2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısı035 bugünün tek iyi haberi
-
@lannisterjk :: ))) genel olarak puan yettiği ne varsa şimdi 1000 küsür kişi il göçü bekliyo +-hakimlik kaymakamlık vs 500 de başka yerde .. ha giremedin mi? Önce bu psikolojiden kendini kurtar . 85 puanlıda guyu 95 guyu 75 guyu bekliyo yarışabilecekmisin ? Bunu geçtik kpss var yükselt puanını 92 üstü her sınava girilir sanıyorum ..enkötü 5 sınav görürsün .. rekabet var miss ..elbette hedefin olcak serseri mayın değil.
Misal vmy dguy kpss etrafında daire çizsek yıl sonuna kadar gelir içişleri yine yöneticiler diyo gelmezse kaybın yok zAten 92 aldın ama senin özelinde bu psikolojiden kurtulman lazım hasta olcan ?:( korkuyorum.. -
Bu tweet'i yorum ile RT edelim herkes beğensin RT etsin popüler tweete taşıyalım
bağlantı metni -
Cagrafya 1000 ek istiyor şuan gündemde 4. Siradalar. Biz gündemde yokuz. Biz 2 yıldır ilan bekliyoruz bunlar ek atama istiyor. Çok iyi organizeler. Bizde bakıyorum hep aynı kişiler twit atıyor diğer vatandaşlar neredeler ???
-
@harmanHH taga spam mı atsak
-
@harmanHH İİBF "AA etkinlik mi olur canım böyle zamanda" desin bakalım. Sağlıkçılara da gelir kallavi bir alım. Seyrederiz ne yapalım.
-
Arkadaşlar diğer hesabımda hiç gündeme girdiğimizi görmüyorum ben. Benim gündemde mi sıkıntı var. Bir arkadaşıma da soruyorum, siz gündem olduk dediğiniz zaman. Fakat o da göremediğini söylüyor. Neden olabilir
-
@karar hocam hadi ben 92 puan aldım ilk 100e girdim. Ki girerim de calismalarim çok aksamadı neden olmasin. Ama burda bekleyen bu kadar insanın hepsi ilk 100e mi gidecek? İlgoc diyorsunuz 200 kişi alacaklar farkında mısınız? Benim dikkat çekmek istediğim konu şu ; artık polyannacılık bitti. Bitti ya. Ben gerekirse yine çalışmaya devam edeceğim. Yine uğraşacağım. Zaten dediğim gibi çok aksamadı. Ben bu iyi puanımıda bu psikolojiyle yaptım. Çünkü bu alım sorunu 22 aydır devam ediyor. Zaten son iki kpss ye giren herkes alım az kafasıyla çalıştı. Bir duşa bir iyi habere bakar bünyemi toparlamam. Ama artık ya farklı davranagiz yada büyük resmi görüp topluca pes diyeceğiz. Vurgulamak istediğim nokta buydu. Baksaniza cevap alamiyoruz cevap. Olumluyu geçtik olumsuz cevap bile alamıyoruz. Üvey evlat yakıştırması gerçekten doğru. Yani kısacası bireysel değil toplu düşünmek gerek. Sohbet içi teşekkürler.
-
Arkadaşlar o kadar uğraştık yine bir şey olmadı. Başka fikri olan var mı? Ne yapalım boğaz köprüsüne pankart mı açalım anlamadım.
-
@lannisterjk cevap alamadığına üzülüyosun olumsuz cevaba nasıl dayanacaksın güzel oğlum o vakit derhal duş al ve güzel haber veriyorum almıyosun peki .. şimdi 95 alan adam burada yazmaz kolay kolay ama inşlh sonucunu bekliyorum inşlh seni yanıltacam :))
-
Birçok şey yapıldı ve yapılmaya da devam ediliyor fakat asıl problem bakan bizi görüyor ve duyuyor ama takmıyor açıkçası.Bakan dan bir sonuç çıkmayacak bugün daha bir belli oldu.o zaman onun üstü c.başkanına iletelm durumu artık bakandn ıstemeyi bırakalm bence.
-
Yaptığımız işlerin %90ı tivit atmak. O da yarım yamalak. RTE guy ne bilmez hem ona nasıl ulaşacağız. eytliler bile ulaşamıyor. Boğaza pankart denilmiş o bile daha makul. Hatta böyle 22 aydır yapılmayan şeyleri yapmak makul. Ama kim yapacak? Evden bile çıkmak doğru değilken... Neyse ben çok kırgınım biraz uyuyacağım, bir şekilde toparlanıcaz. Hepinize iyi forumlar
-
@lannisterjk eyt liler büyük çoğunluk sosyal medya üzerinden sesini duyurdu ama kabul edilmedi guy demeylm zaten puanlar yanacak iibf 2 yıldır alım bekliyor diyelim.En azından rte olumlu veya olumsuz bir cevap verir bakan gibi eli kulağında şurasında burasında demez diye düşünyrm.
-
Cumhurbaşkanmzi etiketleseydik şuana kadar olumlu ya da olumsuz bir haber alirdik
-
@malik bende bunu diyrm beğenelm veya beğenmylm ama c.başkanı diğerlerine göre daha net.
-
Strateji ve Bütçe Başkanı / Naci Ağbal'da bu işe bir açıklık getirebilir. Tabi sorun şu ki, kimse ilgilenmek istemiyor
-
Mesela sayin bakan yapılanmadan bahsedebilirdi.Orasıda ayrı bir sorun olarak yine bizlere ucu dokunacak.Yapılanmayi sorsaydı keşke moderatör.En azından bir tahminde bulunurduk.Dostlar kurumda bir seyler oluyor.Ama biz bundan nasıl kötü etkilendik anlamadım.Risk analiz birimi diyorduk Yenimahallede yeni alımlar diyorduk birden her alım kesildi.Merkez uzmanliklar geldi ydsli maliyede geldi ama cogunlugun beklediği şeyler yok.Mesela mali hizmetleri sorsaydı.Dostlar bilmiyorum ama benimde umudum azaldı artık yazacak bir şeyde kalmadı.Bakandan ötesi var mı?Alımlar durdurulmuş diye ben yorumluyor.Bu yapılanma denilen şeyi arastirmak icin devam ediyorum.
-
Şimdi vmy dguy gelseydi guy gelmeseydi o zman guy alımı olmayacak kesin derdim yada.Kurum icinden kesin alsaydılar o zmanda guy gelmez derdim.Ama yok işte kurumda alım yok.Bunun sebebi pareto ustada göre yapilanma ama bizde sabır kalmadı.Boyle dusunun alım patlaması olacak diye ne bileyim gercekten ayakta kalmak icin.Yoksa pes etmekde cozum degil ki.
-
@zenginmemur yapılanma biter de ilan gelmezse @paretowilfredo ya sararız artık ne yapalım :)) tabi o iş noldu, hiç bilmiyorum. Yapılanma
-
@zenginmemur bunlar bize 2 yıldır ilan hazırlığı yapıyoruz talepler toplanıyor ilana çıktık çıkıyoruz demediler mi?