2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Müşrif takip ediyorum en mantıklı yorum buydu
-
Arkadaşlar AKP iletişim merkezi aradım..Operatör hakla iletişime bağlandı.Talebi ilettim.Ve sonra bakana ileteceği söyledi.Ve telefona başvuru yapıldı diye mesaj geldi.Arkadaşlar yarın veya başka gün arayalım lütfen.Herkes ilan alırken biz bakınıyoruz. Bu ülkede ağlamayana meme yok. Lütfen arayalım.
TELEFON: (0312) 204 50 00
-
Arkadaşlar ikna edici bir yazı oluşturmalıyız.Boyle biraz damardan girelim bence.."yanı 2 yıldır hazırlanıyorum,puanım 87 ,ilan gelmedi,ilan gelirse çok sevinirim" şeklinde olmamalı.Daha değişik olmali
-
Beyler bayanlar öğretmenler SESİNİ ÇIKARABİLDİĞİ, TWİTTER'DA ORGANİZASYON YAPABİLDİĞİ, MİLLETVEKİLLERİNİN DESTEGİNİ ALABİLDİKLERİ için bu gün Cumhurbaşkanı tarafından İİBF TARİHİNDE GÖRÜLMEYEN BİR ALIMLA müjde alıyorlar. Peki BİZLER NE YAPIYORUZ? Organizasyon YAPMADIĞIMIZ İÇİN, SESİMİZİ GÜR BİR ŞEKİLDE YAYAMADIĞIMIZ İÇİN umursanmıyoruz. ORGANİZE OLMAMIZ, TBMM'DE SESİMİZİ DUYURMAMIZ ŞART. BİR SEY YAPMANIN VAKTİ GELDİ DE GEÇİYOR. BİRİLERİ "ARTIK" ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI.
-
Açıkçası biraz bıktırmamız lazım.Pes etmeliler..
-
Hayır benim anlamadığım okullar tatildeyken 20 bin öğretmen atamasının yapılmasının mantığı nedir? Allah aşkına biri izah etsin.
-
@y-ayrancı_ogz01, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Dostlar müsterih olun ..2018 yılındaki gibi sınava yakın dönemde ilan geleceğe benziyor.Mayis veya Haziran çok kuvvetli..
Neye göre?
-
Ne yapılması gerekiyorsa yapalım bir an önce
-
@DaronAcemoglu okullar açıldığında hemen atandıkları okullarda göreve başlayacaklar. 5 ocakta başlayan bir sürecin sonucu. Virüsten önce başlandı
-
@strtmn ya olmazsan geril geril otur be kardeşim. Ortamı yumuşatmak için söylüyorum.Neye göre ,kime göre? Aldığım duyuma göre tecrübelerime göre.Hakikaten insanların psikolojisi bozulmuş burda.
-
Felâket tellallığı mi yapalım ? Herkes bekliyor burada.
-
@y-ayrancı_ogz01 bir şey demedik yahu, duyum ve tecrübelerine dayandırmışsın bunu öğrenmek istedik. İnşallah.
-
Ziya Selçuk Bey den atama isteyelim etkinliklerde "birileri" bu sefer görür belki
-
Haziranda gelirse 2577'ye de bir özür yazısı yazarız herhalde
-
Etkinliklere ve ilgili birimleri mv lerini aramaya yazmaya devam edelim. O ne dedi bu ne dedi bir sonuca ulaştırmiyor bizi.
-
@zenginmemur valla yeni mezun, üçüncü sınıf iibfli gerçekten bu sürece girmeyi göze alıyorsa ben ona acırım. biz bir şekilde girdik, emek verdiğimiz başarılar kazandığımız için dönemiyoruz. ama okuyorlarsa burdan tüm yeni çocuklara sesleniyorum yapmayın abicim insanın ümitleriyle, emekleriyle oynanan, gençliğin en güzel yıllarına balta vuran bu sürece girmeyin. gireceksenizde son seçenek yapın. bizim davamız farklı biz girdik bir kere artık geri dönüşü yok inşallah birçoğumuz bu sene atanarak çıkacağız.
-
çevrenizde iibf okuyan akraba,eş,dost ve arkadaşlarınıza şunu söyleyin eğer ki birinci veya ikinci sınıftalar ise dil öğrensinler ve bölümleriyle ilgili mümkün oldukça makale ve dergi okumaya çalışsınlar. okul derslerine asgari düzeyde önem göstersinler çünkü o dersler sizi geliştirmez sizi sistemin kölesi yapar o yüzden bölümleri ile alakalı makale ve dergileri okusunlar, youtube ortamında ücretsiz içerikleri takip etsinler. bunlara ek olarak uluslararası kuruluşların yayınlarını takip etmekten de geri kalmasınlar. tüm bunlara ek olarak mutlaka staj yapsınlar özellikle 3. ve 4. sınıfta iken. kpss a belasına bulaşmasınlar demiyorum bulaşsınlar ama bunu alternatif olarak görsünler sadece buraya bel bağlarlarsa hayalleri suya düşer...
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 19 Mart 2020 Perşembe (Yani Yarın)
15:00'da
️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 2020 KPSS-A önce gelmesi için
️ 5000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesi
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır. olabildiğince duyurup katılımın artmasını sağlayalım.
️ ️ KURALLAR:
Gündeme girene kadar,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Twitter etkinliklere yeni katılacak olan arkadaşlar lütfen tagı kendiniz yazmaya çalışmayınız.
aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz -
@hayırlısı035 İlk bir saat gündemde yer alabilmek için aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım
-
Reis bugün ki açıklamasında "Hayat durmadı istihdam için 20 bin öğretmenimizin atamasını yapacağız. Hazine Maliye bakanımıza talimatımızı verdik 3 bin tane gelir uzmanı 300 tane devlet gelir uzmanı ve 1000 tanede vergi mufettişimizin inşaallah alım sürecini ne yapıyoruz başlatıyoruz öyle mi Berat Bey" deseydi.
Not: Reisin sesi ile okuyun iletiyi.