2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Guy diye belirtmedi!! Özelikle sağlık deyince, bakan da sağlık üzerinden yanıt verdi
-
Vay anasina arkadas yaa, direkten döndü soru resmen.
-
The End..
-
Her zamanki gibi topu taça attı. Bu adamdan bize hayır gelmez.
-
@Scarabeus bizim istihdam olayını ben geçtim.ekonomiyi berat albayrak yönetiyor asıl sıkıntı o.iki saat izledim.o kadar bir şey bilmiyorum diye bağıran cümleleri hareketleri vardı ki.
-
Çalışma devam ediyo gibi birşey anladım .
Hayırlısı bakalım. -
@karar cumhurbaşkanlığına gönderdi de iş artık oraya kaldı da ondan mı bir şey demiyor acaba, diye de düşünmedim değil hakikaten.
-
@kamucu25 altının dolardan daha fazla değer kazandığını söylemiş. Piyasalara bu kadar uzak
-
gene kaybettik.
-
Bunu ilk kez söylüyorum.. Ben umidimi kaybettim kalanlara başarılar
-
@gozde41 ilan yakındır o zaman :)))
-
@Scarabeus ne iç piyasaya ne de dünya piyasasına ekonomik anlamda güven veren biri değil.cok siyasi bir kişilik kendisi.
-
@strtmn ayyyy aminn:))
-
@strtmn birşeyler dönüyo da inşlh lehimize olur . Ama hiç olmadığımız kadar yakınız.. nisan ortası mayıs vurgusu vardı ekonomi için .. pes etmek yok ..:)
-
@hayırlısı035 neyi kaybettik , kendimize sahip çıkalım gerisi gelir ... durun daha hep birlikte atanacağız.
-
Bizim ekmeğimizi bakanmı veriyo sanki istiyoruz hakkımızı kullanıyoruz sadece , yorulduk ama dayancaz ...
-
@karar insallah
-
Pareto çok güzel yorum yapmış bakanin cevabına:))trajikomik bir surec..
-
@karar vala egerki oyle çalışması olsa söylerdi hani çalışmamız var diye müjde felan diye demekki hiçbirşey yokki cevap vermedi lafı degistirdi
-
Kurum içiyle bir denge mi gözetiyorlar acaba ya, bize sessiz sedasız 1.200 kişilik bir ilan verip, kpss sonrası kurum içini mi patlatacaklar