2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@d3mir3l hakkımızı ararken hem fişleniriz hem dayak yeriz hem de adımız haine çıkar dostum.
-
''Hemen yarın başlayalım ve ayrı ayrı guy dguy vym sgk ne varsa isteyelim. Anlaşıldı çok çok istemem lazım. Öğretmen istedi aldı, sağlıkçı istedi aldı, işverenler, sermaye istedi aldı. Sendikalar sustu alamadı, İİBF de susarsa alamayacak...''
ALINTI TWİTTER: @muratguzelli -
@DaronAcemoglu doğru diyorsun
-
Dostlar kusura bakmayın çok sinirliyim.Yine sık sık yazıyorum.20bin öğretmen ataması bizim için corona virüsüne yakalanmis gibi bir durum olusturdu.Kpps a niye yapılıyor?ÖSYM bizden her yil en az 250 tlyi niye topluyor.Vallahide billahide kimse bizim derdimizi bilmiyor.Tamam ihtiyaç yoksa kilit vursanıza.Bir tek kalsin Ankara İstanbul Siyasal biz onada varız.Yeter ki bir sey yapılsın.Ancak mezun veriyor. Katü İsletme okuyormuş ben kamuda calisacakmisim birde bunu gururlanana gururlana söyluyor benim saf kardesim.Git okuma git alım yok.Akademisyenlr anlatıyor iibfden şu olursunuz bu olursunuz yalan inanmayın.Hatta ben dolandırıldigimzi bile düsünuyorum.Kusura bakmayın cok sinirlendim
-
Arkadaşlar cumuhurbaşkanılığın iletişim başkanın arasak mıı?
-
Yok yok kesin dolandırıldık.Allah aşkina ne işe yarıyor vicdanlara sesleniyorum.
-
@zenginmemur kpss a umut tacirliği oldu kardeşim son 3 yıldır.Almiyor adamlar ne hikmetse bende anlamadım.Ama ben 2020 kpss öncesi ilanın geleceğinden umutluyum
-
@y-ayrancı_ogz01 hocam çoğumuz yaştan kaybetmeye başladı yazik degil mi?Yığılma çok puanların süresk bitiyor.Mülakatli bir alım zaten ne olacagi belli değil.
-
İstihdama bu kadar önem atfedilib, bize ilanın verilmemesi kabul edilemez! Öğretmene müjde, sağlıkçıya müjde! Yeter artık ya!!!
-
@zenginmemur aynı sıkıntı bendede var,sizi en iyi ben anlarım dostum.Hakimlik mulakatindayim hadi ya olmazsa ne yapacağım? Diye gunlerdir dusunuyorum.Dediginiz gibi yaş geçiyor.
-
Dostlar müsterih olun ..2018 yılındaki gibi sınava yakın dönemde ilan geleceğe benziyor.Mayis veya Haziran çok kuvvetli..
-
Bir fakülte niye açilır.Degisik sektörlere istihdam yaratmak araştırma yapmak.Bizlerin istihdami sıfira yaklastı.Çünku her ilde iki üc tane iibf var.Ama alim yok.Guy olmassa arastirma gorevlisi olalim ordada alım yok.Guy olmazsa dedikleri tek sey polis asker olun.Evet politika bu diplomali güvenlik personeli.
-
@zenginmemur hocam kaç yıldır bu süreçtesin ?
-
@zenginmemur ülkemizde her ile üniversite açıldı.Ama istihdam yok.Herkes üniversite mezunu.Çok kültürlü bir toplum olduk açıkçası.Ama gelecek kaygısı olduktan sonra istersen çift anadal yap.Siyasal bilgilerden mezun bir arkadaşım bir jean firmasında satış elemanı olarak çalışıyor.2400 tl + sgk+ sodexo .Gerisini artık siz hesap edin ..
-
@y-ayrancı_ogz01 dolandırıldık derken bunu kastetmistim.
-
Yani 2018 mezunlarının çoğu askerdeyken.cok müsterih olduk dostum gercekten
-
@zenginmemur ahahahaha
evet kardeşim kütüphanelerde öyle zeki öyle akıllı üniversiteye hazırlanan arkadaşlar varki dolandirilmaya şimdiden adaylar .. -
arkadaslar neden sikayet ediyorsunuz istihdam destegi 20 bin ogretmen atandi !!!!!. istihdam destegi sadece ogretmenlere mi var bu ulkede fakulteye girerken ogretmenlerin cok zor atandigini sanardim cunku en cok onlarin sesini duyuyordum. gecen murat hocanin anketine etkinlik yapmayalim diye oy atan beyninin kendine hayri olmayan arkadaslar bu durumu bana izah ederse sevinirim. aglamayana meme yok bu ulkede yoksa boyle kukuman kusu gibi bekleriz.
-
-
Arkadaşlar hepiniz c.başkaninin açıklamalarını dinlediniz sanırım. İstihdam durdurulmuyor Evden çıkmama 3 hafta ile sınırlı.Bizim ilân yarın gelse sınav zaten 2 ay sonra olucak. Biz burada dert yanınca kimse duymuyor. Bizim acil olarak Guy Mhuy Sgk ilanlarını almamaiz lazım. Bu ilanlar sınav öncesi gelicek. Ya gelicek ya gelicek . Uykusuz geceler verilen emekler herkesten çok biz hak ediyoruz. Cimer etkinliği yapalım ve c.baskanina sesimizi duyurmaya çalışalım .