeceğim o sevgili İİBFli. çok detaylarda boğulmayalım derim.''
ALINTI TWİTTER:: @canaktanhocam -
Arkadaşlar tamam virüs var, küresel bir sıkıntı ama biz talebimizi yine yapalım. Bunu yapınca bir hak yemiyoruz,kimsenin sağlığını da bozmuyoruz, virüs de yapmıyoruz. Devletimiz zamanında önlemini almış, hayat durmadı yani. Hem çalışalım hem kadro talep edelim bunun kimseye zararı yok. Öğretmenler 40 atama almış hâlâ ek atama. Aynen devam...
-
Maliyede ilan gelmemesi virüsle ilgisi yok.Başlıgin ilk cümlesi eli kulagında yazılalı sınav yapılsaydı bitmisti buz suan mülakat sonucunu bekliyorduk.Tamam guy kurum içine verildi bu nedenle gelmiyor.Digerleride yok ki ortalıkta.Vmy dguy hatta mhuy.Yani büyük sessizlik ya çok alım olacak ki 2000den asağı guy gelmemesi gerek.Vmy en az 500 olmalı.Mhuy en az 300 yani merak etmeyin boşa canınizi sıkmayın virusle alakası yok.Ha şimdi bu önlemlerden dolayı plan varsa ilana çıkar ama sınav yapmaz.Ayni tyt ayt kpss gibi bakalım ne olacak.Onemli olan sınav hazirlıgı duyumu laf ile değil icraatle belli olmasidır.
-
@zenginmemur katiliyorum hocam size virusle alakasi yok ve simdi bahaneleri de oldu. Ayrica aralik ayinda ilanina cikilan hazine maliye uzman yard. Basvurulari biteli 1 ay olmasina ragmen mulakat listesi aciklanmamis. Ben dahil bir cok arkadasim bu ilanla maliyenin uyandigini sanmistik. Ne yazik ki yine yanildik. 2018 den beri bekliyoruz ve daha da bekleyecegiz gibi..
-
Virüs falan hikaye arkadaşlar hayat devam ediyor 2018 den beri ilan bekliyoruz yapmayın ayıptır
-
Twitter etkinliği olmaz ama mail,Cimer etkinliği olabilir. Gib başkanına mail atılabilir ya da kalemi kuvvetli biri Cimer için yazı hazırlayabilir.
-
Virüs olmasaydı zaten gelecekti / he he tmm.
Şimdi de ilan buraya yaslanır. Ne çektik be guy ilanı
bekleyen dostlarım.
Herkese sağlık ve sabır diliyorum. -
''Sonuçta bu hastalık 3-5 günlük bir şey değil ki inşallah geçer ama aylar da sürebilir. Sessizligimiz hastalığın geçmesine fayda saglamaz ama ses çıkarmamız gelecegimize fayda saglayabilir lakin günler aylar elimizden akıp gidiyor ve kpss kapıda''
ALINTI TWİTTER:: @Birozlemdi -
Ayrıca bazı arkadaşlar twitden etkinlikten birşey olmaz dedi.Bakın öğretmenler kadroları nasıl alıyorlar.Biz twitter öğretmenler kadar etkili kullanabildik mi?Vekillere sesimizi duyurduğumuz için bütçe görüşmesinde soru soruldu ve bakana cevap verilmesi sağlandı.
-
Ayrıca iktidar partisinin AR-GE teşkilatına telefon veya mail etkinliği yapalım dedim.Kim ses getirdi?
-
@hayırlısı035 hocam kimse rahatını bozmuyor işte. 5 10 kişi kaç kişi olacaksak yapalım biz şu dediklerini. 2 yıl beklemeye razı galiba çoğu ya da daha iyi bir iş buldular bizim haberimiz yok. Hoş biz bulamadıkta...
-
ne çalışmaymış arkadaş 22 ay oldu bekle bekle nereye kadar. şimdi de virüs belası çıktı bir 2 ay da onu bekleriz bir bakmışız 2020 kpss. işin özü bunun sonu yok belli başlı bir plan olmadığı sürece bizden sonrakiler de bu süreci yaşamaya devam eder. yazık oluyor iibfye ve iibfli gençlere...
-
İlan istememiz ulke durumundan habersiz yasadigimiz ya da kendini dusunen bencil insanlar oldugumuz anlamina gelmez şu ortamda ilan gelir mi gelmez mi bilmem ama ilan icin bastirmaliyiz.
-
Son çare artık yüzyüze guy alımını sormamız gerek.Gib başkanı kurumda değil mi en yetkili kişi odası yok mu?Var.Başkan misafir kabul etmiyor muydu virüsten dolayı emin değilim kabul etse bir randevu ayarlansa nasıl olur?Gib başkani olabilir personel genel muduru olabilir hatra ösym başkanıda olabilir.Çünku osym kpss A yi yapan yer ama alım olmadıgini ösym başkanı bilse gerekli yerlere ulaştırır.Bilmiyorum gerçekten şöyle bir bakın çevrenize iibfli olup 2018den beri polis asker disinda atanan var mı?Artık kötuyude gectik.En kotu dedigimiz 2016da bile alım oldu.
-
2018 puanının silinmesine kalan süreyi sürekli tag açarak hatırlatılabilir. Mesela ;
#HMB2018puanlarınsilinmesine4aykaldı gibi
Veya
#2018puansilinmedenGel.uz.Yrd.İlanı
Veya
#HMBülkemizZordaAmaPuanlarÖlmedenİlan gibi olabilir