2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adanali01 dedim ya yanıp yıkılalım mı? Benim beklediğimden daha uzun sürdü program . Başka sorularıda es geçti yani evet bilgi esirgedi bakana bel bağlamamak lazım çünki oda nasıl desem..:)
-
adam cevap bile vermedi söyleyecek sözüm yoktur artık benim...
-
@karar deme deme anladim:)))
-
@varol bahsetmesi şık olurdu ama bize karşı mahcup.. eli kulağı bacağı böbreği ...
Olsun canı sağolsun napcaz yenilmek yok dinamik bir süreç .. hoplaya hoplaya oecdye
-
@strtmn evet malasef çok ama çok örtülü genel bir şekilde sordu sağlık da diyince kafası karıştı
-
![0_1584625773798_IMG_20200319_155214.jpg](Yükleniyor 100%)
-
@varol resim yüklenmiyormus öğremiş olduk
-
@varol yo yüleniyor
Üstad şurada anlattı:
bağlantı metni -
@varol paylaştığım başlığın 3)fıkra
-
@hayırlısı035 eyvallah baskan, oyle cokta onemli bisey degildi. Az gevezelik yapicaktim. İyice gerginiz malum teşekkürler aciklama icin
-
Üstad @paretowilfredo şimdi ne yapmalıyız?
-
@hayırlısı035 korkuyorum paretoda berat albayrak gibi konusacak, adami cildirttik iyice nasil olacak ne yapalim gibi sorularla
-
Tam olarak ne soruldu ve ne cevap verildi kaçırdım biri yazabilir mi olay nasıl yaşandı
-
-
@karar canım hocam çok iyisin çok pozitifsin süper birşey. ama senin ki biraz polyannacılık olmuyor mu ? Bildiğin yok olmayacak gibi duruyor. Öyle birşey olsa cümlenin ucundan lafa girerdi adam. Murat hocaya da yazdım kendine yeni bir meslek bulsun. Bir iki seneye işsiz kalır. Aklımızı kaybettik iyice büyük resmi görmüyoruz.
-
Gelir Uzman Yardımcılığı gündemde 17. 9016 twit atılmış. Bu kadar twit at biri de çıkıp bı açıklama yapsın. Binlerce insan bekliyoruz kayda değer tek şey eli kulağında. Benim de elim kulağımda bekliyorum.
-
@lannisterjk canım kardeşim :)adını ne koyarsan koy :)şimdi bakan bize sırf istediğimiz bilgiyi vermedi diye hayatamı küsecez .bu virüs kurumların baya dikkatini aldı . Ama bence nisan ortası mayıs ayları yani 1 - 2 aylık dönem de ertelenir ama es geçilmez çünki insan psikolojisi üzerindede etkili bir süreç bence virüs yolumuzu uzattı ama geriye dönmeyeceğiz . Bunları seninle konuşmuştuk .. ne dedik umarak ve korkarak beklicez , sadece guyu beklemek başlı başına hata zaten .. süreç uzun kolay değil kimse için hele hele ben kendimi es geçiyorum .. ama sizin yaşınız dinamikliğiniz boş yere harcamayın , bu psikolojiyle ilan gelse alamazsınız zaten . Direncez bunu öğrendik ,
-
@karar guy dışında neyi beklemeliyim ? VMY Dguy vs açıldı da ben mi guyu bekliyorum sadece. Öğretmenlerin taban puanina baktım şuan alan puanımla hemen hemen tüm öğretmenliklere girebiliyorum. Ki bizim sınavımız daha zor olmasına rahmen... 22 aydır gelmeyen bişey bu. Evet haklısın umut ümit önemli ama 22 aydır zaten biz bunu devam ettirdik. Hep aynı seykeri konuşuyoruz. Eylül de Aralık için bu söylemler vardı, Aralık da Mart için. Şimdi Mayıs yok Haziran... Umarım utanırım yanılırım. Ama çalışamaz duruma geldim ben artık. Kusura bakmayın sizinle ilgili değil siz çalışmaya devam edin. Hayırlı günler diliyorum.
-
@lannisterjk siz ne yapacaksınız hocam yani bende artık ders çalışamaz oldum siz gibi ondan soruyorum . Dusunceninizi merak ettim.
-
Gençler hala gündemdeyiz.