2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Inşallah sesimizi duyarlar ilan gelir çok yıldır bu süreçteyim artık yoruldum a dostlar
-
Bazıları hala ahlak olarak doğru değil diyor.Dün öğretmen ve tarımcılar atama için etkinlik yaparken doğruymuydu?Ve bugün şu kadar öğretmen ataması yaptık demedi mi?Evet yaşanan bizi de endişelendiriyor ama bizler de emeklerin karşılığı almak istiyoruz.
-
@hayırlısı035 ülkenin Cumhurbaşkanı istihdam durmadı, durmaz diyor. Bu ifadenin üstüne 2 senedir ilan bekleyen bölüm istemeyecekte kim isteyecek? Bağzılarını anlamak çok güç! Ya Allah aşkına ort. 1500 kişilik bir guy ilanı(!) Bu duyar kasmakta değil, devletimiz istihdama artı veri arıyor, İİBF'li ayıp olur şimdi diyor,pes.
-
@lostfreedom 3.sınıftan itibaren makale okudum.1.siniftan itibaren deli gibi kitap okudum .dil kursuna gittim .Kimsenin dili olmadığı zamanlar benim puanım vardı .ama alınmadım .pek çok yerden elendim . dil gerekli olan bir yere hello yu bilmeyen arkadaşı aldılar .Ne olur dil öğren makale oku başarırsın demeyin yeni arkadaşlara .Makale okumaya harcayacagi emegi Dicle Üniversitesin de hukuk okumaya harcasin .Okulda kalmak da istedim dil var ales var okul puanı var ama olmuyor o işler öyle .
Hem Arapça hem ingilizce bilen birinin il göcten elendigini biliyorum .İibf ölmüş artık .Maliye bile almıyor artık .Bizlerin durumu da malum ses çıkmıyor .İlan gelecek diyorlar .Ocak ayında Şubat da geliyordu .Şubat ayında Martta geliyorDu .Şimdi Mayıs Haziran .Merak etmeyin Mayis ayı da gelir . -
https://twitter.com/anadoluajansi/status/1240525930243686402?s=09 katilacakmis bakan. Acaba twiter etkinligine snadolu ajansida etiketlesek mi ki. AA sorar belki bakan beye
-
@ekeblad aynen hocam katılıyorum hayatımız mahvoldu
-
@varol ben yazdim bu twitin altina biseyler sizde yazin belki dikkat cekeriz
-
@varol AA moderatörü kimse ona yazalım. Çok kişi yazarsak sorar belki ve tabi twit çok atmamız lazım. Saat 14 de , 1 saat önceden yazmaya başlayalım.
-
@harmanHH ben bilmiyorum o kadarini, elimden de bu geliyor, ona buna yazma tartismasina girmeden önce şu twitin altina biseyler yazip, sonra kime ne yaziliyorsa tartisalim
-
@harmanHH mantıklı hocam
-
Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak 14.00 da Anadolu Ajansına konuk olacakmış.
Etkinlikci arkadaşlara duyurulur. -
@hayırlısı035 baskan iki üstte bir twit paylastim onun altina yazin biseyler, aa belki sorar bakana
-
AA soru soracaklar kimler ise onlara yazalım onlar nihayetinde sorarlar
-
Tabiki yine aradım. Soru almıcaklar imiş . Boşa uğraş olur günü öldürmeyin . Virüsle alakalı konuşcaklarmış ziya hocada aynı imiş .
-
acaba buradan ulaşabilir miyiz?
-
@karar su saat itibari ile ziya selcuk beye öğretmen atamali soruldu ve cevapliyor
-
@karar yani devam edelim, bir sekilde kendimizi one cikarmamaiz lazim. Saat 2 ye kadar
-
@varol :)soru almıcakmış hocam , bizimkiside virüsle alakalı konuşcakmış .
-
sorarlar hocam herkese aynı şeyi diyorlar onlar
-
Arkadaşlar soracak sormayacak vs bırakalım biz 14 de twit atalım AA editör masasına. Sürekli atalım sorsun. Çok Twit görülürse dikkat çeker illa ki soracaktır. Arkasından etkinlik var zaten.